Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spandexové masky

Zpravodaj

Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

Ponořte se do vzrušující hry na anonymitu s naší černou fetiš maskou z dvouvrstvého spandexu, která byla speciálně vyvinuta pro anonymní orální sex a zvrhlé hry na hrdiny. Tato exkluzivní fetiš maska zcela zakryje vaši hlavu, zatímco vaše ústa zůstanou doširoka otevřená pro vášnivá dobrodružství.

Více informací

6623/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Fetish maska - Incognito blowjob

    Černá fetiš maska pro orální sex - dvouvrstvá spandexová maska s otvorem pro ústa

    Ponořte se do vzrušující hry na anonymitu s naší černou dvouvrstvou spandexovou fetiš maskou, speciálně navrženou pro anonymní orální sex a zvrhlé hraní rolí. Tato exkluzivní fetiš maska zcela zahalí vaši hlavu, zatímco ústa zůstanou doširoka otevřená pro vášnivá dobrodružství. Na rozdíl od běžných masek nabízí tato vysoce kvalitní maska z ručně vyráběného prémiového spandexu intenzivní zážitek, který dalece přesahuje možnosti jednoduchých fetiš masek.

    Intenzivnější smyslové zážitky: Blowjob Jako nikdy předtím!

    Nošení fetiš masky posouvá smyslný zážitek z felace na zcela novou úroveň. Když je váš zrak zcela zakrytý dvouvrstvou maskou, vaše ostatní smysly jsou zesílené - chutnáte a čicháte intenzivněji, cítíte každý dotek a každý nádech mnohem jasněji. Blowjob Toto zesílené vnímání je intenzivnější, intimnější a vzrušující než kdykoli předtím. Blowjob Bez jakýchkoli vizuálních rozptýlení se můžete plně soustředit na , díky čemuž se orální sex stane nezapomenutelným dobrodružstvím, které jste ještě nikdy nezažili.

    Co je na této spandexové fetiš masce tak výjimečného?

    Fetišová maska pro orální sex se vyznačuje dvouvrstvou konstrukcí, která nejenže zajišťuje absolutní temnotu, ale také nabízí stabilní a zároveň pružné uchycení. Díky jedinému otvoru pro ústa je tato maska ideální pro anonymní orální sex a sexy hry na hrdiny. Díky kvalitnímu zpracování si užijete obzvlášť pohodlné nošení. A pokud chcete ještě větší vzrušení, můžete použít i roubík, aby bylo sezení ještě intenzivnější.

    Perfektně padnoucí a vysoce komfortní nošení:

    Tato fetiš maska je vyrobena ze dvou vrstev vysoce kvalitního spandexu, který se dokonale přizpůsobí tvaru vaší hlavy. Elastický a prodyšný materiál je lehký k pokožce a nabízí vysokou úroveň pohodlí i při dlouhodobém nošení. Blowjob Díky jedinému otvoru, a to pro ústa, je zachována vaše anonymita a vy se můžete soustředit na . Přiléhavý střih vám umožní ponořit se do svých fantazií, aniž byste riskovali dušnost nebo paniku - což je výhoda zejména pro začátečníky v BDSM.

    Prodyšná a bezpečná: dokonalá fetiš maska pro intenzivní prožitky při orálním sexu!

    Naše ručně vyráběná fetiš maska pro orální sex se vyznačuje vynikajícím zpracováním a prodyšným materiálem. Vzduch propouštějící spandexové vlákno zajišťuje, že můžete vždy volně dýchat, a to i během intenzivních seancí. Materiál si zachovává svůj tvar a nevytahuje se ani při častém nošení, takže maska vždy dokonale padne. Díky těmto vlastnostem je maska fetish ideální pro intenzivní hraní rolí a erotická dobrodružství.

    Fetish maska od MEO - kvalitní a snadno udržovatelná:

    Jemně lesklý materiál této spandexové masky se přizpůsobí konturám hlavy a zachovává si svůj původní tvar i po častém nošení. Péče je nenáročná: Masku můžete jednoduše vyčistit v pračce (na 30° v programu pro ruční praní), aby byla vždy hygienicky čistá a připravená k dalšímu použití.

    Rozmanitost a kvalita od MEO:

    To platí i pro naše spandexové masky. Tato fetiš maska pro orální sex je dalším příkladem pozornosti věnované detailům a kvalitě, kterou vkládáme do každého z našich výrobků. Ať už hledáte klasickou černou masku, nebo něco speciálního pro specializované hraní rolí, u MEO najdete perfektní fetiš masku, která bude vyhovovat vašim potřebám.

    Další podrobnosti:

    • Extra silná (dvouvrstvá) fetiš maska od MEO
    • Vysoce kvalitní spandex
    • Spandexová maska s otvorem pro ústa
    • Rychlé a snadné nasazení
    • Materiál: 83 % nylon, 17 % spandex
    • Prodyšný materiál
    • Velmi pohodlné nošení
    • Tvar udržující a pružný materiál
    • Jemný erotický lesk
    • Lze prát v pračce na 30° (program pro ruční praní)
    • Velikost spandexové masky: univerzální velikost
    • Barva spandexové masky: černá

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Schön weich, liegt sehr eng am Kopf

    Die Spandexhaube von MEO ist schön weich, liegt sehr eng am Kopf an, ist gut dehnbar und hat keinen stöhrenden Reißverschluss auf der Rückseite.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun.

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun. There are times when I want to do nothing more than have a guy use my mouth as a cock socket for some long, slow milking. I've got a couple guys that enjoy using me so this hood just adds to the fun. Getting rid of eye contact turns me into an object to be use for their pleasure, and the sensory deprivation of no eyesight lets me focus on enjoying the taste of a plump cock and the taste of hot, fresh cum. This hood is HIGHLY RECOMMENDED for you if you enjoy an oral fetish like I do, or if you want to force that kind of thing on a sub you have.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    super auch mit kontaktlinsen

    ein sehr gutes preis-leistungs-verhältnis
    gute qualität und sehr wichtig für mich als träger von kontaktlinsen auch mit maske kann ich meine linsen drinbehalten
    ich kann nur raten, sucht ihr eine gute maske dann diese

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Open-Mouthed Spandex Hood

    Bought this hood for myself and my partner to have some fun and teasing. The material is very lightweight, fits perfectly on any size head, very flexible. You can see well enough if the light is good, but turn the lights off and your subject - sorry, I mean partner - will not know what is coming next. ;-) I love the exposed mouth in the hood, very handy for all activities. It's a very sexy naughty accessories for couple fun and playtime.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The mouth allows plenty of air into the hood and still manages t

    Hands down the most comfortable hood I've ever worn. I generally have a hard time breathing in hoods, so this one is really perfect for me. The mouth allows plenty of air into the hood and still manages to block out all the light.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Perfect for long term or overnight wearing.

    Received it yesterday, couldn't wait to try it out. Great fit and extremely comfortable. Effectively shuts out light. Perfect for long term or overnight wearing. Highly recommended!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Très bonne matière

    Très bonne matière, conforme à la photo et à la description. A voir maintenant sa durée dans le temps !

      Hodnocení 

      Effektiv und günstig

      Sehr angenehem zu tragen und auch einfach anzuziehen. Erfüllt voll und ganz den Zweck - man kann noch gut atmen und die Maske deckt die Augen gut ab. Schemenhaft kann man bei hellem Licht noch etwas erkennen, aber mehr auch nicht. Die Öffnung für den Mund ist ausreichend groß, um einen prallen Knebel einzuführen oder auch etwas anderes ;-)

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      Nice hood, almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

      Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

      Ponořte se do vzrušující hry na anonymitu s naší černou fetiš maskou z dvouvrstvého spandexu, která byla speciálně vyvinuta pro anonymní orální sex a zvrhlé hry na hrdiny. Tato exkluzivní fetiš maska zcela zakryje vaši hlavu, zatímco vaše ústa zůstanou doširoka otevřená pro vášnivá dobrodružství.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      17 další položky ve stejné kategorii: