Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Roubík do úst

Zpravodaj

Roubík na kouření - SissyVibe™ - maximální potěšení pro vás a ztráta kontroly pro vašeho partnera

Vyzkoušejte submisivní druh felace se SissyVibe™, BDSM roubíkem speciálně vyvinutým pro orální sex. Deepthroat Ideální, pokud chcete svého partnera rozmazlovat a zároveň se vzdát kontroly nad svými ústy a hrdlem. SissyVibe™ vás oba zavede daleko za hranice extáze a přivede vašeho partnera během orálního sexu k dechberoucím orgasmům.

Více informací

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Roubík na kouření - SissyVibe™ - maximální potěšení pro vás a ztráta kontroly pro vašeho partnera

    Zažijte submisivní druh felace s roubíkem SissyVibe™, BDSM roubíkem speciálně vyvinutým pro orální sex. Deepthroat Ideální, pokud chcete svého partnera rozmazlovat a zároveň se vzdát kontroly nad svými ústy a hrdlem. SissyVibe™ vás oba zavede daleko za hranice extáze a přivede vašeho partnera během orálního sexu k dechberoucím orgasmům.


    S roubíkem SissyVibe™ můžete zažít vzrušující fantazii, kdy svému partnerovi předáte plnou kontrolu, zatímco vy si budete jen pasivně užívat.

    Vibrace a konstrukce roubíku s otevřenými ústy zajistí, že každý okamžik prožijete obzvlášť intenzivně, zatímco vaše ústa zůstanou doširoka otevřená, připravená sloužit. Pocit, že se vzdáváte kontroly a zcela se podřizujete partnerově vůli, nejenže zvyšuje vzrušení, ale také vám umožňuje naplno prožívat roli podřízenosti. Vrcholem tohoto odevzdání může být polykání spermatu - intimní akt, který spojuje pocit podřízenosti s rozkoší a hlubokým uspokojením.

    Nejdůležitější vlastnosti SissyVibe™:

    • blowjobRoubík na kouření s vibracemi: se SissyVibe™ dáváte svému partnerovi mnohem víc než jen , dáváte mu plnou kontrolu nad svými ústy a hrdlem! Měkký silikonový roubík je vybaven pružným jazykem, který poskytuje intenzivní zážitek díky třem rychlostem a sedmi různým vibračním vzorům. Blowjob Texturované výstupky na "jazyku" zintenzivňují stimulaci na a z každého dotyku partnerova penisu dělají velmi zvláštní potěšení. Stručně řečeno: dokonalá kombinace masturbátoru (který každého muže přivede k orgasmu) a BDSM roubíku.
    • Integrovaný chránič úst: roubík udržuje ústa široce otevřená a obvodový okraj roubíku zabraňuje dotyku zubů s partnerovým penisem. Rozkoš tak zůstává nezakrytá a oba partneři se mohou plně soustředit na rozkoš.
    • Konstrukce s otevřenými ústy: Otevřená konstrukce roubíku SissyVibe™ umožňuje partnerovi pronikat do vašich úst, jak se mu zlíbí, a vy nad ním zcela ztratíte kontrolu.
    • Nastavitelný řemínek na hlavu: Pásek na hlavu je opatřen přezkou, která zaručuje dokonalé přizpůsobení. Ať už chcete roubík nosit volně nebo těsně, nastavitelný hlavový popruh zajistí, že roubík dokonale padne a bezpečně drží v ústech. Popruh na hlavu lze dokonce uzamknout visacím zámkem. Visací zámek je součástí dodávky.
    • Vodotěsný a dobíjecí: SissyVibe™ má certifikaci IPX7, a proto jej lze bez problémů používat ve sprše nebo pod vodou po dobu až 30 minut. SissyVibe™ lze dobít během okamžiku pomocí dodaného USB kabelu.


    Proč je roubík SissyVibe™ BDSM perfektní volbou:

    Blowjob deepthroat SissyVibe™ gag je perfektní volbou i v případě, že váš partner nemá rád nebo nemá zvláštní nadání pro dobrou , SissyVibe™ gag je perfektní volbou. Ať už se jí to líbí, nebo ne, SissyVibe™ promění každého v dokonalou pusu na kouření. Kombinace vibrací a konstrukce s otevřenými ústy v roubíku zajistí, že dominantní muž pokaždé dostane své peníze - bez ohledu na to, jak nezkušená je partnerka v této disciplíně.

    Užijte si dokonalý deepthroat: dokonalý s EZ2SUCK a SissyVibe™:

    Pro zintenzivnění potěšení s pomůckou SissyVibe™ doporučujeme použít sprej EZ2SUCK od MEO. Blowjob Tento speciální sprej jemně znecitlivuje hrdlo a snižuje dávivý reflex, takže si lze užít ještě intenzivněji. Stačí několik střiků do zadní části krku a hluboký průnik penisem se stane příjemným zážitkem. V kombinaci se SissyVibe™ vám sprej EZ2SUCK umožní zcela se vzdát kontroly a odevzdat se do poddanství. Ideální pro každého, kdo chce posunout intenzitu a potěšení z orálního sexu na novou úroveň!

    Neodolatelná nabídka:

    Roubík SissyVibe™ si můžete objednat samostatně nebo s atraktivním cenovým zvýhodněním jako sadu, která se skládá z roubíku SissyVibe™ a spreje EZ2SUCK. Sada vám nabízí dokonalou kombinaci pro maximální potěšení a intenzivnější zážitky.

    Další podrobnosti:

    • SissyVibe™ blowjob gag - maximální potěšení pro vás a ztráta kontroly pro vašeho partnera
    • Nastavitelný řemínek na hlavu: 42,5 cm až 61,5 cm v obvodu
    • Řemínek na hlavu lze uzamknout visacím zámkem. Visací zámek je součástí balení.
    • Průměr knoflíku: 4,6 cm
    • Materiál: silikon, plast, veganská kůže, kov
    • Upozornění: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pouze lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. VERYCLEAN Po použití roubík očistěte teplou vodou a sprejem, osušte a uložte na chladném a suchém místě.
    • EZ2SUCK Spray od MEO je speciálně vyvinutý sprej, který znecitlivuje oblast hrdla, aby se snížil dávicí reflex a usnadnil hlubší průnik při orálním sexu. Deepthroat Často se používá k pohodlnějšímu a snazšímu, zejména pro osoby, které mají s orálním sexem potíže. Sprej působí rychle a umožňuje větší uvolnění a otevření úst a hrdla, díky čemuž je celý zážitek příjemnější pro oba partnery.
    • EZ2SUCK se obvykle stříká na zadní část krku před orálním sexem. Po několika vteřinách se dostaví anestetický účinek, který usnadňuje ovládání dávicího reflexu a umožňuje hluboký průnik. Sprej je oblíbenou pomůckou pro páry, které chtějí zlepšit své orální dovednosti, a lze jej obzvláště dobře použít v kombinaci s produkty, jako je SissyVibe™, které poskytují úplnou kontrolu a maximalizují potěšení.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Hodnocení 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Hodnocení 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Hodnocení 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Napište vlastní recenzi

            Roubík na kouření - SissyVibe™ - maximální potěšení pro vás a ztráta kontroly pro vašeho partnera

            Roubík na kouření - SissyVibe™ - maximální potěšení pro vás a ztráta kontroly pro vašeho partnera

            Vyzkoušejte submisivní druh felace se SissyVibe™, BDSM roubíkem speciálně vyvinutým pro orální sex. Deepthroat Ideální, pokud chcete svého partnera rozmazlovat a zároveň se vzdát kontroly nad svými ústy a hrdlem. SissyVibe™ vás oba zavede daleko za hranice extáze a přivede vašeho partnera během orálního sexu k dechberoucím orgasmům.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: