Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty od společnosti Dr. Cock

Muži, kteří používají tento stimulátor prostaty, uvádějí extrémní orgasmy, které nejenže trvají déle, ale jsou také mnohem intenzivnější než běžné orgasmy. Stimulátor prostaty Dr. Cock je k dispozici ve třech velikostech a je vyroben z nerezové oceli, která byla pečlivě ručně vyleštěna, aby byl zajištěn naprosto hladký povrch.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Stimulátor prostaty od Dr. Cock - Tento stimulátor najde prostatu úplně sám!

    Muži, kteří používají tento stimulátor prostaty, uvádějí extrémní orgasmy, které nejenže trvají déle, ale jsou také mnohem intenzivnější než běžné orgasmy. Stimulátor prostaty Dr. Cock je k dispozici ve třech velikostech a je vyroben z nerezové oceli, která byla pečlivě ručně vyleštěna, aby byl zajištěn naprosto hladký povrch. Stimulátor bez námahy vklouzne do análního otvoru, sám si najde cestu k prostatě a stimuluje ji. Výsledkem jsou intenzivní vlny rozkoše, které se šíří celým tělem.

    Stimulace prostaty a orgasmus prostaty:

    Stimulace prostaty a orgasmus prostaty nabízejí jedinečné výhody a pocity, které dalece přesahují to, co znáte z běžného sexu. Prostata leží asi 5-7 cm hluboko v konečníku na přední stěně konečníku. Obklopuje močovou trubici a produkuje část semenné tekutiny.

    Tato malá žláza je snadno přístupná a lze ji stimulovat anální penetrací nebo tlakem na perineum. Mnoho mužů uvádí, že orgasmus prostaty je mnohem intenzivnější než normální orgasmus. Často se podobá hluboké vlně rozkoše, která se šíří celým tělem. Někteří muži mohou stimulací prostaty zažít i několik orgasmů za sebou, aniž by po normálním orgasmu nastala obvyklá pauza.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Pravidelná stimulace prostaty může zlepšit krevní oběh a předcházet problémům s prostatou, jako je zánět nebo zvětšení. Kromě toho může stimulace vést k intenzivnější a bohatší ejakulaci, protože prostata produkuje a uvolňuje více tekutiny. Stručně řečeno, stimulace prostaty může posunout váš sexuální život na zcela novou úroveň a zároveň prospět vašemu zdraví.

    Stimulátor prostaty od Dr. Cock:

    Stimulátor prostaty je dokonale tvarován tak, aby zasáhl bod P (bod rozkoše neboli prostatu) a vyvinul maximální tlak. Výsledkem je přímá a silná stimulace prostaty, která vede k hlubokým, pulzujícím pocitům.

    Hmotnost nerezové oceli také poskytuje příjemný pocit, zatímco jemné drážky podél stimulátoru prostaty poskytují další stimulaci. Díky robustní rukojeti si vždy zachováte kontrolu nad stimulátorem prostaty, ať už si hrajete sami nebo s partnerkou. Pro ještě intenzivnější zážitek můžete stimulátor prostaty před použitím nahřát v teplé vodě nebo jej nechat vychladnout v lednici. Používejte velké množství lubrikantu, napřGlory Hole Action Lube

    aby bylo zavádění do análního otvoru ještě pohodlnější a pohyby plynulejší. Celkově vzato nabízí stimulátor prostaty Dr. Cock bezkonkurenční zážitek, který slibuje nejen výbušné orgasmy, ale také podporuje zdraví prostaty.

    Pokud tedy hledáte nový rozměr rozkoše, pak je tento vysoce kvalitní stimulátor prostaty od Dr. Cock přesně pro vás.Více informací:

    • Stimulátor prostaty od Dr. Cock
    • Vhodné pro začátečníky i profesionály
    • Velikost S: celková délka 10,2 cm, zasouvací délka 6,2 cm, zasouvací průměr 2,3 cm.
    • Velikost M: celková délka 11,5 cm, zasouvací délka 7 cm, zasouvací průměr 3,4 cm.
    • Velikost L: celková délka 13 cm, zasouvací délka 8 cm, zasouvací průměr 4 cm.
    • Materiál: nerezová ocel
    • Hmotnost zajišťuje příjemný pocit při stimulaci prostaty
    • Anatomicky dokonale tvarovaný stimulátor prostaty snadno vklouzne do konečníku a sám najde prostatu.
    • Ideální pro anální a vaginální masáž
    • S ergonomickou rukojetí pro plnou kontrolu při stimulaci prostaty
    • Mírně zakřivený tvar pro maximální prožitek
    • Ideální pro hrátky s teplotou
    • Moderní a elegantní design
    • INSTACLEAN Stimulátor prostaty čistěte před a po použití teplou vodou, jemným mýdlem a naším sprejem

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Hodnocení 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Stimulátor prostaty od společnosti Dr. Cock

      Stimulátor prostaty od společnosti Dr. Cock

      Muži, kteří používají tento stimulátor prostaty, uvádějí extrémní orgasmy, které nejenže trvají déle, ale jsou také mnohem intenzivnější než běžné orgasmy. Stimulátor prostaty Dr. Cock je k dispozici ve třech velikostech a je vyroben z nerezové oceli, která byla pečlivě ručně vyleštěna, aby byl zajištěn naprosto hladký povrch.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: