Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Pouta

Zpravodaj

Pouta se třemi přezkami - FettersMax

Kožená pouta "FettersMax" jsou nepostradatelným doplňkem pro každého nadšence BDSM. Nabízejí nejen funkční výhody při bondáži, ale zaujmou i svým elegantním vzhledem a kvalitními materiály a zpracováním. S těmito koženými pouty se každé sezení BDSM stane nezapomenutelným zážitkem.

Více informací

4597/00

189,99 €


-20,00 €

169,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Kožená pouta "FettersMax" jsou nepostradatelným doplňkem pro každého nadšence BDSM. Nabízejí nejen funkční výhody při bondáži, ale zaujmou i svým elegantním vzhledem a kvalitním materiálem a zpracováním.

    Tato kožená pouta promění každé BDSM sezení v nezapomenutelný zážitek. Pouta "FettersMax" jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá maximální stabilitu a bezpečí pro intenzivní bondage sezení. Tato pouta jsou vyrobena ze silně polstrované kůže a vybavena třemi pevnými řemínky z odolné sedlářské kůže, které zajišťují bezpečné a pevné držení zápěstí na místě i v případě prudkého odporu.

    Vysoce kvalitní materiály a zpracování:

    Pouta FettersMax zaujmou prvotřídním zpracováním a použitím vysoce kvalitních materiálů. Polstrovaná kůže nabízí nejen pohodlí, ale také odolnost. Řemínky z pravé sedlářské kůže, což je obzvláště pevná a odolná kůže, poskytují dodatečnou bezpečnost a odolnost.

    Pouta jsou vybavena svařovanými a poniklovanými D-kroužky a nýty, takže se ani při intenzivním používání nic neohne, nezlomí ani nepřetrhne. Ergonomický tvar pout nabízí plnou oporu při různých bondážních polohách, zejména nad hlavou, a rovnoměrně rozkládá tlak. Díky tomu lze provádět i delší bondage seance bez nadměrného namáhání zápěstí.

    Všestranné použití:

    Pouta na zápěstí "FettersMax" jsou mimořádně všestranná a lze je použít v mnoha polohách pro spoutání zápěstí. Ať už v takzvaném "Spread Eagle" (Termín "Spread Eagle" označuje poutací polohu, při níž jsou ruce a nohy osoby široce roztaženy a spoutány.

    Tato poloha umožňuje úplné odhalení a přístup k tělu a často se používá v kombinaci s bondážními rámy nebo speciálními omezovacími prostředky, jako jsou roztahovací tyče), přes hlavu při intenzivním výprasku nebo za zády v poloze "hogtie" - tato pouta jsou robustní a pružná. Pouta od MEO se vyznačují použitím prvotřídní kůže, která je pečlivě vybírána a zpracovávána zkušenými sedláři. Sedláři MEO používají vysoce kvalitní kůži Latigo, která je známá svou výjimečnou pevností a odolností, a také měkkou a polstrovanou kůži, která poskytuje maximální pohodlí. Polstrovaná kůže zase zajišťuje, že výrobky zůstávají pohodlné i při dlouhodobém nošení a nedráždí kůži. Pečlivým zpracováním a použitím těchto vysoce kvalitních materiálů společnost MEO zajišťuje, že její výrobky jsou nejen funkční, ale také odolné a estetické. Pečlivé řemeslné zpracování sedlářů zajišťuje, že každý detail je správný, od přesných švů až po robustní kování. Díky tomu jsou kožené výrobky MEO vynikající volbou pro každého, kdo u svých BDSM doplňků hledá pohodlí a kvalitu.

    Další podrobnosti:

    • Více informací o poutech
    • Materiál: Pravá latigo kůže, polstrovaná kůže, svařované a poniklované ocelové kování.
    • Provedení: Ergonomický střih pro rovnoměrné rozložení tlaku a maximální pohodlí.
    • Použití: Ideální pro různé polohy spoutání a zvláště vhodná pro kombinaci s rozpěrnými tyčemi.
    • Prodává se v párech: Pouta se prodávají v párech a jsou vhodná pro naprostou většinu uživatelů.
    • Nejsou vhodná k zavěšení: Tato pouta nejsou vhodná k zavěšení. Úplné zavěšení na zápěstí se nedoporučuje.
    • Závěsné pouto: Důrazně nedoporučujeme používat tato pouta k závěsnému poutání. Přestože jsou pouta robustní a odolná, nejsou navržena pro namáhání, které vzniká při úplném zavěšení. Zápěstí by byla vystavena extrémnímu zatížení, což by mohlo vést k nerovnoměrnému rozložení tlaku a zvýšenému riziku zranění. Kromě toho by materiál mohl pod zátěží povolit nebo se roztrhnout, což by mohlo vést k nebezpečným situacím. Pro závěsnou vazbu by se měla používat speciálně vyvinutá pouta nebo lana, která zajišťují bezpečné rozložení tělesné hmotnosti a minimalizují riziko zranění.
    • V obchodě MEO najdete exkluzivní výběr kožených pout, která splňují nejvyšší standardy kvality a designu. Tato kožená pouta byla speciálně vyvinuta pro nadšence BDSM, kteří hledají robustní, ale zároveň estetické doplňky, které jejich hru ještě více zintenzivní.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pouta se třemi přezkami - FettersMax

    Pouta se třemi přezkami - FettersMax

    Kožená pouta "FettersMax" jsou nepostradatelným doplňkem pro každého nadšence BDSM. Nabízejí nejen funkční výhody při bondáži, ale zaujmou i svým elegantním vzhledem a kvalitními materiály a zpracováním. S těmito koženými pouty se každé sezení BDSM stane nezapomenutelným zážitkem.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: