Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Felipe - Tlusté dildo, které chce každý

MEO ví, co chcete! Tlusté dildo Felipe od Crackstuffers je monstrózní penis, který všichni chceme. S impozantní délkou 24 cm a průměrem 7 cm je toto dildo tlusté a vždy připravené dotáhnout vás až na hranice vašich análních možností.

Více informací

2269/00

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Felipe - Tlusté dildo, které chce každý

    MEO ví, co chcete! Tlusté dildo Felipe od Crackstuffers je monstrózní penis, který všichni chceme. S impozantní délkou 24 cm a průměrem 7 cm je toto dildo tlusté a vždy připravené dotáhnout vás až na hranice vašich análních možností. Jeho vypouklý žalud a výrazné žíly poskytují intenzivní stimulaci, která vás při každém análním vstupu a výstupu přivede k šílenství.

    Zrcadlo, zrcadlo na zdi - Felipe je nejžhavější dildo v celé zemi!

    Představte si, jak žhavé je používat toto anální dildo před zrcadlem nebo na něm. Každý centimetr Felipeho je viditelně análně pohlcen, jak proniká hlouběji a hlouběji do análního kanálu. Vizuální zážitek je stejně vzrušující jako ten fyzický - sledujte, jak vás Felipe zcela análně vyplní a uspokojí vaši touhu po intenzivním průniku.

    Rozměry, které přesvědčí:

    • Délka: 24 cm
    • Průměr: 7 cm
    • Zasouvací délka: 21,5 cm


    Proč je Felipe dildo, které chce každý:

    Felipe od Crackstuffers je víc než jen dildo - je ztělesněním dokonalého monstrózního penisu. Díky vypouklému žaludu a výrazným žilkám, které z každého použití udělají zážitek, se toto dildo rychle stane vaší novou oblíbenou erotickou hračkou. Jednoduše jej namažte Glory Hole Lubrikantem a zábava může začít. Díky ploché základně můžete dildo Felipe od Crackstuffers používat i bez použití rukou a dopřát si veškerou rozkoš.

    Crackstuffers - jednoduše více vzrušení!

    S Crackstuffers a MEO už není žádný důvod, proč neprozkoumat své anální hranice. Naše prémiové silikonové výrobky nabízejí nejen vynikající výkon, ale také trvanlivost a kvalitu, díky nimž je anální sex něčím výjimečným.

    Dokonalý materiál pro bezkonkurenční potěšení:

    Výjimečnou výhodou nových výrobků Crackstuffers z prémiového silikonu je jejich k pokožce šetrná, měkká textura, která poskytuje příjemnou a zároveň intenzivní stimulaci. Vysoce kvalitní dilda a anální kolíky Crackstuffers z ručně vyráběného, platinou vytvrzeného silikonu nabízejí nejen působivou pružnost, ale také jedinečnou odolnost, která jim zajišťuje dlouhou životnost. Výrobky Crackstuffers jsou o něco dražší než běžné průmyslově masově vyráběné produkty, protože jsou pečlivě ručně vyráběny z vysoce kvalitního, platinou vytvrzeného prémiového silikonu. Tento materiál vhodný pro potraviny nabízí výjimečnou měkkost, pružnost a trvanlivost, která průmyslově vyráběným výrobkům často chybí. Každý jednotlivý výrobek je pečlivě testován a zpracováván, aby byla zaručena nejvyšší kvalita a bezkonkurenční zážitek. Výsledkem je jedinečný výrobek, který zaujme nejen svou kvalitou, ale také dlouhou životností.

    Používejte prosím pouze maziva na vodní nebo hybridní bázi:

    Je důležité, abyste pro tyto výrobky Crackstuffers používali pouze maziva na vodní bázi nebo naše hybridní maziva Glory Hole jsou používány. Mazivům na bázi silikonu je třeba se vyhnout, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál. Naše lubrikanty na vodní bázi FuckBuddy a Glory Hole s panthenolem a laureth-9 poskytují vynikající lubrikaci a péči bez poškození materiálu.

    Další podrobnosti:

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Hodnocení 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Hodnocení 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Felipe - Tlusté dildo, které chce každý

        Crackstuffers Felipe - Tlusté dildo, které chce každý

        MEO ví, co chcete! Tlusté dildo Felipe od Crackstuffers je monstrózní penis, který všichni chceme. S impozantní délkou 24 cm a průměrem 7 cm je toto dildo tlusté a vždy připravené dotáhnout vás až na hranice vašich análních možností.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: