Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

E-Stim Systems

Zpravodaj

Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems

Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems je ideální pro BDSM použití, protože má 2 kanály, které lze použít ke stimulaci více částí těla, a 9 programů (např. dojení, bolest, rozmazlování), které nabízejí různé pocity. Zvukový režim dodává E-Stim další vzrušující rozměr v kontextu BDSM.

Více informací

3754/00

249,99 €


-30,00 €

219,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Elektrostimulační přístroj ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems: vaše brána k bezkonkurenční BDSM rozkoši.

    Elektrostimulační přístroj ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems: vaše brána k bezkonkurenční BDSM rozkoši E-Stim Systems je pozoruhodný přístroj pro BDSM aktivity díky své jedinečné kombinaci výkonu, všestrannosti a snadného použití. Díky své dvoukanálové funkci umožňuje ElectroPebble™ připojení dvou elektrod současně, což vyvolává vzrušující pocity ve více částech těla. Tato funkce je obzvláště užitečná ve scénářích BDSM, kde je důležitá kontrola nad intenzitou a rozložením stimulace.

    Devět nastavitelných programů - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment" - nabízí širokou škálu pocitů od jemných po intenzivní. Uživatelé si tak mohou přístroj přizpůsobit svým individuálním preferencím a limitům - což je v BDSM, kde hraní si s různými úrovněmi pocitů stojí v popředí, zásadní aspekt.

    Inovativní displej LifeLine™, který vizuálně zobrazuje režimy a nastavení, zvyšuje uživatelský komfort díky intuitivnímu a estetickému rozhraní. Zvukový režim, v němž stimulaci ovládá hudba nebo hlas, otevírá nové možnosti kreativních BDSM sezení tím, že vytváří smyslový zážitek ovládaný zvukem.

    Uvolněte dokonalé BDSM potěšení: Objevte elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ - váš klíč k elektrizujícím dobrodružstvím!

    ElectroPebble™ od E-Stim Systems: zažijte BDSM elektrostimulaci jako nikdy předtím! ElectroPebble™, nejnovější inovace od společnosti E-Stim Systems v oblasti elektrosexu, není jen elektrostimulační přístroj, ale nástroj čiré rozkoše. Přístroj ElectroPebble™ je určen jak pro začátečníky, tak pro zkušené uživatele a je kombinací výkonu a snadného použití.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Zažijte elektrosex jako nikdy předtím!

    Objevte svět pocitů, kde se kontrola setkává s kreativitou a potěšení s inovací. ElectroPebble™ není jen přístroj, ale dobrodružství do neprobádaných sfér sexuální dominance, které čekají jen na to, až je objevíte.

    Nejdůležitější vlastnosti elektrostimulačního přístroje ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems:

    • Všestrannost díky dvěma kanálům: díky dvoukanálové funkci přístroje ElectroPebble™ lze připojit 2 elektrody současně a vyvolat tak stimulační pocity na více místech těla (resp. otvorech). Každý kanál má plynule nastavitelné ovládací prvky, které umožňují přesně nastavit výkon pro dosažení dokonalé kombinace potěšení a bolesti.
    • Devět nastavitelných programů: Díky devíti nastavitelným programům, jako jsou "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment", se můžete ponořit do nejrůznějších pocitů. (Tyto termíny označují různá nastavení stimulace: "Pulse" vytváří rytmické pulzy, "Flo" poskytuje hladkou, plynulou stimulaci, "Split" rozděluje stimulaci do různých vzorů, "Bounce" střídá intenzitu, "Audio" používá zvuky pro ovládání, "Milk" odkazuje na dojení penisu, "Squeeze" simuluje pocit tlaku, "Tease" pro jemnou stimulaci a "Torment" pro intenzivnější stimulaci.). Každé nastavení je navrženo tak, aby poskytovalo jedinečné a rozmanité zážitky, které lze snadno ovládat pro přizpůsobenou elektrostimulaci.
    • Inovativní displej LifeLine™: ElectroPebble™ je vybaven displejem LifeLine™, řadou jasných LED diod, které pulzují v synchronizaci s režimem a nastavením a poskytují vizuální indikaci aktuální funkce zařízení - skutečná inovace v oblasti elektrostimulačních zařízení.
    • Zvukový režim: Vestavěný mikrofon v audio režimu umožňuje ovládat elektrostimulaci hudbou nebo hlasem - pro zcela jedinečný zážitek.
    • Ergonomický design: ElectroPebble™ je tvarován tak, aby pohodlně padl do ruky. Kombinuje ergonomický design s výkonnými funkcemi, takže je ideální volbou pro každého, kdo chce víc než jen obyčejné e-stimulační zařízení.


    ElectroPebble™ je mnohem víc než jen elektrostimulační zařízení - je to skutečný poklad. Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ je nejnovějším zařízením od společnosti E-Stim Systemsnabitého funkcemi a výkonem, a přitom se snadno používá.

    ElectroPebble™ se dodává v pouzdře a na elektrostimulační přístroj se vztahuje exkluzivní doživotní záruka od společnosti E-Stim Systems.

    Jelikož se jedná o dvoukanálové zařízení, lze použít dvě elektrody současně a rozložit tak vjemy do více oblastí těla. Každý kanál má vlastní plynulé ovládání, které umožňuje nastavit přesnou intenzitu stimulace, jakou si přejete. pokud otočíte ovladačem příliš nahoru, můžete jej rychlým otočením vrátit zpět, aniž byste museli opakovaně mačkat tlačítka.

    Každý z 9 programových režimů je nastavitelný, což nabízí ještě větší škálu pocitů a možností, a díky jednoduchému ovládání volby režimu nemůže být přepínání mezi režimy jednodušší.

    Pokud chcete něco jiného než přednastavené režimy, jednoduše přepněte ElectroPebble™ do zvukového režimu. Díky vestavěnému mikrofonu si můžete s ElectroPebble™ vytvořit vlastní typ elektrostimulace tím, že si pustíte hudbu nebo necháte hlas svého pána, aby nad ní převzal plnou kontrolu. Zvukový signál ovládá výstupní signál a díky zcela nové metodě může elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ vytvářet skvělé pocity, které můžete ovládat vy nebo váš dominantní partner.

    ElectroPebble™ se dodává v přizpůsobeném přenosném pouzdře spolu se dvěma 2mm propojovacími kabely, baterií, balením čtyř samolepicích elektrodových polštářků, rychlým návodem k použití a samozřejmě podrobnou uživatelskou příručkou - vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít.

    ElectroPebble™ byl navržen a vyroben ve Velké Británii podle nejnovějších evropských a britských bezpečnostních předpisů a má zabudované bezpečnostní prvky, jako je omezení proudu. Je označen značkou CE a je na něj poskytována doživotní záruka.

    Další podrobnosti:

    • ElectroPebble™ elektrostimulační zařízení od E-Stim Systems
    • Pebble™ Rozměry: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Součástí dodávky je vše, co potřebujete k zahájení BDSM elektrostimulačních dobrodružství.
    • Rozsah dodávky: Elektrostimulační přístroj ElectroPebble™, 2 x výstupní kabely 3,5 mm až 2 mm, 4 x samolepicí elektrodové podložky, 1 x baterie PP3 9V, stručný návod k použití a podrobný návod k obsluze, přizpůsobený ochranný sáček.
    • Kanály/výstupy: Dva kanály prostřednictvím standardních průmyslových 3,5 mm monofonních zásuvek
    • Displej: Velmi jasné LED diody indikují stav, stav baterie, aktivitu kanálu a režimu.
    • Programové režimy: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment".
    • Zvukový vstup: interní mikrofon
    • Ovládací prvky: Ovládání: dva nezávislé ovladače intenzity kanálů, ovladače pro nastavení režimu a dvě tlačítka pro výběr režimu.
    • Výstupní průběh: BiPhasic AC
    • Napájení: Standardní alkalická baterie 9 V (PP3)
    • Bezpečnost a kvalita E-Stim Systems je nejvyšší prioritou.
    • Navrženo podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů a vyrobeno ve Velké Británii.
    • Vestavěné bezpečnostní funkce, jako je omezení proudu.
    • Označení CE a UKCA.
    • Dodáváno s doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Hodnocení 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems

      Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems

      Elektrostimulační zařízení ElectroPebble™ od společnosti E-Stim Systems je ideální pro BDSM použití, protože má 2 kanály, které lze použít ke stimulaci více částí těla, a 9 programů (např. dojení, bolest, rozmazlování), které nabízejí různé pocity. Zvukový režim dodává E-Stim další vzrušující rozměr v kontextu BDSM.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: