Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Real Ass Play

Zpravodaj

Beast - Long butt plug

Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí butt plug "Bestie"! Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, pak jste neviděli tento butt plug s "tajnou funkcí". Tento butt plug kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který nemá konkurenci. Ne nadarmo naši zákazníci hovoří o nejlepším butt plug na světě.

Více informací

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí "šelmou"! Butt plug Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, pak jste neviděli tohle s "tajnou funkcí". Butt plug Ta kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který nemá konkurenci. Butt plug Ne nadarmo ji naši zákazníci označují za nejlepší na světě.

     

    butt plug Každý detail "Bestie" je zážitek sám o sobě!

     

    butt plug "Bestie" nabízí vše, co si od nejlepšího análního sexu můžete přát, a prvotřídní : už jen jeho působivá délka 30 cm slibuje obzvlášť hluboký průnik. Díky různým průměrům od 4 do 6,3 cm vás "Beast" vezme na cestu intenzivních pocitů. Klasická hlavice análního kolíku je jen začátek - drážkovaná část zintenzivňuje anální stimulaci, která se s kulovitým zesílením zvyšuje až k absolutnímu vyvrcholení, jakmile tento bod překročíte.

     

    Proč si tuto "tajnou" funkci zamilujete:

     

    Skutečně geniální je spodní část análního kolíku, která funguje jako pružný "tlumič". Tento detail umožňuje hlubokou a stimulující masáž hluboko v konečníku a přímo na prostatě - představte si dynamické pohyby při twerkování, jen žhavější, intenzivnější, nahé a samozřejmě vertikální.

     

    butt plug Při jízdě na "Bestii" , "tlumič nárazů" ukáže svou plnou sílu. Promění vaše pohyby v intenzivní, rytmickou stimulaci, která se šíří hluboko ve vašem nitru. Je to, jako byste jeli na vlně, která vás každým pohybem katapultuje do nových výšin rozkoše. Tato funkce maximalizuje pocit pronikání a zajišťuje, že každý pohyb, každé opětovné proniknutí a každou malou změnu vaší polohy intenzivně pocítíte. Přesně jako při skutečném análním sexu!

     

    butt plug Zvláště když jedete na , "tlumič" s odskokem nabízí výhodu, že stimulace směřuje přímo tam, kde je jí nejvíce potřeba, tedy hluboko do análního kanálu a u mužů zejména na prostatu.

     

    butt plug Stručně řečeno, pružný "tlumič nárazů" análního masturbátoru posouvá anální stimulaci na zcela novou úroveň. Nejde jen o pocit plnosti, který nabízí mnoho análních kolíků, ale také o dynamický, pulzující pocit, který vzniká při aktivním používání a vytváří jedinečný, intenzivní pocit rozkoše. Butt plug Díky této vlastnosti je "Bestie" nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo chce ze svých análních dobrodružství vytěžit maximum.

     

    butt plugObjevte to, co promění sólo sezení v nebeské zážitky!

     

    butt plug Ať už při sólovém sexu, nebo v páru, "Beast" poskytuje nezapomenutelné vyvrcholení. Je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu, který je nejen příjemně hedvábný, ale také dostatečně pružný, aby dosáhl do každé části vašeho těla. Butt plug Zároveň je dostatečně pevný, aby se dal pohodlně zavést análně. Jeho široká přísavná základna umožňuje nejen použití análního kolíku bez použití rukou, ale také poskytuje bezpečnou ochranu před zasunutím příliš hluboko do konečníku.

     

    butt plug Stručně řečeno: s "Bestií" nezískáte jen - zažijete dobrodružství v superlativech, které naši nadšení zákazníci popisují jako to nejžhavější, co kdy zažili. Poddejte se této sexy bestii a zažijte chvíle rozkoše, jaké jste ještě nezažili!

     

    Čištění a používání análního kolíku Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do konečníku může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně provést. Pro snadnější zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout používání lubrikantů na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Alphamale Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Lube Shooter Lubrikační aplikátor nebo optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Umožňuje hlubší a rovnoměrnější rozložení lubrikantu v análním kanálu, díky čemuž je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Lube Shooter Kromě toho umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Butt plug Po každém použití je třeba váš Extremeo důkladně vyčistit. VERYCLEAN Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej. Butt plug Rychlý nástřik zajistí, že bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další zařízení:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Beast - Long butt plug

    Beast - Long butt plug

    Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí butt plug "Bestie"! Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, pak jste neviděli tento butt plug s "tajnou funkcí". Tento butt plug kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který nemá konkurenci. Ne nadarmo naši zákazníci hovoří o nejlepším butt plug na světě.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: