Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Lube

Zpravodaj

BUTTR fisting Gel - Lubrikant pro fisting

Chcete-li se ujistit, že ruka nebo pěst může proniknout do konečníku nebo vagíny fisting může proniknout do konečníku nebo pochvy obzvláště dobře a jemně, pak je třeba fisting Gel od společnosti BUTTR je pro vás tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Gelu dokáže řitní otvor nebo vagínu skvěle roztáhnout.

Více informací

3267/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Chcete-li se ujistit, že ruka nebo pěst může proniknout do konečníku nebo vagíny fisting může proniknout do konečníku nebo pochvy obzvláště dobře a jemně, pak je třeba fisting Gel od společnosti BUTTR je pro vás tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Gelu dokáže řitní otvor nebo vagínu skvěle roztáhnout. Gel BUTTR fisting Gel je na vodní bázi, a proto jej lze používat i s erotickými hračkami a kondomy.


    BUTTR fisting Gel

    BUTTR fisting Gel je ideální pro fisting a anální styk. Na fisting BUTTR gel má hustší konzistenci než běžné lubrikanty a umožňuje hladší, a tedy snadnější pronikání. Díky složení na vodní bázi je lubrikant vhodný i pro použití se silikonovými dildy nebo análními kolíky a latexovými kondomy. Po použití lze gel fisting Gel opláchnout vodou. Kromě toho je fisting BUTTR gel je bez tuku a parfemace a zcela bez zápachu. Velká nádobka s obsahem 500 ml (19,22 fl.oz) usnadňuje aplikaci lubrikantu během pohlavního styku, takže se můžete plně soustředit na své potěšení. Ideální lubrikant pro nádherné fistingové zážitky ve dvou.

    fisting Gel, fisting Lubrikant, fisting Lubrikační krém...

    A fisting Lubrikant je nepostradatelnou pomůckou pro anální nebo vaginální penetraci rukou nebo pěstí! I když nemusí jít vždy o sevřenou pěst, příslušný tělesný otvor je vystaven velkému tlaku. Proto se používají speciální fistingové lubrikanty, aby byl fisting co nejpohodlnější. fisting Gel na vodní bázi, fisting Lubrikanty na silikonové bázi a fisting Lubrikanty na bázi oleje nebo tuku najdete zde na MEO.de. J-Lube Patří mezi ně naše osvědčené značky Le Fist a Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt a Let's Fuck Hot, ale také produkty jako nebo klasické Crisco.

    Co jsou fistingové lubrikanty?

    Anální nebo vaginální fisting jde o co největší roztažení příslušného tělesného otvoru a hluboké proniknutí. Aby to bylo snazší, používají se speciální fistingové lubrikanty, které mají vysokou lubrikační schopnost a nemají tendenci rychle vysychat. Sling Fistingové sezení může trvat i několik hodin, takže použitý lubrikant musí vydržet!fisting K dispozici jsou lubrikanty na bázi silikonu, tuku nebo vody a se speciálními vlastnostmi, jako je anestetický účinek, jako je náš Let's Fuck Extreme, nebo hřejivý účinek, jako je náš Let's Fuck Hot.

    Další podrobnosti:

    • BUTTR fisting Gel
    • Obsah: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR je inovativní lubrikant. Poskytuje větší potěšení při sexu, umožňuje uvolněný anální sex s dildem nebo pro dva hlubší průniky rukou či pěstí a je ideálním lubrikantem pro fisting.
    • Složení (INCI): Voda, glycerin, hydroxyethylcelulóza, benzoan sodný, sorban draselný, kyselina citronová.
    • Složení a použití: Při přípravě tohoto lubrikantu výrobce dbal na výběr vysoce kvalitních složek, aby zajistil bezpečný a příjemný zážitek. Podrobné informace o složkách naleznete na obalu a v tomto popisu výrobku. Uživatelům s citlivou pokožkou nebo známými alergiemi doporučujeme před prvním použitím přípravek vyzkoušet na malé ploše pokožky, aby se vyloučila možná nesnášenlivost. Pokud si nejste jisti složkami nebo jejich účinky, je třeba se poradit s lékařem nebo lékárníkem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Hodnocení 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Hodnocení 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Hodnocení 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Hodnocení 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Hodnocení 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Hodnocení 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Napište vlastní recenzi

                  BUTTR fisting Gel - Lubrikant pro fisting

                  BUTTR fisting Gel - Lubrikant pro fisting

                  Chcete-li se ujistit, že ruka nebo pěst může proniknout do konečníku nebo vagíny fisting může proniknout do konečníku nebo pochvy obzvláště dobře a jemně, pak je třeba fisting Gel od společnosti BUTTR je pro vás tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Gelu dokáže řitní otvor nebo vagínu skvěle roztáhnout.

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  19 další položky ve stejné kategorii: