Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s přísavkou

butt plug Stinger Napůl , napůl dildo, anální dildo BUTTR FIM-92 je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Díky výraznému žaludu a zvlněnému designu lze toto anální dildo i přes jeho impozantní velikost pohodlně a jemně zavést do análního otvoru.

Více informací

10031/00

k dispozici na

    Více informací

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Anální dildo se silnou přísavkou pro hlubokou anální stimulaci

    Butt plug Stinger Napůl , napůl dildo, anální dildo BUTTR FIM-92 je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Toto anální dildo s výrazným žaludem a designem ve tvaru vlny je i přes svou impozantní velikost pohodlné a jemné při zavádění do análního otvoru. Zasouvací délka 22 cm a průměr 8 cm zajišťují hlubokou a intenzivní stimulaci, která posune i zkušené uživatele na hranice jejich možností. Stinger Díky extra silné přísavce lze anální dildo FIM-92 připevnit k jakémukoli hladkému povrchu a dopřát si tak potěšení bez použití rukou.

    Pro anální profesionály - silný design pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla speciálně vyvinuta pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální hrátky na novou úroveň. Stinger Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou při používání erotických hraček, jako je anální dildo FIM-92, vyžadovány. Toto anální dildo je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují naprosté odhodlání a výdrž.

    Stinger Proč je anální dildo BUTTR FIM-92 dokonalou volbou:

    • Toto dildo nabízí intenzivní stimulaci a je ideální pro zkušené uživatele.
    • Výrazný žalud a kulovitý design: Realistický design s výrazným žaludem a vlnkami podél hřídele přináší výjimečný zážitek.
    • Stinger Silná přísavka: Extra silná přísavka umožňuje připevnit anální dildo FIM-92 k jakémukoli hladkému povrchu, takže jej lze používat bez použití rukou - ideální pro jízdu na vibrátoru nebo pro různé další polohy.


    Použití, správný lubrikant a čištění dilda

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory HoleStinger Hybridního lubrikantu od MEO pro hladký a příjemný zážitek s análním dildem FIM-92. Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Stinger VERYCLEAN Po použití anální dildo FIM-92 důkladně očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje zejména na muže a ženy, kteří hledají nové výzvy v oblasti zadních hrátek. Stinger Každý výrobek z kolekce BUTTR, od análního dilda FIM-92 až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu,fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Napište vlastní recenzi

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s přísavkou

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s přísavkou

      butt plug Stinger Napůl , napůl dildo, anální dildo BUTTR FIM-92 je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Díky výraznému žaludu a zvlněnému designu lze toto anální dildo i přes jeho impozantní velikost pohodlně a jemně zavést do análního otvoru.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: