Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anální kolík s vibracemi

Bottom Sukně Perfect Probe z Calexotics je dokonalý anální kolík s vibracemi, který vám nabízí přesnou a silnou anální stimulaci na zcela nové úrovni! Ideální pro každého, kdo hledá intenzivní potěšení a přesnou kontrolu - nutnost pro opravdové chvíle rozkoše!

Více informací

10044/00

k dispozici na

    Více informací

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonomický design pro přesnou stimulaci

    Bottom The Rock Perfect Probe z Calexotics je dokonalý anální kolík s vibracemi, který vám nabízí přesnou a silnou anální stimulaci na zcela nové úrovni! Ideální pro každého, kdo hledá intenzivní potěšení a přesné ovládání - nutnost pro opravdové chvíle rozkoše! Díky svému ergonomickému tvaru se anální kolík s vibracemi dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii těla a nabízí nejen pohodlí, ale také účinnou a silnou anální stimulaci.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 vibračních režimů pro neomezené potěšení

    Díky 10 intenzivním funkcím, jako jsou vibrace, pulzace a eskalace, je Perfect Probe nabízí širokou škálu možností stimulace. Každé nastavení poskytuje jedinečný zážitek a umožňuje přizpůsobit intenzitu vašim přáním a potřebám. Díky plynulým přechodům mezi režimy je každé použití novým dobrodružstvím.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikonové, vodotěsné a uživatelsky přívětivé

    Bottom Rock je vyroben z vysoce kvalitního silikonu a je plně vodotěsný podle standardu IPX7 a nabízí napřPerfect Probe Nabízí flexibilitu pro zkoumání mimo ložnici - ať už ve sprše nebo ve vaně. Vestavěný paměťový čip si pamatuje poslední použité nastavení a příště spustí anální kolík přesně tam, kde jste skončili. Díky praktickému cestovnímu zámku lze kolík bezpečně a diskrétně uložit i na cestách.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Dlouhá provozní doba a snadná manipulace

    Bottom The Rock Perfect Probe se nabíjí přes USB a již po 1,5 hodině nabíjení nabízí až 80 minut stimulace při nejvyšším nastavení nebo 100 minut při nejnižším nastavení. Díky své moderní technologii a atraktivnímu designu se Perfect Probe ideální sexuální hračka pro intenzivní a dlouhotrvající chvíle rozkoše.

    Bottom Čištění a péče o CalExotic Rock Perfect Probe

    Po každém použití byste měli vyčistit Perfect Probe důkladně vyčistit. VERYCLEAN Pro maximální hygienu použijte teplou vodu a jemné mýdlo nebo náš čistič hraček. Po umytí nezapomeňte erotickou hračku zcela vysušit, zejména pokud byla použita ve vodě.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Správný lubrikant

    Bottom Pro co nejlepší zážitek s Rockem Perfect Probe doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, například náš lubrikant Aquameo. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu, abyste chránili materiál erotické hračky a prodloužili její životnost.

    Calexotics - Lídr na trhu inovativních erotických hraček

    Od svého založení v roce 1994 Calexotics stojí za vysoce kvalitními a inovativními erotickými hračkami. Díky svému neochvějnému závazku ke kvalitě, bezpečnosti a technologickému pokroku se stala Calexotics stala jedním z předních světových výrobců erotických hraček. Výrobky od Calexotics produkty nabízejí prvotřídní zážitek a jsou známé svou odolností a snadným používáním.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Good

    Not too big and gets pretty small towards the tip. Normal charging speed and duration, simple effective design, silicone for comfort, and decent quality for the price.

      Hodnocení 

      Die Vibration ist ein Traum

      Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

        Hodnocení 

        Buttplug

        Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

          Napište vlastní recenzi

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anální kolík s vibracemi

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anální kolík s vibracemi

          Bottom Sukně Perfect Probe z Calexotics je dokonalý anální kolík s vibracemi, který vám nabízí přesnou a silnou anální stimulaci na zcela nové úrovni! Ideální pro každého, kdo hledá intenzivní potěšení a přesnou kontrolu - nutnost pro opravdové chvíle rozkoše!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: