Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pro muže

Na stránkách BUTTR Mills Bomb Masturbátor je skutečným vrcholem pro každého, kdo miluje něco zvláštního! Jeho jedinečný design ve tvaru ručního granátu je nejen absolutní pastvou pro oči, ale také zajišťuje výbušné orgasmy.

Více informací

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

Více informací

Na stránkách BUTTR Mills Bomb Masturbátor zaujme velmi speciálním designem ve tvaru ručního granátu, který je nejen vizuálně působivý, ale také zajišťuje výbušné orgasmy. Tento masturbátor, vybavený inovativní technologií, která zaručuje snadnou manipulaci, je ideální pro začátečníky, kteří dělají své první kroky ve světě erotických hraček pro muže. Pro zintenzivnění prožitku doporučujeme používat velké množství lubrikantu na vodní bázi a vyzkoušet různé úrovně vibrací, z nichž každá nabízí nový rozměr uspokojení a rozkoše.

Na BUTTR Mills Bomb Masturbátor poskytuje explozivní orgasmy!

Na BUTTR Mills Bomb Masturbátor je nejen poutavý svým jedinečným designem ručního granátu, ale také skutečnou silou pro nezapomenutelné orgasmy. Díky 10 silným úrovním vibrací a ergonomickému tvaru poskytuje intenzivní stimulaci, která vás připraví na explozivní orgasmus, na který jen tak nezapomenete. Každé použití tohoto masturbátoru vede k intenzivnímu vyvrcholení, které vás zaplaví jako exploze - silná, ohromující a naprosto uspokojující. Na BUTTR Mills Bomb je víc než jen erotická hračka, je to klíč k zážitku, který vás znovu a znovu zhypnotizuje.

Výhody BUTTR Mills Bomb Masturbátoru:

  • Vibrace: The BUTTR Mills Bomb Masturbátor má nastavitelné úrovně vibrací s 10 různými nastaveními ovládanými jednoduchým tlačítkem. Každá úroveň vibrací přináší novou úroveň stimulace a potěšení.
  • Vodotěsnost: Tento masturbátor je zcela vodotěsný, takže je ideální pro použití ve sprše nebo ve vaně.
  • Design: Jedinečný design ručního granátu zajišťuje nejen nápaditý vzhled, ale také ergonomickou manipulaci, která zvyšuje faktor zábavy při masturbaci.
  • Materiál a barva: V elegantní černé barvě a vyrobený z vysoce kvalitních materiálů šetrných k pokožce.
  • Velikost a rozměry: S délkou 13 cm a hloubkou 7,5 cm nabízí masturbátor pohodlné nošení. Šířka je 10 cm a minimální průměr 3,5 cm.
  • Napájení: Napájení BUTTR Mills Bomb Masturbátor je napájen prostřednictvím nabíjecího portu USB, takže jej lze kdykoli rychle dobít.


Proč BUTTR Mills Bomb Masturbátor musí mít každý muž:

Tento masturbátor je ideální pro začátečníky, kteří hledají snadno použitelné, ale výkonné zařízení. Různé úrovně vibrací nabízejí něco pro každého, ať už dáváte přednost jemné nebo intenzivní stimulaci penisu. Speciální konstrukce ručního granátu v kombinaci se silnými vibracemi zajišťuje výbušné orgasmy, zatímco vodotěsná funkce umožňuje užívat si potěšení ve vaně nebo ve sprše.

Doporučený lubrikant a čištění masturbátoru:

Pro zajištění nejlepšího možného prožitku a ochranu materiálu masturbátoru používejte pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Po každém použití byste měli masturbátor vyčistit a nechat jej uschnout. Nejprve masturbátor opláchněte teplou vodou, abyste odstranili veškeré zbytky. Poté jemným mýdlem jemně očistěte povrch. VERYCLEAN Pro obzvláště důkladné čištění a odstranění všech zárodků nastříkejte masturbátor sprejem. Díky tomu bude masturbátor hygienicky čistý a připravený k dalšímu použití.

Další podrobnosti: V případě potřeby můžete masturbátor použít i na jiné účely:

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pro muže

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pro muže

Na stránkách BUTTR Mills Bomb Masturbátor je skutečným vrcholem pro každého, kdo miluje něco zvláštního! Jeho jedinečný design ve tvaru ručního granátu je nejen absolutní pastvou pro oči, ale také zajišťuje výbušné orgasmy.

Napište vlastní recenzi

30 další položky ve stejné kategorii: