Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - anální kolík s vibracemi 24/7

Zvláštností tohoto diskrétního, ale výkonného análního vibrátoru je, že jej lze nosit diskrétně pod běžným každodenním oblečením, a přesto vám poskytne silnou stimulaci. Své anální potěšení si tak můžete užívat diskrétně a kdykoli, ať už jste kdekoli - v kanceláři, na nákupech nebo na cestách.

Více informací

10046/00

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách CalexoticsBottom Rock Beaded Probe je jedním z nejsilnějších a nejkontroverznějších análních vibrátorů!

    Zvláštností tohoto diskrétního, ale silného análního vibrátoru je, že jej lze nosit diskrétně pod běžným každodenním oblečením a přesto vám poskytne silnou stimulaci. Své anální potěšení si tak můžete užívat diskrétně a kdykoli, ať už jste kdekoli - v kanceláři, na nákupech nebo na cestách. Anální kolík CalexoticsBottom Rock Beaded Probe kombinuje diskrétnost s intenzivním potěšením, takže můžete vzrušující okamžiky začlenit do svého každodenního života, aniž by si vás někdo všiml. Bottom Nechte se unést neuvěřitelně výkonným análním vibrátorem Rock Beaded Probe od značkyCalexotics celou cestu k dechberoucímu análnímu orgasmu! Tento výkonný anální kolík s vibracemi je ideální pro každého, kdo hledá velmi, velmi intenzivní stimulaci.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 vibračních režimů pro dechberoucí stimulaci hluboko ve vašem nitru

    Bottom Rock Beaded Probe nabízí 10 výkonných funkcí, včetně vibrací, pulzací a eskalace. Každé nastavení nabízí jinou intenzitu a poskytuje širokou škálu pocitů. Speciální kuličkový design análního vibrátoru poskytuje nezapomenutelný pocit a z každého použití dělá vzrušující zážitek! Ať už se jedná o jemné vlny rozkoše nebo hluboké, intenzivní vibrace, tento anální kolík se přizpůsobí vašim preferencím a posune anální stimulaci na zcela novou úroveň.

    CalexoticsBottom Sonda s kamennými korálky - bezpečný, k tělu šetrný materiál a voděodolnost

    Bottom Anální sonda Rock Beaded Probe je vyrobena z vysoce kvalitního, k tělu šetrného silikonu a zaručuje bezpečný a příjemný pocit. Díky vodotěsnosti IPX7 ji můžete bez obav používat ve sprše nebo ve vaně a ještě více si užít svou smyslnou cestu za poznáním. Díky integrovanému paměťovému čipu se anální kolík spustí přesně tam, kde jste naposledy skončili, což zajistí, že vaše rozkoš bude plynule pokračovat.

    CalexoticsBottom Sonda s kamennými korálky - odolná a vhodná na cesty

    Bottom Anální kolík Rock Beaded Probe je dodáván s praktickou USB nabíječkou, která umožňuje plné nabití za pouhých 1,5 hodiny. Plné nabití vydrží až 110 minut při nízké rychlosti nebo 90 minut při vysoké rychlosti - ideální pro dlouhá a prodloužená sezení. Anální kolík je navíc vybaven "cestovním zámkem", který se aktivuje stisknutím tlačítka po dobu 3 sekund, což umožňuje diskrétní a bezpečnou přepravu při cestování.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - čištění a péče

    Abyste zajistili dlouhou životnost análního kolíku, měli byste jej po každém použití důkladně vyčistit. VERYCLEAN Použijte teplou vodu a jemné mýdlo nebo speciální čisticí prostředek na hračky, například náš sprej. Po vyčištění se ujistěte, že anální kolík důkladně vysušíte, zejména pokud byl použit ve vodě.

    CalexoticsBottom Sonda s kamennými korálky - správný lubrikant

    Pro příjemný a pohodlný zážitek doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, například náš lubrikant Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu se vyhněte, abyste nepoškodili kvalitní silikonový materiál kolíku.

    Calexotics - Lídr na trhu inovativních erotických hraček

    Calexotics patří již desítky let k předním výrobcům erotických hraček a díky inovativnímu designu a špičkovým materiálům se prosadil po celém světě. Značka představuje šetrnost k tělu, funkčnost a potěšení a nabízí nezapomenutelné zážitky pro začátečníky i pokročilé uživatele.

    Další podrobnosti:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - anální kolík s vibracemi 24/7

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - anální kolík s vibracemi 24/7

    Zvláštností tohoto diskrétního, ale výkonného análního vibrátoru je, že jej lze nosit diskrétně pod běžným každodenním oblečením, a přesto vám poskytne silnou stimulaci. Své anální potěšení si tak můžete užívat diskrétně a kdykoli, ať už jste kdekoli - v kanceláři, na nákupech nebo na cestách.

    Napište vlastní recenzi

    30 další položky ve stejné kategorii: