Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skleněná dilda

Zpravodaj

Satisfyer Double Crystal - skleněné dildo

Ať už jde o masáž prostaty, vaginální nebo anální stimulaci - díky ergonomickému tvaru se skleněné dildo Satisfyer Double Crystal dokonale přizpůsobí vašim potřebám a zajistí rozmanité a intenzivní zážitky.

Více informací

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Satisfyer Double Crystal - luxusní skleněné dildo pro všestrannou stimulaci

    Satisfyer Double Crystal je víc než jen skleněné dildo - ztělesňuje eleganci, všestrannost a vysoce kvalitní design. Skleněné dildo Satisfyer Double Crystal je vyrobeno z robustního nerozbitného borosilikátového skla a nabízí výjimečně hladký a kluzký povrch, který je příjemný na kůži. Ať už jde o masáž prostaty, vaginální nebo anální stimulaci - díky svému ergonomickému tvaru se Satisfyer Double Crystal dokonale přizpůsobí vašim potřebám a zajistí rozmanité a intenzivní zážitky.

    Dvě strany pro dvojnásobné potěšení - hladká a texturovaná strana

    Zažijte dvojnásobnou stimulaci se Satisfyer Double Crystal. Jedna strana je hladká a zajišťuje jemné klouzání, zatímco druhá, texturovaná strana poskytuje intenzivní pocity při každém vstupu a výstupu z análního kanálu. Ať už si vyberete hladkou, nebo texturovanou stranu, obě verze mají za cíl stimulovat vaše horká místa a poskytnout vám fantastické orgasmy.

    Všestranné použití - pro vaginální i anální stimulaci

    Satisfyer Double Crystal je nejen vizuální ozdobou, ale také funkčně všestranný. Díky praktické rukojeti máte skleněné dildo neustále plně pod kontrolou. Díky tomu je Satisfyer Double Crystal ideální pro vaginální i anální stimulaci a umožňuje vám dokonale manévrovat se skleněným dildem během sólo sezení.

    Masáž prostaty pomocí vibrátoru Satisfyer Double Crystal

    Díky svému anatomicky navrženému tvaru je Satisfyer Double Crystal ideální také pro cílenou masáž prostaty. Jemné zakřivení skleněného dilda umožňuje cílenou stimulaci bodu P a zajišťuje dechberoucí orgasmy prostaty. Jedna strana vibrátoru Satisfyer Double Crystal slouží jako praktická rukojeť, takže máte během masáže prostaty plnou kontrolu a můžete přesně ovládat stimulaci. Ať už jste začátečník, nebo pokročilý uživatel, s tímto skleněným dildem snadno dosáhnete na horké body, které z vaší masáže prostaty udělají nezapomenutelný zážitek.

    Teplotní hrátky se Satisfyer Double Crystal

    Satisfyer Double Crystal je vyroben z borosilikátového skla, je extrémně tepelně odolný a je ideální pro vzrušující teplotní hry. Zahřejte dildo v teplé vodě nebo ho zchlaďte v lednici a posuňte svůj zážitek na vyšší úroveň. Tyto změny teploty poskytují speciální stimulaci a z každého použití udělají nezapomenutelný okamžik.

    Snadné čištění a údržba

    Satisfyer Double Crystal je třeba po každém použití vyčistit. VERYCLEAN Stačí jej opláchnout pod vlažnou vodou a použít jemný čisticí prostředek nebo speciální čistič hraček, jako je např. pro zajištění optimální hygieny. Borosilikátové sklo je obzvláště hygienické a odolné, takže toto skleněné dildo je erotickou hračkou s dlouhou životností. Používejte lubrikant na vodní bázi, jako je FuckBuddy nebo hybridní lubrikantGlory Hole od MEO pro ještě hladší potěšení.

    Proč si vybrat Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - inovace se setkává s designem:

    Značka Satisfyer je symbolem nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Satisfyer, známý svou inovativní technologií tlakových vln, obohacuje milostný život milionů lidí po celém světě. Satisfyer Double Crystal je dalším příkladem dokonalého spojení funkčnosti a estetiky. Robustní, elegantní a všestranná - tato hračka posune vaši stimulaci na novou úroveň.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Hodnocení 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Napište vlastní recenzi

        Satisfyer Double Crystal - skleněné dildo

        Satisfyer Double Crystal - skleněné dildo

        Ať už jde o masáž prostaty, vaginální nebo anální stimulaci - díky ergonomickému tvaru se skleněné dildo Satisfyer Double Crystal dokonale přizpůsobí vašim potřebám a zajistí rozmanité a intenzivní zážitky.

        Napište vlastní recenzi

        8 další položky ve stejné kategorii: