Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Neoprenové masky

Zpravodaj

Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

Maska "Anon Cock Whore" je dokonalým doplňkem pro každého, kdo chce prožívat své nejtajnější kuřácké fantazie v naprosté anonymitě. Tato neoprenová maska s mikroperforací, inspirovaná naší oblíbenou koženou maskou, nabízí stejnou funkčnost v moderním, prodyšném provedení, které vám umožní vidět vše kolem sebe, aniž by vás někdo poznal.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    blowjob S maskou "Anon Cock Whore" z materiálu "Neo Air Mesh" si můžete užívat naprostou anonymitu a maximální pohodlí při .

    Maska "Anon Cock Whore" je dokonalým doplňkem pro každého, kdo chce prožívat své nejtajnější kuřácké fantazie v absolutní anonymitě. Tato maska z mikroperforovaného neoprenu, inspirovaná naší oblíbenou koženou maskou, nabízí stejnou funkčnost v moderním, prodyšném provedení, které vám umožní vidět vše kolem sebe, aniž by vás někdo poznal.

    S touto maskou se její nositel redukuje na použitelná hluboká ústa!

    Pokud jste vždycky snili o anonymním klečení a ochotném vítání každého tvrdého penisu, naše maska "Anon Cock Whore" je přesně pro vás. Mikroperforovaný neoprenový materiál je prodyšný a umožňuje vám vidět okolí a zároveň zůstat v anonymitě.

    Nejdůležitější vlastnosti masky "Anon Cock Whore":

    • blowjob Chladivý a prodyšný: mikroperforovaný neoprenový materiál zajišťuje, že se pod maskou příliš nezahřívá, můžete snadno dýchat a vidět, co se děje kolem vás na .
    • Diskrétní a anonymní: Ideální pro každého, kdo nechce odhalit svou identitu a zároveň se oddávat svým nejtajnějším touhám.
    • Odpuzuje vodu, sperma a moč: Maska "Anon Cock Whore" vydrží všechno a snadno se čistí - stačí ji ručně vyprat vlažnou vodou s jemným pracím prostředkem a pověsit, aby uschla.
    • Dobrá viditelnost i ve tmě: Obrysy sexuálních partnerů jsou snadno rozpoznatelné i za špatných světelných podmínek - například velký penis, který se chystáte orálně uspokojit.


    Tabulka velikostí:

    Abyste si zajistili dokonalé padnutí, změřte si hlavu následujícím způsobem:

    • Obvod hlavy: Změřte přímo nad obočím a kolem hlavy v rovné linii.
    • Obvod krku: Těsně pod ohryzkem.


    Dostupné velikosti:

    • Malé: krk do 38 cm, čelo do 53,3 cm
    • Střední: krk do 40 cm, čelo do 55,8 cm


    Maska "Anon Cock Whore" je ideálním řešením pro každého, kdo chce prožívat svůj chtíč anonymně, ale intenzivně. Pořiďte si masku "Anon Cock Whore" od MEO hned teď a užijte si to nejlepší z pohodlí, anonymity a vzrušujícího potěšení!

    Další podrobnosti:

    • Neoprenová maska s otvorem pro ústa a mikroperforací
    • Se zipem na zadní straně masky
    • Materiál: Maska "Anon Cock Whore" je vyrobena z perforovaného neoprenu, univerzálního a vysoce kvalitního materiálu, který byl speciálně vyvinut pro optimální pohodlí a funkčnost.
    • Perforovaný neopren: Materiál je po celé ploše perforovaný, díky čemuž je obzvláště prodyšný. To umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu a zabraňuje nadměrnému pocení i při intenzivní aktivitě. Perforace udržuje masku příjemně chladnou a pohodlnou při nošení.
    • Pružná a přizpůsobivá: Neopren se vyznačuje pružností a ohebností. Dokonale se přizpůsobuje konturám hlavy a zajišťuje pohodlné a bezpečné nošení. Díky pružnosti materiálu se maska snadno nasazuje a sundává.
    • Robustní a odolný: neopren je mimořádně odolný materiál, který je odolný proti oděru a roztržení. Nabízí dlouhou životnost i při častém používání. Maska "Anon Cock Whore" zůstává v perfektním stavu i po mnoha použitích.
    • Odpuzuje vodu a moč: Materiál odpuzuje vodu a moč, takže se mimořádně snadno čistí a je hygienický. Maska se snadno čistí a je rychle připravena k dalšímu použití. Stačí ji jednoduše vyprat v ruce ve vlažné vodě s nevonícím prostředkem na praní a pověsit k usušení.
    • Lehká a pohodlná: Neopren je lehký materiál, který příliš neváží. Masku lze proto pohodlně nosit po dlouhou dobu.

     

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Hodnocení 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

      Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

      Maska "Anon Cock Whore" je dokonalým doplňkem pro každého, kdo chce prožívat své nejtajnější kuřácké fantazie v naprosté anonymitě. Tato neoprenová maska s mikroperforací, inspirovaná naší oblíbenou koženou maskou, nabízí stejnou funkčnost v moderním, prodyšném provedení, které vám umožní vidět vše kolem sebe, aniž by vás někdo poznal.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      15 další položky ve stejné kategorii: