Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální hračky

Zpravodaj

Muži Edge Základní - Penis extender pro zvětšení penisu

EdgeS penis extender Male můžete zvětšit svůj penis bez jakýchkoli pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis se stane delším a plnějším již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku natahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a prokázal svou úspěšnost.

Více informací

3141/00

159,99 €


-20,00 €

139,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S nástavcem na penis od společnosti Male Edge můžete zvětšit svůj penis bez pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis se stane delším a plnějším již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku natahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a prokázal svou úspěšnost.

     

    Muž Edge Basic je základní model pro zvětšení penisu v naší nabídce. Dodává se s veškerým potřebným příslušenstvím a je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje optimální výsledky.

     

    Aniž bychom dělali kompromisy v oblasti výkonu, náš základní model Male Edge Basic dodává v klasickém modrobílém ochranném pouzdře.

     

    Model Male Edge Basic pro zvětšení penisu obsahuje:

     

    • 1 kus - Male Edge Nástavec na penis
    • 1 kus - pravítko/měřicí přístroj
    • 1 kus - mužský Edge Krabička na výrobek
    • 1 kus - mužský Edge Cestovní taška
    • 1 kus - oficiální mužská Edge Program (brožura)
    • 2 ks - Mužský Edge Gumové popruhy

     

    Pokud hledáte další příslušenství, podívejte se na Male Edge Extra Penis Extender a náš luxusní zesilovač penisu, Male Edge Pro.

     

    Jak používat nástavec Male Edge Penis extender?

     

    Nasaďte nástavec na penis na nevztyčený penis a pohodlně utáhněte gumové smyčky. Je bezbolestný a pohodlně se nosí při stání, chůzi i sezení, dokonce i diskrétně pod volným oblečením. Podrobný návod k použití nástavce Male Edge vám nabízíme také online přístup k podrobnému vysvětlujícímu videu. Pokud máte konkrétní dotazy, můžete se také zaregistrovat na fóru a získat specializované rady.

    Fungují prodlužovače penisu? Ano, fungují!

     

    Male Edge používá metodu trakce penisu (natahování penisu), která je nejpřirozenější metodou pro zvětšení penisu. Jak ale trakce penisu funguje? Rovnoměrným protahováním penisového dříku v průběhu času dochází k dělení a množení buněk tkáně - proces se nazývá "cytokineze" -, což vede k trvalému zvětšení délky a obvodu penisu. Ano - účinky mužské Edge jsou TRVALÉ! Techniku zvětšení penisu, kterou používá prodlužovač penisu, lze provádět diskrétně doma, takže o záměru prodloužit penis nemusí nikdo vědět.

    Tréninkový plán protahování penisu:

     

    Náš šestitýdenní "Plán pomalého rozjezdu" je ideálním tréninkovým programem pro začínající uživatele, kteří si chtějí zvyknout na přístroj Male Edge a metodu roztahování penisu. Tréninkový program Male Edge tréninkový program dává tělu čas, aby si zvyklo na prodlužovač penisu tím, že zpočátku aplikuje pouze malé množství tahu a používá přístroj po krátkou dobu.

     

    Tažná síla a doba používání se pak týden od týdne postupně zvyšují. Počáteční plán je určen jako vodítko - pokud máte pocit, že můžete postupovat rychleji, než je uvedeno, není to problém, protože výrobek je v každém případě velmi bezpečný. Po dosažení požadovaných výsledků lze program zvětšení penisu jednoduše pozastavit, protože výsledky jsou trvalé bez nutnosti dalšího tréninku.

    Výhody zvětšení penisu:

     

    Vaše tělo je pravděpodobně stejně dokonalé, jako je. Proč si ale nepřidat trochu větší velikost a neužít si větší penis? Věříme, že zvětšení penisu prostřednictvím Male Edge povede ke zvýšení vašeho sebevědomí, lepšímu sexuálnímu životu, a tím i k lepší kvalitě života. Pro nás je zvětšení penisu jen dalším způsobem, jak udržet své tělo zdravé, stejně jako chození do posilovny nebo zdravé stravování. Začněte tedy svou cestu za větším penisem ještě dnes. The Male Edge Penis extender je originální a nejlepší metoda pro zvětšení penisu. Mužský Edge je hrdý na to, že již více než 20 let vyrábí nejlepší nástavce na penis a může se pochlubit více než půl milionem spokojených uživatelů po celém světě.

     

    • Trvalé zvětšení penisu
    • Silnější/delší erekce
    • Může pomoci při předčasné ejakulaci
    • Narovnání zakřivení penisu (Peyronieho choroba)
    • Mužský Edge nemá žádné vedlejší účinky v lékařském smyslu.

    Jak nástavec na penis funguje? Co je to nástavec na penis?

     

    Roztahovač penisu je zařízení, které se nosí na penisu a mírně roztahuje tkáň po dobu několika hodin denně. Jakmile se při používání zařízení cítíte pohodlně a tkáň se začne roztahovat, postupně zvyšujete tažnost zařízení a počet hodin, po které zařízení denně používáte. Roztahovač penisu od společnosti Male Edge je zařízení na zvětšení penisu, které využívá trakci ke zvětšení délky i obvodu penisu. Prodlužovače penisu jsou nejoblíbenější metodou trvalého zvětšení penisu. Kromě nákladné operace na specializované klinice je nástavec na penis jedinou metodou, u které bylo lékařsky prokázáno, že vede k delšímu a silnějšímu penisu. Na rozdíl od chirurgického zvětšení penisu s sebou zařízení, která ke zvětšení penisu používají trakci, nenesou žádná vážná rizika. Metodu lze pohodlně a diskrétně provádět doma, při správném použití je bezpečná a představuje přirozený způsob zvětšení penisu. Mužský Edge Penis extender může také pomoci korigovat zakřivení penisu.

    Jak často by se měl nástavec na penis používat?

     

    Mnoho mužů si myslí, že pokud budou nástavec na penis používat déle, než je doporučeno, dosáhnou rychlejších výsledků. To však není nejefektivnější způsob, jak dosáhnout rychlejšího zvětšení penisu. Prodlužovače penisu jsou navrženy tak, aby zvětšovaly délku a tloušťku penisu po delší dobu, protože se jedná o přirozený proces. Pokud mužský Edge Zařízení používá po doporučený počet hodin každý den po dobu několika měsíců, penis se výrazně zvětší. Je však důležité mít na paměti, že tělo každého muže je jiné. U některých mužů se první výsledky projeví již po několika měsících, zatímco u jiných to může trvat až šest měsíců. Pokud však budete program dodržovat s vytrvalostí a odhodláním a přístroj budete používat správným způsobem každý den, zaručujeme vám, že se dočkáte výrazných výsledků ve zvětšení penisu.

     

    Více informací:

     

    • Muži Edge Roztahovač penisu pro zvětšení penisu
    • Mužský Edge Penis extender lze nosit diskrétně a pohodlně během dne pod volným oblečením nebo v noci. Přístroj Male Edge Penis extender roztahuje penisový dřík a umožňuje libovolně nastavit sílu tahu. Tento tahový pohyb stimuluje dělení buněk v tkáni, což podporuje růst tkáně, takže penis je časem delší a silnější.
    • Pro zlepšení erekce: Pro delší a pevnější erekci.
    • Vhodné pro penisy od 4 do 24 cm
    • Materiál: POM
    • Průměr: 2,0 - 3,5 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    but hell

    I am extremely happy with this device. I went from 11.2 to a solid 14.4" :D - My wife can't walk as well the next day now

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    This is the best device i have used

    This is the best device i have used. I started with 4 inches.....and after 4 months i can proudly say i am a genuine 6 inches!!!!! My boyfriend is very happy with my new size....so i am going to stretch it even further....i think i should be able to reach 8 inches in 1 year. I will stop streching at 10 inches ,as my boyfriends arse can only take so much cock!!!!!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Muži Edge Základní - Penis extender pro zvětšení penisu

    Muži Edge Základní - Penis extender pro zvětšení penisu

    EdgeS penis extender Male můžete zvětšit svůj penis bez jakýchkoli pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis se stane delším a plnějším již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku natahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a prokázal svou úspěšnost.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: