Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo s přísavkou

butt plugNapůl , napůl dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Díky výraznému žaludu a zvlněnému designu lze toto anální dildo i přes jeho impozantní velikost pohodlně a jemně zavést do análního otvoru.

Více informací

10031/00

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Anální dildo se silnou přísavkou pro hlubokou anální stimulaci

    Butt plugPoloviční , poloviční dildo BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Díky výraznému žaludu a zvlněnému designu lze toto anální dildo i přes jeho impozantní velikost pohodlně a jemně zavést do análního otvoru. Zasouvací délka 22 cm a průměr 8 cm zajišťují hlubokou a intenzivní stimulaci, která posune i zkušené uživatele na hranice jejich možností. Stinger Díky extra silné přísavce lze anální dildo FIM-92 připevnit k jakémukoli hladkému povrchu a dopřát si tak potěšení bez použití rukou.

    Pro anální profesionály - silný design pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla speciálně vyvinuta pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální potěšení na novou úroveň Backdoor-Play na novou úroveň. Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou vyžadovány při používání erotických hraček, jako je např FIM-92 Stinger Anal Dildo jsou vyžadovány. Toto anální dildo je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují naprosté odhodlání a výdrž.

    Proč právě BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo je perfektní volbou:

    • Toto dildo nabízí intenzivní stimulaci a je ideální pro zkušené uživatele.
    • Výrazný žalud a kulovitý design: Realistický design s definovaným žaludem a vlnkami podél hřídele poskytuje velmi výjimečný zážitek.
    • Silná přísavka: Extra silná přísavka umožňuje připevnit dildo k tělu FIM-92 Stinger Anal Dildo k jakémukoli hladkému povrchu, takže jej lze používat bez použití rukou - ideální pro jízdu na vibrátoru nebo pro různé další polohy.


    Použití, správný lubrikant a čištění dilda

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Hole Hybridního lubrikantu od MEO pro hladký a příjemný zážitek s dildem FIM-92 Stinger Anal Dildo. Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Očistěte FIM-92 Stinger Anal DildoVERYCLEAN po použití důkladně teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje speciálně na muže a ženy, kteří v sexu hledají nové výzvy Backdoor-Play hledají nové výzvy. Stinger Každý výrobek z kolekce BUTTR, od análního vibrátoru FIM-92 až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu,fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Massive

    I am not an anal newbie, and this thing is going to take me easily months to be able to hilt, this makes my largest plug look tiny. i will update when I can

      Hodnocení 

      Sehr befriedigend

      Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo s přísavkou

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo s přísavkou

      butt plugNapůl , napůl dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo je dokonalým doplňkem pro každého, kdo miluje intenzivní anální potěšení a neobvyklé anální kolíky. Díky výraznému žaludu a zvlněnému designu lze toto anální dildo i přes jeho impozantní velikost pohodlně a jemně zavést do análního otvoru.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: