Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

Děsivé a jako ze zbrojnice zlověstného diktátora: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo chce jen jedno - totální anální destrukci! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice.

Více informací

10035/00

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - Pro dokonalou anální výzvu

    Děsivý a jako ze zbrojnice zlověstného diktátora: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo má jediný cíl - totální anální destrukci! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo je vyroben z pevného, ale hladkého vinylu a poskytuje hlubokou a intenzivní stimulaci, která vás zavede daleko za hranice vašich možností.

    Žebrovaná hřídel pro maximální stimulaci

    .

    Vroubkovaná hřídel BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo poskytuje dodatečnou stimulaci a maximalizuje vaše potěšení při každém pohybu. Ať už dildo používáte k anální nebo vaginální stimulaci, zvlněné drážky nabízejí zcela nový rozměr uspokojení.

    .

    Výkonná přísavka pro potěšení bez použití rukou

    .

    Díky robustní přísavce dildo bezpečně přilne ke všem hladkým povrchům a ponechá vám volné ruce pro jiné aktivity. Takže se můžete plně soustředit na tuto "vojenskou misi" sami nebo v páru

    .
    Proč právě BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo je pro vás ideální volbou:


    Pro anální rekruty - vojenský design pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla vyvinuta speciálně pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální potěšení na novou úroveň Backdoor-Play na novou úroveň. Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou při používání erotických hraček, jako je BUTTR, vyžadovány Explosive Warhead Anal Dildo jsou žádané. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují odhodlání a výdrž.

    Použití, správný lubrikant a čištění análního kolíku

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Hole Hybridního lubrikantu od MEO pro obzvlášť příjemný zážitek s BUTTRem Explosive Warhead Anal Dildo. Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Očistěte Explosive Warhead Anal DildoVERYCLEAN po použití důkladně teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje speciálně na muže a ženy, kteří v sexu hledají nové výzvy Backdoor-Play hledají nové výzvy. Každý výrobek z kolekce BUTTR, od Explosive Warhead Anal Dildo až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu, fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Dont under estimate this beast!

    High quality, fast shipping, discreet.. this thing is huge, it is not for beginners, or even for many advanced players. If your looking for a stretch, this will do it.

      Hodnocení 

      Durable, Reliable, Fun, Slick

      Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

        Hodnocení 

        Bonne qualité

        Très bon produit et pas cher

          Napište vlastní recenzi

          BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

          BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

          Děsivé a jako ze zbrojnice zlověstného diktátora: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo chce jen jedno - totální anální destrukci! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: