Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Hunter - XXL dildo z prvotřídního silikonu

43 cm dlouhé dildo Hunter od společnosti Crackstuffers je ideální volbou pro každého, kdo hledá XXL dildo, které proniká hluboko do konečníku. Toto XXL dildo z vysoce kvalitního prémiového silikonu bylo speciálně vyvinuto pro tzv Anal Depth Play hunter a nabízí dokonalou kombinaci působivé délky a designu.

Více informací

2272/00

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo z vysoce kvalitního silikonu

    43 cm dlouhé dildo Hunter od Crackstuffers je ideální volbou pro každého, kdo hledá XXL dildo, které pronikne hluboko do análního otvoru. Toto modré XXL dildo z vysoce kvalitního prémiového silikonu bylo speciálně vyvinuto pro tzv Anal Depth Play hunter a nabízí dokonalou kombinaci působivé délky a designu. Crackstuffers Hunter S úchvatnou délkou 43 cm a průměrem 6,8 cm je ideální pro zkušené uživatele, kteří rádi pronikají obzvlášť hluboko do konečníku.

    Rozměry, které inspirují:

    • Délka: 43 cm
    • Průměr: 6,8 cm
    • Zasouvací délka: 33 cm


    Proč je dildo Hunter od Crackstuffers první volbou pro Anal Depth Play je:

    Crackstuffers Hunter Je to nejlepší dildo, které se hodí pro velké dildoAnal Depth Play potřebuje. Díky svému dlouhému a štíhlému tvaru, který je o něco širší než zápěstí, lze toto XXL dildo zasunout obzvlášť hluboko, aniž by ztratilo cokoli ze své intenzity. Detailní žilkování a vypouklý žalud poskytují intenzivní stimulaci každým centimetrem. Silná varlata a plochá základna poskytují dodatečnou stabilitu a pohodlí při používání, takže se můžete plně soustředit na svůj prožitek.

    Dilda od Crackstuffers pro anální hloubkové hrátky:

    Anal Depth Play je speciální forma análních hrátek, která zahrnuje pronikání obzvláště hluboko do análního kanálu a stimulaci této oblasti. Na rozdíl od tradičních análních hrátek, při nichž je průnik obvykle povrchnější, je v případě Anal Depth Play používají mnohem delší a často užší dilda, která mohou proniknout hlouběji do těla. To umožňuje intenzivní stimulaci vnitřních análních stěn a může vést k extrémním pocitům rozkoše. Anal Depth Play je obzvláště oblíbené u našich pokročilých klientů, kteří chtějí posunout své hranice a prozkoumat nové, hlubší úrovně análního potěšení. Je však důležité, abyste si vždy byli vědomi svých vlastních limitů a pohody a používali dostatečné množství lubrikantů, jako např Glory Hole abyste si zajistili bezpečný a příjemný zážitek.

    Crackstuffers - jednoduše více prožitku!

    S Crackstuffers a MEO už není důvod neposouvat své anální hranice. Naše prémiové silikonové výrobky nabízejí nejen vynikající výkon, ale také trvanlivost a kvalitu, díky nimž je anální sex něčím výjimečným.

    Dokonalý materiál pro bezkonkurenční potěšení:

    Výjimečnou výhodou nových výrobků Crackstuffers z prémiového silikonu je jejich k pokožce šetrná, měkká textura, která poskytuje příjemnou a zároveň intenzivní stimulaci. Vysoce kvalitní dilda a anální kolíky Crackstuffers z ručně vyráběného, platinou vytvrzeného silikonu nabízejí nejen působivou pružnost, ale také jedinečnou odolnost, která jim zajišťuje dlouhou životnost. Výrobky Crackstuffers jsou o něco dražší než běžné průmyslově masově vyráběné produkty, protože jsou pečlivě ručně vyráběny z vysoce kvalitního, platinou vytvrzeného prémiového silikonu. Tento materiál vhodný pro potraviny nabízí výjimečnou měkkost, pružnost a trvanlivost, která průmyslově vyráběným výrobkům často chybí. Každý jednotlivý výrobek je pečlivě testován a zpracováván, aby byla zaručena nejvyšší kvalita a bezkonkurenční zážitek. Výsledkem je jedinečný výrobek, který zaujme nejen svou kvalitou, ale také dlouhou životností.

    Používejte prosím pouze maziva na vodní nebo hybridní bázi:

    Je důležité, abyste pro tyto výrobky Crackstuffers používali pouze maziva na vodní bázi nebo naše hybridní maziva Glory Hole jsou používány. Mazivům na bázi silikonu je třeba se vyhnout, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál. Naše lubrikanty na vodní bázi FuckBuddy a Glory Hole s panthenolem a laureth-9 poskytují vynikající lubrikaci a péči bez poškození materiálu.

    Další podrobnosti:

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Napište vlastní recenzi

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo z prvotřídního silikonu

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo z prvotřídního silikonu

      43 cm dlouhé dildo Hunter od společnosti Crackstuffers je ideální volbou pro každého, kdo hledá XXL dildo, které proniká hluboko do konečníku. Toto XXL dildo z vysoce kvalitního prémiového silikonu bylo speciálně vyvinuto pro tzv Anal Depth Play hunter a nabízí dokonalou kombinaci působivé délky a designu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: