Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Roubík do úst

Zpravodaj

„Humilator“ Ústní roubík - roubík pro úplné podřízení

„Humilator“ Jedná se o klasický BDSM doplněk z katalogu trestů, který je ideální pro každého, kdo se chce 100% podřídit svému pánovi nebo paní. „Humilator“ Pokud vaše největší štěstí spočívá ve službě, je náš systém roubíků do úst ideální volbou. Jeho všestrannost a nespočet možností použití z něj činí jeden z nejoblíbenějších BDSM produktů MEO.

Více informací

1809/00

179,99 €


-50,00 €

129,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    „Humilator“ Systém roubíků do úst - roubík pro úplné podřízení.

    „Humilator“ Jedná se o klasickou BDSM pomůcku z katalogu trestů, která je ideální pro každého, kdo se chce stoprocentně podřídit svému pánovi nebo paní. „Humilator“ Pokud vaše největší štěstí spočívá ve službě, je náš systém roubíků do úst ideální volbou. Jeho všestrannost a nespočet možností použití z něj činí jeden z nejoblíbenějších BDSM produktů MEO.

    Roubík do úst s mnoha doplňky pro maximální flexibilitu

    „Humilator“ Roubík do úst není jen roubík - je to skutečný multitalent. Roubík lze přizpůsobit různými možnostmi rozšíření, jako je toaletní štětka, držák na toaletní papír nebo oprašovač peří. Díky praktickému bajonetovému uzávěru lze jakékoli příslušenství bezpečně a snadno připevnit. „Humilator“ Tato univerzálnost z něj činí nepostradatelný doplněk pro každé BDSM sezení.

    Pohodlí i při delších BDSM sezeních

    Zvláštní předností tohoto roubíku do úst je jeho výjimečné pohodlí při nošení, a to i během delších BDSM sezení. Roubík byl navržen tak, aby nezpůsoboval žádné tlakové body a nebránil dýchání. Ergonomický tvar a měkký materiál zajišťují, že se můžete plně soustředit na obsluhu, aniž byste pociťovali nepohodlí. „Humilator“ Bez ohledu na to, jak intenzivní bude, zůstává roubík při nošení pohodlný.

    Náustek ve tvaru půlměsíce

    „Humilator“ Roubík je vybaven náustkem ve tvaru půlměsíce, který se dokonale přizpůsobí tvaru úst. Tento tvar snižuje únavu čelistí i při dlouhodobém nošení. Další pohodlí zajišťuje kvalitní neoprenové polstrování na vnitřní straně, které je přibližně 5 mm silné a je měkké na dotek.

    Vysoce kvalitní zpracování pro maximální pohodlí

    „Humilator“ Neoprenové polstrování knoflíku nejenže zabraňuje kontaktu spony s pokožkou hlavy, ale také se snadno čistí. Tento důmyslný design zajišťuje, že roubík zůstane pohodlný a hygienický i při delších BDSM sezeních.

    .

    Další podrobnosti:

    .

    • Z katalogu BDSM trestů
    • Ergonomicky tvarovaný roubík do úst
    • Anatomický náustek ve tvaru půlměsíce
    • Bajonetový zámek pro připevnění příslušenství
    • Lze dokonale přizpůsobit jakékoli velikosti hlavy díky zapínání na přezku
    • Vyobrazené příslušenství (toaletní štětka, držák toaletního papíru, péřová prachovka atd. nejsou součástí balení).
    • Materiály: kůže, neopren, kov
    • Chcete svého otroka potrestat? Pak je tento roubík do úst tou správnou volbou.
    • Nejvýraznější a nejlepší roubík v obchodě BDSM & fetish od MEO.
    • Dobře se kombinuje s dalšími bondážními doplňky od MEO.
    • Společnost MEO, známá vysokou kvalitou svých BDSM produktů, vyrábí širokou škálu bondage doplňků, jako jsou pouta, pouta na kotníky, roubíky do úst, obojky, biče a masky. Výrobky se vyznačují pečlivým zpracováním, robustním designem a maximálním pohodlím při nošení a jsou oblíbené u fanoušků BDSM po celém světě.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    The most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gag

    The Humiliator Mouth Gag System had an impossible task: manage to be comfortable for long periods of wear while a gigantic, potentially-heavy, interchangeable attachment dangles off the front of the gag.

    With that in mind, it does a pretty good job. It’s clear this mouth gag was crafted with a serious attention to detail. From extra padding at high-pressure places to an attachment swap fastener that’s even easier to operate than opening a tub of ice cream, this gag was obviously playtested into oblivion before it was released.

    I wish the bit gag inside of the gag system had some additional padding to help alleviate some of the jaw strain. A second, vertical head strap also would have relieved some of the jaw strain, too.

    As those two things don’t exist, we’ve found we do have a limited playtime with the Humiliator Mouth Gag System. Eventually, it’s simply exhausting for his mouth to keep a firm grip on the gag, and we need to take it off. (It leaves his jaw sore the next day in the “I worked out hard” way.)

    Aside from those wishlist features, though, the Humiliator Mouth Gag System is probably the most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gags I’ve ever seen. The attachment list is expansive. This just isn’t a gag that was phoned in; this was crafted to be the only attachment gag you’ll ever need for your play.

    Read full review:
    https://kinky-world.net/meo-de-humiliator-mouth-gag-system-review/

      Hodnocení 

      Für eifrige Putz und Toiletten Sklaven

      Der Knebel ist sehr hochwertig verarbeitet und es wurde an viele Details gedacht. Am Hinterkopf gibt es eine leichte Polsterung, die das Tragen angenehm macht, außerdem sorgt der Gummi Ring zum drauf beißen für eine gute Führung der Aufsätze und ist sehr angenehm für die Zähne. Die Aufsätze lassen sich auch Problemlos wechseln und aufsetzen.

        Hodnocení 

        Wir sind voll zufrieden damit.

        Sitzt wie angegossen, trägt sich äußerst bequem und sprechen is damit auch hinfällig. Kam schneller als erwartet schon am nächsten Tag. Kann ich nur empfehlen den Knebel.

          Napište vlastní recenzi

          „Humilator“ Ústní roubík - roubík pro úplné podřízení

          „Humilator“ Ústní roubík - roubík pro úplné podřízení

          „Humilator“ Jedná se o klasický BDSM doplněk z katalogu trestů, který je ideální pro každého, kdo se chce 100% podřídit svému pánovi nebo paní. „Humilator“ Pokud vaše největší štěstí spočívá ve službě, je náš systém roubíků do úst ideální volbou. Jeho všestrannost a nespočet možností použití z něj činí jeden z nejoblíbenějších BDSM produktů MEO.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: