Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Latexové rukavice

Zpravodaj

BUTTR latexové rukavice pro fisting

Latexové rukavice BUTTR nejsou jen tak obyčejné latexové rukavice - byly vyvinuty speciálně pro požadavky pracovního prostředí fisting vyvinuty. Latexové rukavice BUTTR pro fisting nabízejí dokonalou kombinaci pružnosti a pevnosti a poskytují vám plnou kontrolu nad každým pohybem ruky a prstů.

Více informací

10028/00

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR latexové rukavice pro fisting fisting - Perfektní začátek vašeho fistingového dobrodružství

    Latexové rukavice BUTTR nejsou jen tak obyčejné latexové rukavice - byly vyvinuty speciálně pro potřeby fistingu fisting vyvinuté. BUTTR latexové rukavice pro fisting nabízejí dokonalou kombinaci pružnosti a pevnosti, díky níž máte plnou kontrolu nad každým pohybem ruky a prstů. Ať už jde o jemné hrátky nebo intenzivní fistings rukavicemi BUTTR fisting Rukavicemi můžete ovládat fisting podle svého přání a optimálně přizpůsobit stimulaci. Hladký povrch latexu zajišťuje příjemné klouzání v análním otvoru nebo vagíně, zejména v kombinaci s kvalitním fistingovým lubrikantem od MEO. Výsledek? Intenzivní a zároveň příjemný fistingový zážitek, který zaručuje maximální potěšení.

    Extra silný latex - latexové rukavice BUTTR jsou robustní a odolné proti roztržení pro absolutní bezpečnost při fistingu fisting.

    Latexové rukavice BUTTR pro fisting jsou vyrobeny z extra silného latexu, který byl speciálně vyvinut pro intenzivní fisting. Tento vysoce kvalitní materiál je obzvláště odolný proti roztržení a trvanlivý, takže se můžete plně soustředit na svůj zážitek, aniž byste se museli obávat o trvanlivost rukavic fisting Trvanlivost rukavic. Pevnost latexu zajišťuje absolutní bezpečnost během celého fistingového sezení, zatímco pružnost materiálu neomezuje pohyblivost ruky.

    Jedna velikost pro všechny - fistingové rukavice BUTTR mají elastický střih pro každou velikost ruky.

    Latexové rukavice BUTTR se díky své extrémní pružnosti přizpůsobí každému tvaru a velikosti ruky. Ať už máte malé, střední nebo velké ruce, latexové rukavice pro fisting pohodlně padnou a přesto nabízejí potřebný úchop a volnost pohybu potřebnou pro kontrolovaný průnik pěsti v ruce fisting jsou nezbytné. Perfektní střih zabraňuje tomu, aby latexové rukavice během fistingu klouzaly nebo se mačkaly, a zajišťuje tak bezproblémový a pohodlný zážitek. Latexové rukavice jedné velikosti jsou ideální pro muže i ženy všech úrovní zkušeností a zaručují bezpečné uchycení během každého fistingu.

    Hygiena a bezpečnost - čisté a chráněné při každém použití

    Hygiena hraje ústřední roli při fisting hraje při fistingu ústřední roli a latexové rukavice BUTTR pro fisting vám nabízejí bezpečnost, kterou potřebujete pro čistý a hygienický zážitek. Latex je snadno čistitelný materiál a je obzvláště hygienický, protože zabraňuje pronikání bakterií nebo tekutin. Rukavice na fisting od společnosti BUTTR vám proto nabízejí ochranu před možným znečištěním a usnadňují čištění rukavic po použití fisting. S fistingovými rukavicemi od společnosti BUTTR se můžete spolehnout na bezpečné a čisté použití - ideální pro intenzivní, ale hygienické potěšení z fistingu.

    Černá a stylová - sofistikovaný vzhled pro dokonalý vzhled

    Kromě své funkčnosti jsou latexové rukavice BUTTR pro fisting zapůsobí také svým elegantním, černým vzhledem. Černá znamená eleganci a dominanci a přesně takový pocit zprostředkovávají fistingové rukavice při každém použití. Ať už při soukromých sezeních nebo v profesionálním kontextu, elegantní zbarvení dodává rukavicím sebevědomý a stylový vzhled. Latexové rukavice BUTTR jsou nejen funkčním doplňkem, ale také vizuálním vyjádřením, které přispívá k všestranně úspěšnému zážitku.

    Další podrobnosti:

    • Latexové rukavice BUTTR pro fisting
    • Perfektní pro fisting
    • Extra silný latex
    • Jedna velikost pro všechny
    • Perfektně sedí
    • Čisté a bezpečné
    • Barva: černá
    • Latexové rukavice pro fisting v jedné velikosti.
    • Obzvláště odolné proti roztržení a pro větší hygienu při práci fisting.
    • Součástí dodávky jsou dvě rukavice.
    • Jelikož jsou fistingové rukavice BUTTR vyrobeny z latexu, měli by uživatelé s alergií na latex dbát zvýšené opatrnosti. Pokud jste citliví na latex, doporučujeme používat alternativy bez latexu, abyste se vyhnuli možným alergickým reakcím. Protože bezpečnost a pohoda jsou prvořadé, měli byste si před použitím latexových výrobků ověřit, zda netrpíte alergií.

    .

    Péče a čištění - Aby vám latexové rukavice BUTTR vydržely co nejdéle fisting zůstaly po dlouhou dobu odolné

    Zde je několik jednoduchých kroků pro čištění latexových rukavic:


    Čemu byste se měli vyhnout - materiálům, které mohou poškodit latex:

    Latex je citlivý materiál, který by neměl přijít do styku s určitými látkami. Abyste zajistili dlouhou životnost latexových rukavic BUTTR, měli byste se vyhnout kontaktu s následujícími látkami:


    Při správné péči a vyvarování se škodlivých látek se můžete z latexových rukavic BUTTR těšit dlouhou dobu.




    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Hodnocení 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Napište vlastní recenzi

        BUTTR latexové rukavice pro fisting

        BUTTR latexové rukavice pro fisting

        Latexové rukavice BUTTR nejsou jen tak obyčejné latexové rukavice - byly vyvinuty speciálně pro požadavky pracovního prostředí fisting vyvinuty. Latexové rukavice BUTTR pro fisting nabízejí dokonalou kombinaci pružnosti a pevnosti a poskytují vám plnou kontrolu nad každým pohybem ruky a prstů.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        4 další položky ve stejné kategorii: