Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Svorky na bradavky

Zpravodaj

Nastavitelná Tit Tower - BDSM svorky na bradavky

Dokonalý kopanec pro submisivní milovníky extrémní stimulace bradavek. Naše nastavitelná věž Tit Tower je dokonalou BDSM sexuální hračkou pro každého, kdo hledá intenzivní a kontrolovanou stimulaci citlivých bradavek. Díky možnosti roztáhnout bradavky o více než extrémních 7 cm nabízí toto vysoce kvalitní kovové zařízení širokou škálu pocitů - od něžných až po intenzivní.

Více informací

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dokonalý kopanec pro submisivní milovníky extrémní stimulace bradavek. Naše nastavitelná věž Tit Tower je dokonalou BDSM sexuální hračkou pro každého, kdo hledá intenzivní a kontrolovanou stimulaci citlivých bradavek.



    Díky možnosti roztáhnout bradavky o více než extrémních 7 cm nabízí toto vysoce kvalitní kovové zařízení širokou škálu pocitů - od něžných až po intenzivní. Proč muži a ženy milují svorky na bradavky: Svorky na bradavky jsou oblíbeným BDSM doplňkem, který ocení muži i ženy. Důvody jsou různé a vycházejí z jedinečných pocitů a psychologických aspektů, které svorky na bradavky nabízejí:

    • Silnější orgasmy: citlivost bradavek je tak výrazná, že někteří lidé mohou dosáhnout orgasmu jen jejich stimulací!
    • Zvýšená citlivost: Používání svorek na bradavky zvyšuje průtok krve do bradavek, takže jsou citlivější a vzrušivější. To vede k intenzivnějším sexuálním pocitům, které si užívají muži i ženy.
    • Příjemná bolest: Pro mnoho lidí je přitažlivost svorek na bradavky kombinací bolesti a potěšení. Svorky na bradavky vyvíjejí tlak na citlivé bradavky, což vede k příjemné bolesti, která je zároveň vzrušující. Tato směs bolesti a rozkoše může být obzvláště intenzivní a uspokojující.
    • Psychologická stimulace: Použití svorek na bradavky může zvýšit pocit podřízenosti a kontroly. Pro submisivní partnery je vědomí, že jsou v rukou dominantního partnera, silným psychologickým stimulem. Dominantní partner si zároveň užívá kontrolu a moc, kterou může prostřednictvím svorek na bradavky uplatňovat.
    • Všestranné použití: Svorky na bradavky, jako je naše Tit Tower, nabízejí širokou škálu možností použití. Lze je používat samostatně nebo s partnerem. Odnímatelnou svorku na bradavky (tzv. "Clover Clamp") s protiskluzovým plastovým povrchem na upínací ploše lze použít i samostatně pro připevnění dalších závaží a další zintenzivnění stimulace.




    Vlastnosti nastavitelné věže Tit Tower Naše věž Tit Tower je robustní a všestranná BDSM pomůcka, která byla speciálně vyvinuta pro extrémní stimulaci bradavek. Intenzita svorek na bradavky je nastavitelná, takže si na své přijdou jak začátečníci, tak zkušení fanoušci BDSM. Zde jsou jen některé z vynikajících vlastností, kterými se vyznačuje naše věž Tit Tower:

    • Vysoce kvalitní kov: Tit Tower je vyrobena z vysoce kvalitního kovu, který je nejen odolný, ale také bezpečný a šetrný k pokožce.
    • Extrémní roztažení bradavek: Díky maximálnímu roztažení o více než 7 cm poskytuje Tit Tower cílenou a kontrolovanou stimulaci, kterou lze přizpůsobit individuálním potřebám.
    • Odnímatelné svorky na bradavky: Svorky na bradavky mají na upínacím povrchu protiskluzový plastový povlak a lze je používat i bez zařízení. To nabízí další flexibilitu při používání.
    • Multifunkční: Pokud není penis ztopořený, je zařízení Tit Tower vhodné i pro cílené použití při CBT (jako svorka na předkožku a pro natahování penisu). Díky tomu je Tit Tower mimořádně všestranným nástrojem v repertoáru BDSM.




    Použití a čištění: Tit Tower se snadno a bezpečně používá. Začněte s nízkou intenzitou a pomalu zvyšujte roztažení, abyste zvýšili pocity a prozkoumali hranice svého partnera nebo sebe sama.

    Po použití je třeba pomůcku důkladně vyčistit a vydezinfikovat, aby bylo zajištěno hygienické používání. Nastavitelná věž Tit Tower nabízí dokonalou stimulaci pro všechny příznivce extrémních hrátek s bradavkami. CBT Díky své všestrannosti a možnosti použít ji jak ke stimulaci bradavek, tak k tomu, aby se stala nezbytným doplňkem každé BDSM sbírky. Muži i ženy ocení intenzivní pocity a psychologickou stimulaci, kterou tato jedinečná pomůcka nabízí.

    Objevte nyní svět stimulace bradavek s naší vysoce kvalitní věží Tit Tower a zažijte bezkonkurenční chvíle rozkoše a oddanosti.Více informací:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Hodnocení 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Nastavitelná Tit Tower - BDSM svorky na bradavky

      Nastavitelná Tit Tower - BDSM svorky na bradavky

      Dokonalý kopanec pro submisivní milovníky extrémní stimulace bradavek. Naše nastavitelná věž Tit Tower je dokonalou BDSM sexuální hračkou pro každého, kdo hledá intenzivní a kontrolovanou stimulaci citlivých bradavek. Díky možnosti roztáhnout bradavky o více než extrémních 7 cm nabízí toto vysoce kvalitní kovové zařízení širokou škálu pocitů - od něžných až po intenzivní.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: