Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masky na oči a pásky přes oči

Zpravodaj

Anatomická kožená maska na oči - kolekce San Francisco

Kožená maska na oči z naší kolekce San Francisco je jednou z nejlepších masek na oči! Tato maska na oči v sobě spojuje pohodlí a příjemné nošení s vysokou funkčností a je výsledkem solidní sedlářské práce.

Více informací

5861/T01

76,99 €


-10,00 €

66,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Kožená maska na oči z naší kolekce San Francisco je jednou z nejlepších masek na oči! Tato maska na oči v sobě spojuje pohodlí a příjemné nošení s vysokou funkčností a je výsledkem solidní sedlářské práce. Perfektní střih, promyšlené polstrování a tvarovaný nosní můstek zajišťují optimální přizpůsobení a absolutní neprůhlednost.

    Výhody: Všichni uživatelé mají k dispozici speciální brýle, které jsou vhodné pro nošení na očích:

    • Dokonalé padnutí: Tvarovaný nosní můstek a promyšlené polstrování zajišťují, že maska na oči bezpečně a pohodlně sedí a nesklouzává. To zaručuje absolutní neprůhlednost a umocňuje smyslný zážitek.
    • Maximální pohodlí při nošení: Díky vysoce kvalitním materiálům a pečlivému sedlu nabízí maska na oči bezkonkurenční pohodlí při nošení i během delších BDSM sezení. Měkká, polstrovaná vnitřní výstelka se jemně přizpůsobí pokožce a zabraňuje vzniku tlakových bodů.
    • Prvotřídní zpracování: Maska na oči z kolekce San Francisco se vyznačuje vysokou funkčností a anatomickým designem. Robustní zpracování a použití vysoce kvalitních materiálů zaručují dlouhou životnost výrobku.


    Naše maska na oči z kolekce San Francisco je výsledkem dlouholetých zkušeností a dokonalého řemeslného zpracování. Byla vyvinuta tak, aby splňovala nejvyšší standardy pohodlí a funkčnosti.

    Polstrování a tvarovaná oblast nosu zajišťují dokonalé přizpůsobení a zabraňují pronikání světla, které zesiluje všechny ostatní smysly a zintenzivňuje každý dotek. Tato kožená maska na oči se často používá při BDSM a bondage aktivitách pro zesílení smyslových vjemů a navození pocitu naprostého odevzdání. Tím, že je nositel zbaven zraku, se pozornost soustředí na ostatní smysly, což umožňuje mnohem intenzivnější vnímání doteků, zvuků a vůní.

    Maska na oči zintenzivňuje pocit nadvlády a podřízenosti a vytváří ještě hlubší intimitu mezi partnery.Více informací:

    • Anatomická maska na oči BDSM - kolekce San Francisco
    • Materiál: Vysoce kvalitní polstrovaná kůže
    • Provedení: Perfektně padnoucí s anatomicky tvarovanou nosní částí pro absolutní neprůhlednost
    • Pohodlí: Měkká, polstrovaná vnitřní podšívka pro maximální komfort při nošení
    • Zpracování: Pevné sedlářské zpracování pro dlouhou životnost a odolnost
    • Použití: Ideální pro BDSM a bondage aktivity pro zintenzivnění smyslných dojmů
    • Maska na oči z kolekce San Francisco je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo chce své BDSM zážitky posunout na novou úroveň.
    • Obchod MEO BDSM nabízí široký výběr masek na oči a dalších BDSM produktů pro všechny preference a fantazie. Navštivte obchod MEO a objevte mnoho možností, které nabízejí masky na oči a další vysoce kvalitní BDSM doplňky. Kolekce zahrnuje různé typy masek na oči, včetně polstrovaných kožených masek na oči, luxusních hedvábných masek na oči a odolných neoprenových masek na oči, které jsou speciálně navrženy pro různé potřeby a preference. Každá maska na oči v obchodě MEO je navržena tak, aby maximalizovala smyslový zážitek tím, že blokuje zrak a zesiluje další smysly, jako je hmat, čich a sluch. Masky na oči MEO jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené fanoušky BDSM. Masky na oči od MEO nabízejí nejen pohodlí a komfort, ale také možnost posunout sex na novou úroveň prostřednictvím smyslové deprivace. Kvalitní materiály a pečlivé zpracování našich výrobků zaručují dlouhou životnost a skvělý zážitek z nošení. Ať už jde o intimní chvilky ve dvou nebo intenzivnější BDSM seance, masky na oči z obchodu MEO jsou všestranné a vždy obohacující. Kromě masek na oči nabízí obchod MEO bondage širokou škálu dalších BDSM produktů, jako jsou pouta, roubíky, biče a mnoho dalšího. Všechny produkty jsou dokonale sladěné, aby zajistily kompletní a uspokojivý BDSM zážitek. Obchod MEO klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost, takže každý výrobek splňuje nejvyšší standardy a zaručuje bezpečné používání.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Konzentrations- und Genusshilfe

    Ich schätze die sehr gute Augenmaske, denn sie hilft mir ausgezeichnet, mich auf jegliche Berührungen durch die Hände meiner Dame oder durch von ihr eingesetzte Toys und vor allem auch auf geile Stimulation mit zarten oder festeren Peitschenhieben auf alle sensiblen Stellen zu konzentrieren und entsprechend zu erleben und zu genießen. Aber ich leide auch, denn so kann ich meine Dame in ihren geilen Dessous nicht beobachten.

      Hodnocení 

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger !!! Ich liebe diese Maske. Sie ist echt ultimativ, man sieht aboslut nix. Ich bin Kontaktlinsen-Träger und bei normalen Augenmasken muss ich die Linsen vorher rausnehmen. Bei dieser Maske überhaupt nicht !!! Total genial.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Article super, merci

      Le masque est très bien conçu Grace a la partie pour le nez ce masque occulte complètement la lumière, article super, merci

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Je recommande ce produit

      Produit excellent, ne fais pas mal au nez, couvre bien les yeux et ne laisse pas de marque.
      S'adapte a toutes les tetes.
      Prix raisonable
      Je recommande ce produit

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find.

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find. It's comfortable, snug, keeps all the light out, and good if someone wear's contacts because the padding underneath the eye prevents any pressure from being on the eye directly, hence, no more irritated eyes.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Die beste Augenmaske der Welt

      Die DeLuxe Augenmaske schaut nicht nur bequem aus, sie ist es auch. Sie ist sehr gut gefertigt und besteht aus einem hochwertigen Leder und ist zudem noch angenehm weich gepolstert. Diese Maske verdeckt komplett die Augen. Dank der Polsterung, die sich sanft auf die Augenlieder legt, hält man auch automatisch die Augen geschlossen. Das Tragegefühl der Maske ist wirklich sehr gut. Gerade für alle diejenigen die auf Isolation (Deprivation) stehen, aber die komplett geschlossenen Kopfmasken nicht mögen, ist diese Maske hier eine sehr gute Alternative.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very well designed and crafted

      Very well designed and crafted, looked beautiful on my sub's face. the blindfold is cupped so the wearer can blink and keep their eyes open, but still lets through almost if not no light at all.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anatomická kožená maska na oči - kolekce San Francisco

      Anatomická kožená maska na oči - kolekce San Francisco

      Kožená maska na oči z naší kolekce San Francisco je jednou z nejlepších masek na oči! Tato maska na oči v sobě spojuje pohodlí a příjemné nošení s vysokou funkčností a je výsledkem solidní sedlářské práce.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      17 další položky ve stejné kategorii: