Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anální kolík s vibracemi - stimulátor prostaty

Bottom Zažijte nejintenzivnější orgasmy prostaty se zakřivenou sondou Rock od společnostiCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný anální kolík s vibracemi byl speciálně vyvinut pro cílenou stimulaci prostaty a poskytuje dechberoucí zážitek.

Více informací

10045/00

k dispozici na

    Více informací

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Pro cílenou stimulaci prostaty

    Bottom Zažijte nejintenzivnější orgasmy prostaty se zahnutou sondou Rock Curved Probe od společnostiCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný anální kolík s vibracemi byl speciálně vyvinut pro cílenou stimulaci prostaty a poskytuje dechberoucí zážitek. Mírně zakřivený tvar análního kolíku umožňuje přesnou a silnou stimulaci, která nastavuje nové standardy v oblasti stimulace prostaty.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 vibračních režimů pro maximální stimulaci prostaty

    Bottom Rock Curved Probe nabízí 10 výkonných vibračních, pulzačních a eskalačních režimů pro jedinečné pocity. Všestrannost Curved Probe umožňuje přizpůsobit stimulaci prostaty vašim přáním a preferencím a zaručuje vám opakovaně dechberoucí orgasmy prostaty.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Vodotěsná a vysoce kvalitní zpracování

    Zakřivená sonda je vyrobena ze silikonu šetrného k tělu a je zcela vodotěsná v souladu s normou IPX7. To znamená, že anální kolík lze používat v ložnici i ve sprše či vaně. Vestavěný paměťový čip si pamatuje poslední použitou funkci, takže anální kolík pokračuje přesně tam, kde jste skončili. Ideální pro individuální a dlouhotrvající stimulaci prostaty.

    CalexoticsBottom Zakřivená sonda Rock - bezpečná a diskrétní

    Bottom Rock Curved Probe má takzvaný "cestovní zámek", který se aktivuje po 3 sekundách od stisknutí tlačítka. Díky tomu je erotická pomůcka při cestování bezpečná a diskrétní. Funkce nabíjení přes USB zajišťuje pohodlné používání: plné nabití trvá pouhých 1,5 hodiny a poskytuje až 90 minut intenzivní stimulace prostaty na nejvyšší úrovni.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - čištění a péče

    VERYCLEAN Po použití byste měli Curved Probe důkladně očistit teplou vodou a jemným mýdlem nebo čisticím prostředkem na hračky, například naším sprejem. Díky tomu bude vaše erotická pomůcka hygienicky čistá a připravená k dalšímu použití. Dbejte na to, abyste erotickou hračku po vyčištění dobře osušili, zejména pokud byla použita ve vodě.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - správný lubrikant

    Pro obzvlášť příjemný zážitek doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, například náš lubrikant Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu se vyhněte, protože mohou napadnout vysoce kvalitní silikonový materiál.

    Calexotics - Číslo 1 pro inovativní sexuální hračky

    Calexotics je jedním z předních světových výrobců erotických hraček a představuje kvalitu, technologické inovace a bezkonkurenční výrobky. Od roku 1994 Calexotics Vyvíjí výrobky, které přinášejí revoluci v oblasti sexuálního potěšení. Značka se vyznačuje vysoce kvalitními materiály a propracovaným designem, který nabízí začátečníkům i profesionálům ideální podmínky pro prožívání jejich sexuálních fantazií.

    Další podrobnosti:

    • CalexoticsBottom Více informací o produktu: Rock Curved Probe
    • Stimulátor prostaty
    • Bez ftalátů, šetrný k tělu
    • Dobíjení přes USB (kabel je součástí balení)
    • Vodotěsný (IPX7)
    • Materiál: silikon
    • Rozměry: 10,25 cm x 5 cm (4 palce x 2 palce)
    • Maximální doba provozu: 90 minut
    • Maximální doba nabíjení: 90 minut
    • 10 vibračních režimů

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Hodnocení 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Napište vlastní recenzi

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anální kolík s vibracemi - stimulátor prostaty

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anální kolík s vibracemi - stimulátor prostaty

        Bottom Zažijte nejintenzivnější orgasmy prostaty se zakřivenou sondou Rock od společnostiCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný anální kolík s vibracemi byl speciálně vyvinut pro cílenou stimulaci prostaty a poskytuje dechberoucí zážitek.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: