Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

Připravte se posunout své dovednosti na vyšší úroveň s naším realistickým dildem. Blowjob deepthroat Toto dildo lze použít nejen análně a vaginálně, ale je také ideální pro cvičení a . Toto dildo je ztělesněním dokonalého penisu a vzruší vás ve všech směrech.

Více informací

3713/00

k dispozici na

    Více informací

    blowjob blowjob deepthroat

    Realistické dildo - Dildo 22 cm - Váš dokonalý tréninkový partner pro , a anální sex Připravte se posunout své dovednosti na vyšší úroveň s naším realistickým dildem. Blowjob deepthroat Toto dildo lze použít nejen análně a vaginálně, ale je také ideální pro nácvik a .

    Toto dildo je ztělesněním dokonalého penisu a vzruší vás v každém ohledu. Díky působivě silnému tvaru, vypouklému žaludu a krásným detailům, jako jsou výrazné žíly a silná varlata, vypadá toto dildo jako dokonalý penis.

    Ať už jste začátečník, nebo se chcete zdokonalit v kouření, toto dildo je vaším ideálním tréninkovým partnerem. Díky realistickému vzhledu a autentickému pocitu (působí jako skutečný penis) je toto dildo naprostou nezbytností pro váš trénink.

    Deepthroat Tlustý, baculatý žalud a detailní žíly poskytují ultrarealistický pocit, který vám pomůže zdokonalit vaši techniku. A pokud chcete polykat ještě hlouběji, směrem , máme pro vás dokonalý tip: použijte náš sprej EZ2SUCK. Tento sprej potlačuje přirozený dávivý reflex, takže se můžete plně soustředit na svůj sexy trénink.

    Stačí pár střiků a jste připraveni na velmi výjimečný zážitek z hlubokého kouření. Ať už sami nebo s partnerem, toto dildo nesmírně zvýší vaše dovednosti a sebevědomí.

    Zdokonalte své techniky felace a hlubokého kouření s touto ultrarealistickou hračkou a buďte připraveni překvapit svého partnera svým novým talentem. Vyzkoušejte kombinaci neuvěřitelného realismu a efektivního tréninku s tímto dokonale navrženým penisem.

    Pořiďte si toto dildo a připravte se na nejintenzivnější a nejrealističtější trénink svého života!Více informací:

    • blowjob deepthroat Realistické dildo - váš dokonalý tréninkový partner pro , a anální sex
    • Barva: barva kůže
    • Průměr: 60 mm (cca 2,36 palce)
    • Délka: 215 mm (cca 8,46 palce)
    • Zasouvací délka: 155 mm (cca 6,10 palce)
    • Hmotnost: 720 gramů (přibližně 1,59 libry)
    • Materiál: vysoce kvalitní silikon
    • Lubrikant pro anální/vaginální použití: Pro ještě intenzivnější a příjemnější prožitek použijte kvalitní lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na vodní bázi jsou šetrné k pokožce, snadno se smývají a jsou kompatibilní se všemi erotickými hračkami. Aquameo zajišťuje, že vibrátor jemně a hladce vklouzne do těla, pro nekonečné potěšení bez přerušení.
    • Snadno se čistí: Po divokém dobrodružství je čištění dilda snadné. VERYCLEAN Stačí použít teplou vodu a jemné mýdlo nebo náš sprej a dildo důkladně očistit.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

    Připravte se posunout své dovednosti na vyšší úroveň s naším realistickým dildem. Blowjob deepthroat Toto dildo lze použít nejen análně a vaginálně, ale je také ideální pro cvičení a . Toto dildo je ztělesněním dokonalého penisu a vzruší vás ve všech směrech.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: