Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Anální dildo BUTTR s výbušnou hlavicí

Děsivé a jako něco ze zbrojnice zlověstného diktátora: anální dildo BUTTR s výbušnou hlavicí je určeno pouze k jedinému - k totálnímu zničení análu! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice.

Více informací

10035/00

k dispozici na

    Více informací

    Anální dildo BUTTR Explosive Warhead - pro maximální anální výzvu

    Děsivé a jako ze zbrojnice zlověstného diktátora: anální dildo BUTTR Explosive Warhead je určeno jen k jedinému - k totální anální destrukci! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice. Anální dildo BUTTR Explosive Warhead je vyrobeno z pevného, ale hladkého vinylu pro hlubokou a intenzivní stimulaci, která vás posune daleko za vaše hranice.

    Žebrovaná hřídel pro maximální stimulaci

    .

    Žebrovaná hřídel análního dilda BUTTR Explosive Warhead poskytuje dodatečnou stimulaci a maximalizuje vaše potěšení při každém pohybu. Ať už dildo použijete pro anální nebo vaginální stimulaci, zvlněné drážky nabízejí zcela nový rozměr uspokojení.

    .

    Výkonná přísavka pro potěšení bez použití rukou

    .

    Díky robustní přísavce dildo bezpečně přilne ke všem hladkým povrchům a ponechá vám volné ruce pro jiné aktivity. Takže se můžete plně soustředit na tuto "vojenskou misi" sami nebo v páru

    .
    Proč je anální dildo BUTTR Explosive Warhead ideální volbou pro vás:


    Pro anální rekruty - vojenský design pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla speciálně vyvinuta pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální hrátky na novou úroveň. Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou vyžadovány při používání erotických hraček, jako je anální dildo BUTTR Explosive Warhead. Anální dildo BUTTR Explosive Warhead je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují odhodlání a výdrž.

    Použití, správný lubrikant a čištění análního kolíku

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Hole Hybridního lubrikantu od MEO pro obzvlášť příjemný zážitek s análním dildem BUTTR Explosive Warhead. Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. VERYCLEAN Anální dildo Explosive Warhead po použití důkladně očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje zejména na muže a ženy, kteří hledají nové výzvy v oblasti zadních hrátek. Každý výrobek z kolekce BUTTR, od análního dilda Explosive Warhead až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu, fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Hodnocení 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Napište vlastní recenzi

        Anální dildo BUTTR s výbušnou hlavicí

        Anální dildo BUTTR s výbušnou hlavicí

        Děsivé a jako něco ze zbrojnice zlověstného diktátora: anální dildo BUTTR s výbušnou hlavicí je určeno pouze k jedinému - k totálnímu zničení análu! S impozantní délkou 25 cm a maximálním průměrem 6,6 cm je toto dildo ideální pro zkušené anální rekruty, kteří jsou připraveni nově definovat své hranice.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: