Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Stefan - Dildo z prvotřídního silikonu

Pokud vás volá chtíč a chcete si jen hrát, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pro vás to pravé! Toto dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního prémiového silikonu a kombinuje pohodlný průměr s dlouhou, štíhlou hřídelí, která je vhodná jak pro sólo sex, tak pro dildo sezení s vašimi kamarády.

Více informací

2276/00

k dispozici na

    Více informací

    Pokud vás volá chtíč a chcete si jen hrát, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pro vás to pravé! Toto dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního prémiového silikonu a kombinuje pohodlný průměr s dlouhou, štíhlou hřídelí, která je vhodná jak pro sólo sex, tak pro dildo sezení s vašimi kamarády. Díky realistickému žaludu a délce 23,5 cm nabízí toto dildo Crackstuffers ideální rovnováhu mezi pohodlím a intenzivní stimulací.

    Působivé rozměry:

    • Délka: 23,5 cm
    • Průměr: 5 cm
    • Zasouvací délka: 18 cm
    • Obvod: cca 15,7 cm


    Proč je modré dildo Stefan od Crackstuffers tak oblíbené?

    Crackstuffers Stefan Toto dildo není jen tak obyčejné dildo, ale skutečný vrchol každé sbírky vibrátorů. To, co ho činí tak výjimečným, je jeho výjimečná ohebnost, která umožňuje dosáhnout všech erotogenních zón hluboko uvnitř těla. Crackstuffers Stefan Díky své měkké struktuře se dildo dokonale přizpůsobí vnitřním křivkám a konturám těla, což vede k intenzivnější a cílenější stimulaci. Tato flexibilita v kombinaci s vysoce kvalitním prémiovým silikonovým povrchem zajišťuje, že každý pohyb je intenzivním potěšením, ať už je dildo používáno sólo, nebo s partnerem.

    Crackstuffers - jednoduše více prožitku!

    S Crackstuffers a MEO už není důvod neprozkoumat své anální hranice. Naše prémiové silikonové výrobky nabízejí nejen vynikající výkon, ale také trvanlivost a kvalitu, díky níž je anální sex něčím výjimečným.

    Dokonalý materiál pro bezkonkurenční potěšení:

    Výjimečnou výhodou nových výrobků Crackstuffers z prémiového silikonu je jejich k pokožce šetrná, měkká textura, která poskytuje příjemnou a zároveň intenzivní stimulaci. Vysoce kvalitní dilda a anální kolíky Crackstuffers z ručně vyráběného, platinou vytvrzeného silikonu nabízejí nejen působivou pružnost, ale také jedinečnou odolnost, která jim zajišťuje dlouhou životnost. Výrobky Crackstuffers jsou o něco dražší než běžné průmyslově masově vyráběné produkty, protože jsou pečlivě ručně vyráběny z vysoce kvalitního, platinou vytvrzeného prémiového silikonu. Tento materiál vhodný pro potraviny nabízí výjimečnou měkkost, pružnost a trvanlivost, která průmyslově vyráběným výrobkům často chybí. Každý jednotlivý výrobek je pečlivě testován a zpracováván, aby byla zaručena nejvyšší kvalita a bezkonkurenční zážitek. Výsledkem je jedinečný výrobek, který zaujme nejen svou kvalitou, ale také dlouhou životností.

    Používejte prosím pouze maziva na vodní nebo hybridní bázi.

    Je důležité, aby se pro tyto výrobky Crackstuffers používala pouze maziva na vodní bázi nebo naše hybridní maziva Glory Hole se používají. Mazivům na bázi silikonu se vyhněte, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál. Naše lubrikanty na vodní bázi FuckBuddy a Glory Hole s panthenolem a laureth-9 poskytují vynikající lubrikaci a péči bez poškození materiálu.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Stefan - Prémiové silikonové anální dildo
    • Výrobek ze série MEO™ Crackstuffers z vysoce kvalitního silikonu.
    • Materiál: Ručně vyráběný, platinou vytvrzený prémiový silikon, bezpečný pro potraviny, bez ftalátů a šetrný k pokožce.
    • Dildo Crackstuffers je vyrobeno z vysoce kvalitního, k tělu šetrného silikonu, který nabízí fantastický pocit a dokonale ladí s lubrikanty na vodní bázi a hybridními lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality, které se vyznačují ergonomií, odolností a bezpečným používáním.
    • VERYCLEANČištění Doporučujeme čistit teplou vodou a čističem na hračky . Pro dodatečnou hygienu a péči po čištění je ideálním doplňkem náš sprej Extremeo.
    • Možné kombinace: Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvláště pohodlně a extrémně hluboko.
    • O značce Crackstuffers: Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často speciálně vyvinutých pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity.
    • Materiály: Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z vinylu bez ftalátů nebo vysoce kvalitního silikonu, který je odolný a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliato

    Appena aperto mia moglie ha spalancato gli occhi, non ci credeva! Lo usa quando non sono a casa o quando vuole una doppia penetrazione! Ottimo prodotto, consigliato!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Crackstuffers Stefan - Dildo z prvotřídního silikonu

    Crackstuffers Stefan - Dildo z prvotřídního silikonu

    Pokud vás volá chtíč a chcete si jen hrát, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pro vás to pravé! Toto dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního prémiového silikonu a kombinuje pohodlný průměr s dlouhou, štíhlou hřídelí, která je vhodná jak pro sólo sex, tak pro dildo sezení s vašimi kamarády.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: