Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sheets of San Francisco

Zpravodaj

Sheets of San Francisco - Voděodolné prostěradlo - červené

Červená, příjemně měkká, snadno udržovatelná a odolná! Sheets of San Francisco S voděodolným červeným povlečením z , zůstane postel chráněna i při intenzivním sexu. Díky dokonalému přizpůsobení a necitlivému povrchu odpuzujícímu tekutiny si můžete užívat bez obav ze skvrn na ložním prádle nebo matraci.

Více informací

249,99 €


-50,00 €

199,99 €

plus náklady na dopravu

Dodací lhůta přibližně 0 dnů

Více informací

Červená, příjemně měkká, snadno udržovatelná a odolná! Sheets of San Francisco S nepromokavým červeným povlečením z , zůstane postel chráněna i při intenzivním sexu. Díky dokonalému přizpůsobení a necitlivému povrchu odpuzujícímu tekutiny si můžete užívat bez obav ze skvrn na ložním prádle nebo matraci. A to nejlepší nakonec: po sexu zajistí napínací prostěradlo uvolněné pohodlí při spánku.

.

Luxusní, nepromokavé ložní prádlo pro vášnivé noci

Sheets of San Francisco znamená luxusní, voděodolné ložní prádlo, které bylo speciálně vyvinuto pro intenzivní a vášnivé noci. Vysoce kvalitní ložní prádlo z je nejen odolné vůči tekutinám, ale také mimořádně odolné a snadno se udržuje. Díky speciální technologii "Fluidproof" zůstává bezpečně a pevně na svém místě, aniž by klouzalo, a to i během těch nejdivočejších dobrodružství. Ať už během sexu nebo vzrušujícího sezení, ložní prádlo od nabízí dokonalou ochranu vaší postele a nábytku. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

Povlečení San Francisco: Příjemně měkké, snadno udržovatelné a odolné

Sheets of San Francisco Díky prodyšnému povrchu jsou prostěradla a povlaky na polštáře od příjemně měkké na pokožce a spolehlivě odpuzují tekutiny. Sheets of San Francisco Vynikající zpracování zaručuje dlouhou životnost a činí z povlečení od ideální volbu pro každého, kdo si cení funkčnosti a stylu.

Různé velikosti, vzory a barvy

Sheets of San Francisco Společnost s dlouholetou tradicí nabízí exkluzivní výběr nepromokavého ložního prádla v různých provedeních, která jsou dokonale přizpůsobena individuálním potřebám. Sheets of San Francisco Ať už se jedná o prostěradlo, povlečení nebo povlak na polštář, zaručuje maximální ochranu a pohodlí. V barvách černá (elegantní), červená (smyslná) a bílá (klasická) se vysoce kvalitní ložní prádlo stylově začlení do každé ložnice a z každé noci udělá nezapomenutelný zážitek. Sheets of San Francisco Po použití lze ložní prádlo z jednoduše vyprat v pračce a je rychle připraveno k dalšímu použití!

Povlečení San Francisco: kvalita, která zaujme

Sheets of San Francisco Výjimečná kvalita ložního prádla from je funkční i estetická. Ideální pro intenzivní sex bez obav ze skvrn na ložním prádle - prostěradla i povlaky na polštáře jsou odolné a příjemně měkké k pokožce.

Dostupné rozměry povlečení a polštářů

Velké prostěradlo má rozměry 2130 x 2400 mm a nabízí dostatek prostoru pro úplné zakrytí postele. Povlečení jsou k dispozici v těchto rozměrech: jednolůžko 900 x 1900 mm, britské dvoulůžko 1400 x 1900 mm, britský king size 1500 x 2000 mm, super king size 1800 x 2000 mm, EU jednolůžko 900 x 2000 mm, EU dvoulůžko 1400 x 2000 mm, EU king size 1600 x 2000 mm. Povlaky na polštáře jsou k dispozici v těchto rozměrech: Standard 700 x 450 mm, King 850 x 450 mm, Continental Square 650 x 650 mm a Large Square 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Povlečení z jsou vhodná pro matrace s výškou do 25 cm.

Vyrobeno ve Velké Británii

Sheets of San Francisco Jedním z výjimečných rysů společnosti je její závazek k místní výrobě ložního prádla. Výrobce vyrábí přímo ve Velké Británii pro evropský a domácí trh. Toto vědomé rozhodnutí nejen zajišťuje pracovní místa v regionu, ale také zaručuje vysokou kvalitu a rychlé dodací lhůty.

Návod na praní ložního prádla od Sheets of San Francisco

Ložní prádlo by se mělo prát maximálně na 40 °C při šetrném cyklu. Doporučujeme prát ložní prádlo v pracím pytli, aby se minimalizovalo odírání a případné poškození způsobené třením o jiné textilie. Neměly by se používat změkčovadla tkanin, protože mohou zhoršit vodoodpudivé vlastnosti materiálu. Po vyprání by se ložní prádlo nemělo sušit v bubnové sušičce. Místo toho se doporučuje sušit je na vzduchu, ideálně bez přímého slunečního záření.

Další podrobnosti:

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Sheets of San Francisco - Voděodolné prostěradlo - červené

Sheets of San Francisco - Voděodolné prostěradlo - červené

Červená, příjemně měkká, snadno udržovatelná a odolná! Sheets of San Francisco S voděodolným červeným povlečením z , zůstane postel chráněna i při intenzivním sexu. Díky dokonalému přizpůsobení a necitlivému povrchu odpuzujícímu tekutiny si můžete užívat bez obav ze skvrn na ložním prádle nebo matraci.

Napište vlastní recenzi

11 další položky ve stejné kategorii: