Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Nerezová zátka na penis - The Tuner

S kolíkem na penis "The Tuner" se masturbace stává zcela novým zážitkem. Uvolněte své nejhlubší vášně a zažijte orgasmy jako nikdy předtím. Penisový kolík z vysoce kvalitní lékařské oceli poskytuje intenzivní stimulaci a dovede vás až na pokraj extáze.

Více informací

9726/00

k dispozici na

    Více informací

    Nerezový penisový kolík - The Tuner - Pro nejintenzivnější zážitek z masturbace

    S kolíkem na penis "The Tuner" se masturbace stane zcela novým zážitkem. Uvolněte své nejhlubší vášně a zažijte orgasmy jako nikdy předtím. Penisový kolík z vysoce kvalitní lékařské oceli poskytuje intenzivní stimulaci a přivede vás na pokraj extáze.

    Penisový kolík, který muži milují: Praktický design s otvorem po celé délce

    Zátka na penis má otvor po celé délce, takže sperma nebo moč mohou snadno vytékat. Díky důmyslnému designu je penisový kolík bezpečný a snadno se s ním manipuluje, takže jeho používání je pohodlné a spolehlivé.

    Jedinečná stimulace a hlubší pocity

    Používání penisového kolíku nabízí jedinečnou a intenzivní formu stimulace, která se výrazně liší od běžných masturbačních metod. Zavedení kolíku přímo stimuluje nervy uvnitř penisu, což vede k intenzivnějším a hlubším pocitům. Postupně se zvyšující tlak při pomalém zavádění penisového kolíku a roztahování močové trubice je obzvláště vzrušující.

    Kontrola a důvěra - dokonalý penisový kolík pro BDSM

    Další přitažlivost spočívá v kontrole a důvěře, které jsou při používání penisového kolíku vyžadovány - ideální pro kontext BDSM. Tento typ stimulace je pro zkušené uživatele intenzivním zážitkem, který může výrazně zintenzivnit orgasmus.

    Tento kolík na penis má ideální velikost pro maximální stimulaci

    S celkovou délkou 15,5 cm a zasouvací délkou 12 cm zajišťuje kolík s kuželovitým dříkem pomalé, ale intenzivní narůstání stimulace. Průměr se zvětšuje z 6 mm na téměř 12 mm pro obzvláště hlubokou stimulaci. Úchyty na okraji zabraňují úplnému proniknutí penisového kolíku a umožňují jeho snadné a bezpečné vyjmutí.

    Snadné použití a péče o penisový kolík

    Pro zavádění doporučujeme náš speciální lubrikant VeryDeep, který podporuje jemné a pohodlné používání. INSTACLEAN Po použití náš sprej zajistí hygienické vyčištění kolíku, aby jej bylo možné bez problémů znovu použít.

    Další podrobnosti:

    • Nerezový kolík na penis
    • Materiál: Vysoce kvalitní nerezová ocel
    • Délka: 15,5 cm, zasouvací délka: 12 cm
    • Průměr: kónický od 6 mm do necelých 12 mm
    • Dutý design pro odtok moči nebo spermatu
    • S úchyty pro bezpečnou manipulaci
    • Hygiena hraje při používání erotických pomůcek zásadní roli, zejména u výrobků, jako jsou penisové kolíky, dilatátory a vibrátory močové trubice, které se zavádějí do citlivých oblastí těla. Důkladné čištění před každým použitím a po něm je nezbytné. INSTACLEAN Bakterie lze účinně odstranit speciálními čisticími prostředky, jako je náš sprej, takže erotické hračky zůstanou vždy hygienické a bezpečné. Dbejte také na to, abyste tento typ erotických hraček skladovali na čistém a suchém místě a pravidelně je kontrolovali, zda nejsou poškozené, abyste zajistili bezpečný zážitek.
    • Společnost MEO, známá a oceňovaná po celém světě pro své vysoce kvalitní BDSM doplňky, nabízí širokou škálu výrobků pro stimulaci močové trubice. Patří mezi ně penisové kolíky, uretrální dilatátory, uretrální vibrátory a mnoho dalších specializovaných BDSM erotických hraček. Tyto výrobky jsou ideální pro milovníky intenzivní stimulace a nabízejí začátečníkům i pokročilým uživatelům vzrušující příležitost objevovat nové pocity. MEO vždy klade důraz na vysoce kvalitní materiály, jako je nerezová ocel a lékařský silikon, které zajišťují maximální bezpečnost a pohodlí.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Nerezová zátka na penis - The Tuner

    Nerezová zátka na penis - The Tuner

    S kolíkem na penis "The Tuner" se masturbace stává zcela novým zážitkem. Uvolněte své nejhlubší vášně a zažijte orgasmy jako nikdy předtím. Penisový kolík z vysoce kvalitní lékařské oceli poskytuje intenzivní stimulaci a dovede vás až na pokraj extáze.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: