Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dvojitá dilda

Zpravodaj

BUTTR Akimbo oboustranné anální dildo - dvojité dildo

Oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo je víc než jen dvojité dildo, je to skutečný zesilovač orgasmu! Toto dildo bylo speciálně vyvinuto pro ty, kteří hledají rozmanitost v anální stimulaci a zároveň ocení velké dildo. Díky jeho konstrukci lze zasunout a používat oba konce dilda, přičemž každá strana nabízí jinou stimulaci.

Více informací

10033/00

k dispozici na

    Více informací

    Oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo - dvojité dildo pro dvojnásobné potěšení

    Oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo je víc než jen dvojité dildo, je to skutečný zesilovač orgasmu! Toto dildo bylo speciálně vyvinuto pro ty, kteří hledají rozmanitost v anální stimulaci a zároveň ocení velké dildo. Díky jeho konstrukci lze zasunout a použít oba konce dilda, přičemž každá strana nabízí jinou stimulaci.


    Delší konec dilda kombinuje klasický, hladký design se 6 silnými kuličkami, které připomínají anální korálky a po zavedení do análního otvoru poskytují velmi zvláštní, velmi intenzivní pocit. Kratší konec má žebrovanou strukturu, která poskytuje ještě větší stimulaci přímo v oblasti análního otvoru. Ať už se oboustranné anální dildo Akimbo používá samostatně, nebo v páru, oba konce dvojitého dilda nabízejí zcela odlišné zážitky.

    Nejen dvojité dildo, ale skutečný zesilovač orgasmu

    Kulovitý design delšího konce poskytuje nejen intenzivní potěšení při zavádění, ale také dokáže téměř 10× zesílit orgasmus pociťovaný při vytahování dilda z análního otvoru. Každá jednotlivá kulička vytváří dodatečný stimul, který se šíří tělem jako vlna a zintenzivňuje orgasmus. Díky tomuto jedinečnému tvaru je oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo bezkonkurenční erotickou hračkou pro každého, kdo chce svůj orgasmus posunout na novou úroveň.

    Univerzální - anální i vaginální

    Oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo je vhodné pro anální i vaginální stimulaci. Bez ohledu na to, který typ hrátek preferujete, toto dvojité dildo od BUTTR nabízí širokou škálu možností. Díky pružnému materiálu lze s tímto dvojitým dildem prozkoumat všechna skrytá místa hluboko v těle. Oboustranné anální dildo Akimbo se dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii a je ideální pro vzrušující sólo seance nebo příjemná dobrodružství ve dvou.

    Proč je oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo ideální volbou:


    Použití, správný lubrikant a čištění dvojitého dilda

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Hole Hybridního lubrikantu od MEO pro obzvlášť příjemné zážitky s oboustranným análním dildem Akimbo. Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. VERYCLEAN Oboustranné anální dildo Akimbo po použití důkladně očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje zejména na muže a ženy, kteří hledají nové výzvy v oblasti zadních hrátek. Každý výrobek z kolekce BUTTR, od oboustranného análního vibrátoru Akimbo až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu, fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Just Gigantic

    So unlike most items similar to this, it truly as big as it looks in the pictures. Possibly larger than it looks in the pictures. I was a bit surprised by the size.
    Pretty sure it would be close to impossible for someone to take the whole length, but I've been shocked by what people can accomplish in this area before.
    It wasn't too hard to clean it. But the size and weight could be a problem in some instances. Though it is still usable, just exercise caution. Always keep safety first in mind, when playing with something like this. Don't forget lots and lots of lube always recommended.

      Napište vlastní recenzi

      BUTTR Akimbo oboustranné anální dildo - dvojité dildo

      BUTTR Akimbo oboustranné anální dildo - dvojité dildo

      Oboustranné anální dildo BUTTR Akimbo je víc než jen dvojité dildo, je to skutečný zesilovač orgasmu! Toto dildo bylo speciálně vyvinuto pro ty, kteří hledají rozmanitost v anální stimulaci a zároveň ocení velké dildo. Díky jeho konstrukci lze zasunout a používat oba konce dilda, přičemž každá strana nabízí jinou stimulaci.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: