Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fistingový gel

Zpravodaj

BUTTR Extra silný fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

Komunita pěstitelů je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je další inovativní novinkou, která byla speciálně přizpůsobena potřebám fanoušků fistingu. Vylepšená konzistence fistingového lubrikantu BUTTR zajišťuje výjimečně dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro delší fistingové seance.

Více informací

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR Extra silný fisting Gel - další vývoj pro fistingovou komunitu

    Fistující komunita je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je dalším inovativním vývojem, který byl speciálně přizpůsoben potřebám fanoušků fistingu. Vylepšená konzistence fistingového lubrikantu BUTTR zajišťuje výjimečně dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro delší fistingové seance. Ať už pronikáte do análního otvoru nebo vagíny rukou či pěstí, BUTTR fisting Gel poskytuje maximální pohodlí a snižuje tření pro lepší a bezpečnější zážitek. Extra husté složení poskytuje nejen lepší pocit, ale také dlouhotrvající lubrikaci, která se nesnižuje ani při intenzivním používání fisting

    tento lubrikant naprosto mění pravidla hry! Byl speciálně vyvinut tak, aby zajistil trvale hladký a pohodlný zážitek i při použití větších vibrátorů a obzvláště intenzivním pronikání. BUTTR fisting Gel Extra Thick je novým standardem pro každého, kdo chce ze svého fistingu vytěžit maximum - ať už sólo, nebo v páru.

    BUTTR Extra Thick fisting Gel: ideální pro anální a vaginální fisting

    BUTTR Extra Thick fisting Gel je ideální volbou pro intenzivní anální a vaginální fisting. Díky své extra husté a krémové konzistenci zajišťuje tento fistingový lubrikant obzvlášť jemnou a hladkou penetraci a optimální lubrikaci. BUTTR Extra Thick fisting Gel: zůstává déle hladký a nevysychá tak rychle, což je obzvláště výhodné při dlouhých a intenzivních fistingových seancích. Ať už sólo, nebo s partnerem, BUTTR Extra Thick fisting Gel zaručuje maximální lubrikaci, pohodlí a bezpečnost - přesně to, co je potřeba pro intenzivní anální a vaginální fisting. Hustá konzistence poskytuje dodatečnou ochranu a snižuje tření, díky čemuž BUTTR fisting Gel Extra Thick nepostradatelným společníkem pro každou fistingovou seanci.

    Co je fistingový lubrikant?

    Anální nebo vaginální fisting jde o maximální roztažení příslušného tělesného otvoru a hluboký průnik. K usnadnění tohoto procesu se používají speciální fistingové lubrikanty, které mají vysokou lubrikační schopnost a nevysychají tak rychle. Sling Fistingové sezení může trvat i několik hodin a použitý fistingový lubrikant musí být schopen držet krok!fisting K dispozici jsou lubrikanty na bázi silikonu, tuku nebo vody a se speciálními vlastnostmi, jako je anestetický účinek, jako je náš Let's F*ck Extreme, nebo hřejivý účinek, jako je náš Let's F*ck Hot.

    Proč byste měli používat BUTTR Extra Thick fisting Gel?


    Návod k použití BUTTR Extra Thick fisting Gel

    BUTTR Extra Thick fisting Gel není na vodní bázi, a proto není vhodný pro použití s latexovými výrobky, protože může materiál poškodit. Je nejvhodnější pro použití s materiály odolnými vůči oleji nebo s hračkami určenými pro použití s lubrikanty obsahujícími olej. Použití BUTTR Extra Thick fisting Gel ve velkém množství a zažijte důkladně jemné, bezpečné a vzrušující sezení.

    Další podrobnosti:

    • BUTTR Extra Thick fisting Gel
    • Lubrikant pro fisting při análním styku, vaginálním styku, análním fistingu a vaginálním fistingu.
    • Obsah: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR je zcela inovativní lubrikant. Zajišťuje větší potěšení, hlubší penetraci, dokonalý fisting a uvolněný anální sex s dildem nebo s partnerem
    • Složení a způsob použití: Ve složení BUTTR Extra Thick fisting Gel vybral výrobce vysoce kvalitní ingredience, které zajišťují bezpečný a příjemný zážitek. Podrobné informace o složení naleznete na obalu a v tomto popisu výrobku. Uživatelům s citlivou pokožkou nebo známými alergiemi doporučujeme před prvním použitím přípravek vyzkoušet na malé ploše pokožky, aby se vyloučila možná nesnášenlivost. Pokud si nejste jisti složkami nebo jejich účinky, měli byste se poradit s lékařem nebo lékárníkem.
    • Složení (INCI): Petrolatum, oktyldodekanol, triglycerid kyseliny C18-36.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Hodnocení 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Napište vlastní recenzi

        BUTTR Extra silný fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

        BUTTR Extra silný fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

        Komunita pěstitelů je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je další inovativní novinkou, která byla speciálně přizpůsobena potřebám fanoušků fistingu. Vylepšená konzistence fistingového lubrikantu BUTTR zajišťuje výjimečně dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro delší fistingové seance.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: