Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Real Ass Play

Zpravodaj

Těžký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

Pokud hledáte velmi těžký a pevný kovový anální kolík, který zcela vyplní a utěsní anální otvor, pak je 1,1 kg HeavyHitters™ přesně to, co hledáte. Tento velmi těžký a obzvláště exkluzivní anální kolík z vysoce leštěné nerezové oceli kombinuje nádech luxusu s funkčností a poskytuje nesrovnatelně intenzivní anální stimulaci.

Více informací

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud chcete velmi těžký a pevný kovový anální kolík, který zcela vyplní a uzavře anální otvor, pak je 1,1 kg HeavyHitters™ od MEO přesně to, co hledáte. Tento velmi těžký a obzvláště exkluzivní anální kolík z vysoce leštěné nerezové oceli kombinuje nádech luxusu s funkčností a poskytuje nesrovnatelně intenzivní anální stimulaci.

    Objevte kovový anální kolík HeavyHitters™, který musí mít každý, kdo chce zažít další úroveň anální stimulace!

    Tento kovový anální kolík s klasicky elegantním a zároveň působivě objemným designem je navržen tak, aby poskytoval dechberoucí pocit intenzivní anální plnosti. Působivá hmotnost 1,1 kg dodává tomuto těžkému kovovému análnímu kolíku nejen pozoruhodnou přítomnost, ale také posiluje vaše pánevní dno, což nevyhnutelně vede k silnější ejakulaci a intenzivnějším orgasmům.

    Tento kovový anální kolík je speciálně navržen pro zkušené uživatele, kteří hledají náročnou a hlubokou anální stimulaci. Jemně tvarovaná špička análního kolíku HeavyHitter™ spolu s naším lubrikantem umožňuje Glory Hole téměř bezproblémové a pohodlné zavádění do análního otvoru. Po zasunutí kovový anální kolík pevně sedí v konečníku a poskytuje stálou, uspokojivou přítomnost, kterou si můžete užívat celé hodiny.

    Vzrušení z anální penetrace s análním kolíkem HeavyHitter™:

    Přitažlivost análního kolíku spočívá v jedinečné kombinaci intenzivní stimulace a hlubokého pocitu uspokojení a kontroly. Vědomé uzavření análního otvoru vytváří vzrušující souhru tlaku a uvolnění, která uvádí celé tělo do napětí. Pro mnoho našich klientů je to dokonalá kombinace fyzického potěšení a pocitu ztráty kontroly. Tato stimulace působí na všechny smysly a dělá z análního kolíku HeavyHitter™ nepostradatelný doplněk pro příznivce extrémních análních hrátek.

    Čím je kovový anální kolík HeavyHitter™ tak výjimečný?

    • Materiál a zpracování: HeavyHitter™ je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a kombinuje stabilitu s hladkým povrchem. Leštěný povrch kovového análního kolíku HeavyHitter™ zajišťuje nejen krásný lesk, ale také snadné zavádění do análního otvoru.
    • Jedinečný design: Speciální tvar kovového análního kolíku zajišťuje bezpečné usazení v konečníku bez sklouzávání. Těžký kovový anální kolík se dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii, což poskytuje spoustu potěšení při zavádění a extrémní vzrušení při vytahování.
    • Diskrétnost navzdory velikosti: Navzdory značné velikosti lze kovový anální kolík používat diskrétně a nenápadně po celý den, takže si smyslné tajemství můžete užívat celý den i celou noc.
    • Všestranný zážitek: S těžkým kovovým anální kolíkem se každý pohyb - ať už při chůzi, sezení nebo stání - stane erotickým zážitkem. Promění každodenní pohyby v okamžiky extrémního potěšení.
    • Bezpečnost: Široká základna zabraňuje příliš hlubokému zasunutí kovového análního kolíku a jeho nechtěnému vyklouznutí nebo uvíznutí v konečníku.
    • Stimulace: Během používání může široká základna kovového análního kolíku tlačit na okolní erotogenní zóny, zejména na perineum, a poskytovat tak dodatečnou stimulaci a potěšení.
    • Snadné vyjmutí: Díky široké základně lze těžký kovový anální kolík snadno uchopit a bezpečně vyjmout z konečníku.
    • Pohodlí: Při sezení nebo pohybu poskytuje základna kovového análního kolíku rovný povrch, který tlačí na tělo, takže je anální kolík pohodlnější a praktičtější pro dlouhodobé používání.
    • Silná stimulace: Díky hmotnosti 1,1 kg poskytuje tento kovový anální kolík velmi přítomnou anální stimulaci a trénuje pánevní dno pro silnější orgasmy.


    Tipy pro použití kovového análního kolíku:

    Pro obzvláště příjemný a bezpečný zážitek doporučujeme použít náš hybridní lubrikant Glory Hole Lubrikant: V případě potřeby je možné použít lubrikační gel, který je součástí balení. Speciální složení tohoto lubrikantu nabízí dokonalou rovnováhu mezi pružností silikonového lubrikantu a snadným čištěním lubrikantu na vodní bázi, díky čemuž si můžete naplno vychutnat potenciál kolíku HeavyHitter™. Pro zajištění dlouhé životnosti a hygieny análního kolíku HeavyHitter™ je třeba jej po každém použití důkladně vyčistit. INSTACLEAN Pro dodatečnou dezinfekci doporučujeme náš sprej, který byl speciálně vyvinut pro hygienické čištění kovových análních kolíků.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Hodnocení 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Hodnocení 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Hodnocení 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Hodnocení 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Hodnocení 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Napište vlastní recenzi

                Těžký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

                Těžký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

                Pokud hledáte velmi těžký a pevný kovový anální kolík, který zcela vyplní a utěsní anální otvor, pak je 1,1 kg HeavyHitters™ přesně to, co hledáte. Tento velmi těžký a obzvláště exkluzivní anální kolík z vysoce leštěné nerezové oceli kombinuje nádech luxusu s funkčností a poskytuje nesrovnatelně intenzivní anální stimulaci.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                30 další položky ve stejné kategorii: