Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Lube

Zpravodaj

BUTTR fisting Krém - Lubrikant pro fisting

Pokud hledáte obzvláště univerzální lubrikant a chcete praktikovat anální i vaginální lubrikaci, pak je pro vás ideální fisting anální i vaginální, pak BUTTR fisting Krém je pro vás tím pravým lubrikantem. I když dáváte přednost obzvláště tvrdému nebo velmi intenzivnímu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kdykoli držet krok s vašimi nejdivočejšími fantaziemi.

Více informací

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud hledáte obzvláště univerzální lubrikant a chcete praktikovat anální i vaginální lubrikaci, pak je pro vás ideální fisting anální i vaginální, pak BUTTR fisting Krém je pro vás tím pravým lubrikantem. I když dáváte přednost obzvláště tvrdému nebo velmi intenzivnímu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kdykoli držet krok s vašimi nejdivočejšími fantaziemi. BUTTR fisting Cream je vhodný i pro použití s fisting Rukavicemi a různými erotickými hračkami.

    BUTTR fisting Cream

    BUTTR fisting Cream je dokonalým lubrikantem pro anální fisting: na rozdíl od vagíny anální otvor neprodukuje vlastní sekret, a proto je třeba použít dlouhotrvající lubrikant, jako je BUTTR fisting Cream, by měl být rozhodně používán. BUTTR fisting Cream je speciální krém pro anální a vaginální penetraci. BUTTR fisting Cream je hustší než běžné lubrikanty, díky čemuž je penetrace pohodlnější a snazší. Lubrikant je šetrný k pokožce, zůstává dlouho lubrikovaný a je bez vůně. Velká nádobka o objemu 500 ml (19,22 fl.oz) usnadňuje aplikaci lubrikantu během sexu, takže se můžete plně soustředit na své potěšení.

    fisting Lubrikant nebo fisting Lubrikační krém...

    Lubrikant na fisting je nepostradatelnou pomůckou pro anální nebo vaginální penetraci rukou nebo pěstí! I když nemusí jít vždy o sevřenou pěst, příslušný tělní otvor je vystaven velkému tlaku. Aby se to fisting co nejpříjemnější, používají se speciální fistingové lubrikanty. U nás na MEO.de najdete fistingový gel na vodní bázi, fistingový lubrikant na silikonové bázi a fistingový lubrikant na bázi oleje nebo tuku. Patří mezi ně naše osvědčené značky Le Fist a Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory HoleJ-Lube (náš nejprodávanější) Mancunt a Let's Fuck Hot, ale také produkty jako nebo klasický Crisco.

    Co je fistingový lubrikant?

    Anální nebo vaginální fisting zahrnuje maximální roztažení příslušného tělesného otvoru a hluboký průnik rukou, pěstí nebo speciálními dildy. Aby to bylo snazší, používají se speciální fistingové lubrikanty, které mají vysokou lubrikační schopnost a nemají tendenci rychle vysychat. Sling Fistingové sezení může trvat i několik hodin a použitý lubrikant musí vydržet!fisting K dispozici jsou lubrikanty na bázi silikonu, tuku nebo vody a se speciálními vlastnostmi, jako je anestetický účinek, jako je náš Let's Fuck Extreme, nebo hřejivý účinek, jako je náš Let's Fuck Hot.

    Další podrobnosti:

    • BUTTR fisting Krém
    • Obsah: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR je inovativní lubrikant. Poskytuje větší potěšení při sexu, umožňuje uvolněný anální sex s dildem nebo v páru, hlubší penetraci rukou nebo pěstí a je ideálním lubrikantem pro fisting. Lubrikant by se neměl používat se silikonovými erotickými hračkami nebo latexovými výrobky, protože může tyto materiály poškodit. Je vhodnější pro erotické hračky ze skla, nerezové oceli nebo vinylu.
    • Složení (INCI): Voda, vazelína, tekutý parafín, cetearylalkohol, propylenglykol, PEG-8 stearát, ceteareth-25, dimetikon, fenoxyethanol, isopropylmyristát, ethylhexylglycerin, kyselina citronová.
    • Složení a použití: Při přípravě tohoto lubrikantu výrobce dbal na výběr vysoce kvalitních složek, aby zajistil bezpečný a příjemný zážitek. Podrobné informace o složkách naleznete na obalu a v tomto popisu výrobku. Uživatelům s citlivou pokožkou nebo známými alergiemi doporučujeme před prvním použitím přípravek vyzkoušet na malé ploše pokožky, aby se vyloučila možná nesnášenlivost. Pokud si nejste jisti složkami nebo jejich účinky, je třeba se poradit s lékařem nebo lékárníkem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BUTTR fisting Krém - Lubrikant pro fisting

    BUTTR fisting Krém - Lubrikant pro fisting

    Pokud hledáte obzvláště univerzální lubrikant a chcete praktikovat anální i vaginální lubrikaci, pak je pro vás ideální fisting anální i vaginální, pak BUTTR fisting Krém je pro vás tím pravým lubrikantem. I když dáváte přednost obzvláště tvrdému nebo velmi intenzivnímu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kdykoli držet krok s vašimi nejdivočejšími fantaziemi.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    19 další položky ve stejné kategorii: