Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Roubík do úst

Zpravodaj

BDSM roubík - Ústa plná

Tento roubík BDSM je vynikajícím doplňkem v oblasti bondage vybavení, který je k dispozici v obchodě MEO BDSM. Tento speciální kožený roubík BDSM byl vyroben s maximální péčí a přesností, aby byla zajištěna maximální účinnost a pohodlí při používání.

Více informací

5253/T01

k dispozici na

    Více informací

    Tento roubík BDSM je vynikajícím doplňkem v oblasti bondage vybavení, který je k dispozici v obchodě MEO BDSM. Tento speciální kožený roubík BDSM byl vyroben s maximální péčí a precizností, aby byla zajištěna maximální účinnost a pohodlí při používání. Roubík BDSM byl speciálně navržen tak, aby zcela vyplnil a utěsnil ústa, což z něj činí jeden z nejúčinnějších roubíků BDSM v naší nabídce.

    Proč jsou naše roubíky BDSM tak oblíbené:

    • Vysoce kvalitní materiál: kůže je pevná, odolná a nabízí luxusní pocit.
    • Účinný efekt: roubík zcela vyplní ústa a umocní tak zážitek z bondáže.
    • Přizpůsobení na míru: Nastavitelné popruhy zajišťují bezpečné a pohodlné uchycení pro všechny velikosti hlavy.
    • Odolnost: Ideální pro intenzivní a dlouhá BDSM sezení díky pevnému zapínání na přezku.
    • Oblíbené u zákazníků: Tento roubík je nejprodávanějším v obchodě MEO BDSM. Osvědčil se jako mimořádně oblíbený a spolehlivý.


    Materiál a zpracování:

    Tento roubík BDSM je vyroben výhradně z vysoce kvalitní kůže. Materiál poskytuje nádherný pocit a je také dostatečně robustní, aby vydržel scénáře intenzivního používání. Velký vnitřní roubík je rovněž vyroben z kůže, která poskytuje obzvláště autentický a intenzivní pocit.



    Použití kůže na vnější i vnitřní stranu roubíku podtrhuje vysokou kvalitu výrobku.Provedení a funkčnost: BDSM roubík se uzavírá pomocí pásku na hlavu s robustními přezkami v zadní části hlavy. Tato konstrukce je nejen účinná, ale také umožňuje přizpůsobení všem velikostem hlavy. Roubík BDSM sedí bezpečně a pevně, aniž by sklouzával. Zapínání na přezky také zaručuje, že roubík zůstane na místě i během delších BDSM sezení, což oběma partnerům poskytuje dodatečnou jistotu a sebevědomí.

    Účinnost a použití:

    Díky své konstrukci je roubík BDSM jedním z nejúčinnějších bondage roubíků v nabídce MEO Shop. Roubík zcela utěsňuje ústa, což výrazně omezuje komunikaci a hluk. To zvyšuje pocit kontroly a podřízenosti a zintenzivňuje zážitek z BDSM.

    Roubík je ideální pro každého, kdo hledá vysokou míru kontroly a posílení vzájemné důvěry v BDSM dynamice.Více informací:

    • Kožený roubík
    • Materiál: Vyrobeno výhradně z vysoce kvalitní kůže na vnější i vnitřní straně.
    • Vhodný pro všechny velikosti hlavy: Nastavitelný pásek na hlavu se zapínáním na přezku.
    • Rozměry vnitřního roubíku: cca 3,6 cm x 3 cm x 5,5 cm.
    • Nejprodávanější v obchodě BDSM: Tento roubík BDSM je díky své vysoké účinnosti a kvalitě mimořádně oblíbeným produktem.
    • Péče o kůži: Pro zachování kvality a dlouhé životnosti roubíků BDSM je zásadní správná péče. Kožené výrobky je třeba po každém použití očistit vlhkým hadříkem a pravidelně ošetřovat vhodným přípravkem na kůži. Díky tomu bude roubík BDSM pružný a zachová si bezchybný vzhled. Pokyny k péči o kůži jsou součástí tohoto výrobku.
    • Kromě tohoto výjimečného BDSM roubíku nabízí MEO Shop pestrý výběr dalších vysoce kvalitních roubíků pro různé preference a použití. Nabídka zahrnuje klasické kuličkové roubíky, prodyšné roubíky se vzduchovými otvory, obzvláště pohodlné silikonové roubíky i speciální kuličkové roubíky, kroužkové roubíky a roubíky s nástrahami. Každý roubík v sortimentu MEO je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je k dispozici v různých provedeních, aby splňoval estetické i funkční požadavky. Ať už jste začátečník nebo pokročilý uživatel, v obchodě MEO najdete pro každého ten správný model roubíku, který vám zpestří a zintenzivní BDSM zážitky. Využijte rozmanitosti a kvality kolekce roubíků v obchodě MEO a dodejte svému sezení BDSM požadovanou intenzitu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ein empfehlenswerter Knebel

    Super Knebel. Echtes Leder, kein störender Eigengeruch, weiches angenehmes Material und tolle Verarbeitung. Ich habe den Knebel umgehend ausprobiert und war sehr zufrieden. Ich würde auch 10 Sterne vergeben, aber das geht ja leider nicht.

      Hodnocení 

      Très satisfait

      Etant peu expérimenté sur ce type de produit et ayant acheté du moins cher, j'ai décidé d'en prendre un plus cher et je suis ravi de celui ci qui est très solide et très bien fini

        Hodnocení 

        Simplement efficace

        Ma partenaire adore!
        Bref, il est bien.

          Hodnocení 

          Inutilisable

          Promesse non tenue !
          La tension est inégalement répartie : toute la tension est située sur la lèvre supérieure et aucune vers le menton. J'ai beau le serré au maximum, je peux toujours l'enlever en poussant le bâillon vers le bas avec ma langue.

            Hodnocení 

            If you like him quiet except for a few muffled moans and whimper

            Slip the pecker shaped gag into your boy’s mouth, strap the heavy latigo leather around his head and buckle him up. His dick will get hard when you ask, “Is that too tight?” Once he gives you the thumbs up, cinch it down tighter. His headspace will be set instantly. If you like him quiet except for a few muffled moans and whimpers, you need this gag.

            • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Für widerspenstige Subs

            Angenehm zu tragen, auch bei engem Festschnallen, da durch die Länge des Kissens in den Mundwinkeln nichts durch einen scharfen Lederriemen einschneiden kann. Da der Durchmesser des Kissens nicht all zu groß ist, sollte man ihn sowieso fest anlegen, sonst erfüllt er den Zweck der Ruhigstellung nicht ausreichend.

            • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Unserer Meinung nach empfehlenswert.

            Weiches "Lederkissen" innen, kein unangenehmer Geruch oder Geschmack. Hier kann sich der Sklave mal so richtig gehen lassen wenns mal heftiger wird, was das beissen betrifft und ist auch gleichzeitig ein guter Schalldämpfer. ;-)

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            BDSM roubík - Ústa plná

            BDSM roubík - Ústa plná

            Tento roubík BDSM je vynikajícím doplňkem v oblasti bondage vybavení, který je k dispozici v obchodě MEO BDSM. Tento speciální kožený roubík BDSM byl vyroben s maximální péčí a přesností, aby byla zajištěna maximální účinnost a pohodlí při používání.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: