Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masky na oči a pásky přes oči

Zpravodaj

BDSM maska na oči z pravé kůže - se suchým zipem

Naše maska na oči z pravé kůže nabízí díky své absolutní neprůhlednosti ideální podmínky pro nespoutaný sex ve vzrušující tmě. Tato maska na oči je nepostradatelným základem BDSM, díky kterému bude každé bondage sezení ještě intenzivnější a smyslnější. Pomůže vám zcela se odvázat, popustit uzdu fantazii a nerušeně si užívat.

Více informací

5258/T01

k dispozici na

    Více informací

    Naše maska na oči z pravé kůže nabízí díky své absolutní neprůhlednosti ideální podmínky pro nespoutaný sex ve vzrušující tmě. Tato maska na oči je nepostradatelným základem BDSM, díky kterému bude každé bondage sezení ještě intenzivnější a smyslnější. Pomůže vám zcela se uvolnit, popustit uzdu fantazii a nerušeně si užívat.

    Vypnutím zrakového vnímání se všechny ostatní smysly zesílí, takže dotek a stimulace jsou ještě intenzivnější a bezprostřednější. Maska na oči je vyrobena z kvalitní kůže, je odolná a pohodlná. Lehké polstrování zajišťuje vysoký komfort nošení a absolutní tmu, takže se můžete plně ponořit do svých fantazií. Jakmile maska na oči zavře oči, všechny ostatní smysly se zesílí a doteky a podněty jsou vnímány intenzivněji. Napětí se také zvyšuje, protože přes masku na očích nevidíte, co váš partner plánuje dál.

    Zkušenosti zákazníků:

    • Marco uvádí obzvláště intenzivní zážitek, kdy měl svázaná zápěstí a jeho přítel mu olizoval varlata, zatímco měl Marco nasazenou naši masku na oči. To vedlo k mimořádně silnému orgasmu, který Marco nikdy předtím nezažil.
    • Georg z Berlína referoval o svém prvním análním sexu s maskou na oči: "Nejdřív jsem se bál, ale pak jsem se dokázal úplně uvolnit a naplno si to užít. Maska na oči mi pomohla soustředit se na intenzivní pocity a učinila tento okamžik nezapomenutelným".


    Maska na oči z pravé kůže v MEO Shopu je nezbytným doplňkem pro každého, kdo chce zintenzivnit své BDSM zážitky. Díky absolutní neprůhlednosti a vysokému komfortu nošení poskytuje maska na oči vzrušující temnotu a zesiluje smysly, abyste mohli ještě intenzivněji prožívat doteky a stimulaci.

    Díky perfektnímu střihu a vysoce kvalitnímu materiálu je tato maska na oči nezbytnou součástí každého BDSM sezení.Další podrobnosti:

    • BDSM maska na oči z pravé kůže - se zapínáním na suchý zip
    • Materiál: pravá kůže, zapínání na suchý zip
    • Příjemně polstrovaná: Polstrování masky na oči zajišťuje vysokou úroveň pohodlí a příjemné nošení.
    • Anatomicky tvarované: Oční maska se dokonale přizpůsobí tvaru obličeje a zabraňuje pronikání světla.
    • Extra měkké provedení: Tato maska na oči je ozdobou obchodu MEO a bestsellerem! Je součástí základní erotické výbavy pro každé BDSM sezení.
    • Design vyrobený v Německu: Vysoce kvalitní, stylový design masky na oči, vyrobený podle nejvyšších standardů kvality.
    • Kromě této masky na oči z pravé kůže nabízí MEO Shop také mnoho dalších produktů, které zajišťují intenzivní smyslovou deprivaci a vzrušující BDSM zážitky. Nabídka zahrnuje neoprenové masky, kožené masky, plynové masky, latexové masky a různé roubíky. Neoprenové masky nabízejí pevné, ale pružné uchycení a jsou známé tím, že účinně tlumí zvuk a zcela blokují světlo. Protože jsou lehké a prodyšné, jsou ideální pro dlouhá sezení. Kožené masky jsou robustní a poskytují jak vizuální, tak zvukovou ochranu. Vysoce kvalitní kůže poskytuje luxusní pocit a intenzivní prožitek, ideální pro každé sezení BDSM. Plynové masky nabízejí jedinečnou kombinaci kontroly dechu a smyslové deprivace a jsou obzvláště účinné ve scénářích, které vyžadují maximální kontrolu a omezení. Latexové masky těsně přiléhají k pokožce a nabízejí intenzivní, erotický zážitek z nošení. Jsou obzvláště oblíbené pro fetišistické hry a soustředěné BDSM zážitky. Různé roubíky v obchodě MEO - od kroužkových a kuličkových roubíků až po roubíky do úst - nabízejí další úrovně kontroly. Zabraňují verbální komunikaci a zvyšují tok slin, což vede k ještě intenzivnějším BDSM zážitkům. Obchod MEO proto nabízí širokou škálu výrobků pro smyslovou deprivaci, které mohou obohatit každé sezení BDSM. Od neoprenových a kožených masek po plynové a latexové masky a různé roubíky - pro každou potřebu a preferenci se najde vhodný doplněk, který zaručí naprostou kontrolu a intenzivní zážitek.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Pitchblack! Top Maske für wenig Geld

    Super bequem und angenehmes Material. Sitzt sehr gut und macht absolut Dunkel. Der Klett verschluss lässt sie schnell anlegen.
    Für so wenig Geld ein must buy

      Hodnocení 

      So comfortable..

      So comfortable...blocks out all the light and doesn't put pressure on the eyes like some others do.

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Parfait

      Laissez lui ou elle le porter afin de faire augmenter la tension sexuelle entre vous deux! Ce masque oculaire doux reste à sa place grâce à son élastique confortable.

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Bondage Augenmaske

      Die Augenmaske hält, was sie verspricht. Sie war für meinen Sub, der nicht alles sehen soll, was ich mit ihm vorhabe (zum Beispiel Spiele mit Kerzenwachs). Die Maske ist Licht-dicht und sitzt bequem. Anfänglich war das Band etwas stramm (bei sehr großem Kopfumfang. Die Augenmaske ist preiswert, hat eine gute Qualität und ist empfehlenswert.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Lovely item

      This item feels like a sleeping mask!

      It is incredibly comfy to wear. Me and my partner have both used it. The best feeling is when you both can sense what the other is going to do. I'm in love with this item!

      We use it most of the time and have never got bored of using it. We love it. MEO rocks!

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Good product

      Comfortable and works well, this product does exactly what you want it to. For a small price, good quality and really good service, you won't be disappointed.

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Angenehm zu tragen.

      Habe die Maske zusammen mit der Bettfessel von MEO bestellt. Ist klasse kombinierbar. Die Maske ist zwar nicht 100% blickdicht (Licht strahlt an der Nase durch) aber sehen kann man damit überhaupt nichts. Außerdem ist sie angenehm zu tragen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      This is the most comfortable blindfold we have had yet!

      This is the most comfortable blindfold we have had yet! Going to have some new kinky memories!

      • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      BDSM maska na oči z pravé kůže - se suchým zipem

      BDSM maska na oči z pravé kůže - se suchým zipem

      Naše maska na oči z pravé kůže nabízí díky své absolutní neprůhlednosti ideální podmínky pro nespoutaný sex ve vzrušující tmě. Tato maska na oči je nepostradatelným základem BDSM, díky kterému bude každé bondage sezení ještě intenzivnější a smyslnější. Pomůže vám zcela se odvázat, popustit uzdu fantazii a nerušeně si užívat.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      17 další položky ve stejné kategorii: