Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - anální kolík pro muže

Zvláštností análního kolíku 24/7 EndlessPleasure™ je nepřetržité a dechberoucí potěšení, které vám nabízí. Permanentní stimulace prostaty vytváří trvalé sexuální vzrušení, které vás bude provázet po celý den.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Zvláštností análního kolíku 24/7 EndlessPleasure™ je nepřetržité a dechberoucí potěšení, které vám nabízí. Neustálá stimulace prostaty vytváří trvalé sexuální vzrušení, které trvá celý den.

    Anatomicky tvarovaná základna zajišťuje, že anální kolík bezpečně a pohodlně sedí v konečníku, aniž by sklouzával nebo působil nepohodlí, takže jej můžete diskrétně používat při jakékoli činnosti. Ranní probuzení s análním kolíkem v konečníku je intenzivní a vzrušující pocit. Jemný, ale výrazný pocit a nepřetržitá stimulace prostaty může vést k mimořádně silné ranní erekci, která zvyšuje sexuální touhu. Jedinečný začátek dne, který má nejen fyzicky stimulující účinek, ale také vám dodá pocit, že jste kdykoli připraveni na sex.

    Náš objemný, anatomicky tvarovaný anální kolík nabízí mnoho výhod:

    • Diskrétnost: nenápadný design a tiché použití umožňují diskrétní použití za všech okolností.
    • Anatomický tvar: Tvar: přizpůsobí se přirozeným konturám těla a zajistí pohodlné a bezpečné nošení.
    • Objem: Poskytuje intenzivnější stimulaci a výrazný pocit plnosti análního otvoru.
    • Stimulace prostaty: Účinná díky speciálnímu tvaru a velikosti análního kolíku, což vede k intenzivnějším orgasmům a většímu potěšení.
    • použití 24 hodin denně, 7 dní v týdnu: Navrženo pro dlouhodobé nošení bez nepříjemných pocitů, takže si výhod stimulace prostaty můžete užívat kdykoli.
    • Bezpečné uchycení v análním otvoru: Anatomicky tvarovaná základna zajišťuje, že anální kolík zůstane bezpečně na svém místě a nesklouzne.
    • Trvalá erekce: Nepřetržitá stimulace prostaty může vést k trvalé erekci, což zvyšuje sexuální potěšení a výkonnost.


    Butt plugObjevte dokonalé potěšení s naším objemným, anatomicky tvarovaným , který byl speciálně vyvinut pro intenzivní stimulaci prostaty.

    Díky dokonalému přizpůsobení přirozeným konturám těla nabízí bezkonkurenční pohodlí a bezpečné používání, a to i při dlouhodobém používání. Větší objem análního kolíku poskytuje intenzivnější pocit a silnější stimulaci, což vede k nezapomenutelným orgasmům.

    Speciální tvar a velikost análního kolíku umožňuje účinnou masáž prostaty, která vede k dlouhotrvající erekci a extrémním orgasmům. Anatomicky tvarovaná základna análního kolíku zajišťuje bezpečné uchycení v análním otvoru a zabraňuje vyklouznutí, takže se můžete plně soustředit na své potěšení.

    Tento anální kolík je ideální pro použití 24/7 a poskytuje nepřerušovanou stimulaci kdykoli a kdekoli budete chtít. Není divu, že je tento anální kolík u mužů tak oblíbený - kombinuje pohodlí, bezpečnost a intenzivní stimulaci prostaty pro maximální sexuální potěšení.

    Analforte Pro optimální zážitek doporučujeme používat náš anální lubrikant a stejnojmenný anální relaxační sprej. VERYCLEAN Po použití můžete anální kolík snadno očistit vodou, jemným mýdlem a naším speciálním sprejem, aby byl hygienicky čistý a připravený na další dobrodružství.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - anální kolík pro muže

    EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - anální kolík pro muže

    Zvláštností análního kolíku 24/7 EndlessPleasure™ je nepřetržité a dechberoucí potěšení, které vám nabízí. Permanentní stimulace prostaty vytváří trvalé sexuální vzrušení, které vás bude provázet po celý den.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: