Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis rukávy a kryty penisu

Zpravodaj

Kinky Black Dick - Obal na penis s nopky

Tento návlek na penis s nádherně stimulujícími nopky promění každý průměrný penis v černé sexuální monstrum. Ideální pro prožití temné stránky vašich fantazií! Objevte, co dalšího vám tento černý silikonový návlek na penis nabízí, zde na MEO..

Více informací

3721/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento návlek na penis s nádherně stimulujícími nopky promění každý průměrný penis v černé sexuální monstrum. Ideální pro prožití temné stránky vašich fantazií!

    Zjistěte, co dalšího vám tento černý silikonový návlek na penis nabízí zde na MEO... Tento návlek na penis s tlustými nopky je naprostou vychytávkou pro každého, kdo chce při sexu zažít něco navíc - ať už análním, nebo vaginálním. Silné nopky masírují každý bod uvnitř vaší partnerky, zintenzivňují každý pohyb a zvyšují pocit rozkoše.

    Každý průnik způsobuje intenzivní mravenčení a vy budete mít pocit, že vy i vaše partnerka doslova explodujete touhou. Náš černý návlek na penis je pružná silikonová erotická hračka, která se nasadí na penis a drží na místě. Náš návlek na penis je k dispozici v různých velikostech, tvarech a texturách a zajistí, že se sex stane něčím výjimečným pro oba partnery.

    Náš návlek na penis je něco velmi výjimečného!

    • Návlek na penis umožňuje intenzivnější sex - ať už anální nebo vaginální. Návleky stimulují intenzivněji a dosahují k více erotogenním zónám, což výrazně zvyšuje potěšení. Každý průnik do análního otvoru nebo vagíny je intenzivnější a poskytuje mimořádný pocit rozkoše oběma partnerům.
    • Nápaditý design: Černý návlek na penis je naprostou ozdobou! Připomíná divoký tvar zvířecího penisu nebo tajemný penis mýtické bytosti. Detailní design a výrazné struktury poskytují intenzivní vizuální i fyzické potěšení.
    • Delší výdrž při sexu: Další velkou výhodou návleku na penis je, že pomáhá mužům vydržet déle při sexu. Silnější materiál snižuje přímou stimulaci penisu, což vede k neuvěřitelně kvalitnímu sexu, který jednoduše trvá déle!
    • Vysoce kvalitní silikon: Návlek na penis je vyroben z měkkého, k tělu šetrného silikonu a nabízí maximální pohodlí a spolehlivost. Materiál je hypoalergenní, neobsahuje latex a ftaláty, takže se můžete plně soustředit na své potěšení.
    • Ideální přizpůsobení: Černý návlek na penis bezpečně a pevně sedí, protože se dokonale přizpůsobí penisu a varlatům uživatele. Pružné, ale stabilní uchycení zajišťuje, že návlek na penis během penetrace nesklouzne a vždy zůstane na svém místě.
    • Jednoduše geniální: Díky elastickému silikonu se návlek na penis snadno nasazuje a zase sundává. Přizpůsobí se různým velikostem penisu a nabízí pohodlné a pevné držení.
    • Snadno se čistí: Po použití lze návlek na penis jednoduše vyčistit teplou vodou a jemným mýdlem. VERYCLEAN Pro ještě důkladnější čištění doporučujeme náš sprej.


    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít i jiný návlek na penis:

    • Návlek na penis s nopky
    • Přiléhavost: flexibilní, přizpůsobí se různým velikostem penisu
    • Barva: černá
    • Průměr: 30 mm
    • Délka: 135 mm
    • Materiál: silikon
    • Použití: Pro pevné a pohodlné uchycení natáhněte návlek na penis a smyčku kolem varlat. Užijte si nápadité a intenzivní pocity, které nabízí tento jedinečný doplněk.
    • Lubrikant pro anální/vaginální použití: Pro ještě intenzivnější a příjemnější prožitek použijte kvalitní lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na vodní bázi jsou šetrné k pokožce, snadno se smývají a jsou kompatibilní se všemi erotickými hračkami. Aquameo zajistí, že návlek na penis pronikne do análního otvoru nebo vagíny jemně a hladce - pro nekonečné potěšení bez přerušení.
    • Snadné čištění: Čištění návleku na penis po použití je velmi snadné. VERYCLEAN K důkladnému vyčištění návleku na penis stačí použít teplou vodu a jemné mýdlo nebo náš sprej.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Napište vlastní recenzi

      Kinky Black Dick - Obal na penis s nopky

      Kinky Black Dick - Obal na penis s nopky

      Tento návlek na penis s nádherně stimulujícími nopky promění každý průměrný penis v černé sexuální monstrum. Ideální pro prožití temné stránky vašich fantazií! Objevte, co dalšího vám tento černý silikonový návlek na penis nabízí, zde na MEO..

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      23 další položky ve stejné kategorii: