Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Derrick - butt plug Velký jako mužská pěst

Crackstuffers Derrick butt plug Je to přesně to pravé pro každého, kdo už má zkušenosti s fistingem a hledá dokonalé potěšení. S působivým průměrem 8 cm a délkou 19 cm nabízí tento anální kolík z nové řady prémiového silikonu od Crackstuffers intenzivní zážitek i našim nejzkušenějším zákazníkům.

Více informací

2265/00

k dispozici na

    Více informací

    Pěst v konečníku už není výzvou...?

    Crackstuffers Derrick butt plug Je to přesně to pravé pro každého, kdo už má s fistingem zkušenosti a hledá dokonalé potěšení. S působivým průměrem 8 cm a délkou 19 cm nabízí tento anální kolík z nové prémiové silikonové řady Crackstuffers intenzivní zážitek i našim nejzkušenějším zákazníkům. Butt plug Navzdory své velikosti se Derrick díky měkkému a pružnému silikonovému materiálu snadno zavádí a poskytuje příjemný a uspokojivý pocit hluboko v análním otvoru.

    Rozměry, které ohromí:

    • Délka: 19 cm
    • Průměr: 8 cm
    • Zaváděcí délka: 16 cm


    butt plug Čím je Derrick od Crackstuffers tak výjimečný?

    Butt plug Derrick od Crackstuffers je dokonalý anální kolík pro každého, kdo hledá intenzivní a naplňující zážitek a je již zvyklý na extrémní anální roztahování. S působivým průměrem 8 cm a délkou 19 cm je tento anální kolík skutečnou výzvou - ideální pro ty z vás, kteří už zvládli celý pěstní kolík a chtějí si užít pocit maximální penetrace. Butt plug Derrick je velký z nové prémiové silikonové řady od Crackstuffers a kombinuje vynikající kvalitu s propracovaným designem, který byl speciálně vyvinut pro pokročilé uživatele. Anální kolík Derrick od Crackstuffers nabízí skvělý pocit plnosti, který nemá konkurenci. Butt plug Velmi speciální textura silikonu usnadňuje zavádění, zatímco velký, baculatý tvar zajišťuje, že zůstane bezpečně v análním otvoru a poskytuje bezkonkurenční pocit naplnění.

    Ideální pro zkušené uživatele:

    Butt plug Je určen pro ty, kteří hledají dokonalý pocit roztažnosti a plnosti. Díky své velikosti a tvaru je jedním z nejoblíbenějších análních kolíků v naší řadě Crackstuffers, zejména mezi našimi zkušenými zákazníky, kteří hledají nové výzvy. Butt plug Derrick je ideální pro maximální roztažení análního otvoru a jeho přípravu na ještě intenzivnější zážitky.

    Crackstuffers - jednoduše více citu!

    Už není žádný důvod, proč neposouvat své anální hranice - díky Crackstuffers a MEO. Kromě vynikajícího výkonu nabízejí naše prémiové silikonové výrobky také trvanlivost a kvalitu, díky nimž je anální sex něčím výjimečným.

    Dokonalý materiál pro bezkonkurenční potěšení:

    Výjimečnou výhodou nových výrobků Crackstuffers z prémiového silikonu je jejich měkká, k pokožce šetrná textura, která poskytuje příjemnou a zároveň intenzivní stimulaci. Vysoce kvalitní dilda a anální kolíky Crackstuffers z ručně vyráběného, platinou vytvrzeného silikonu nabízejí nejen působivou pružnost, ale také bezkonkurenční odolnost. Výrobky Crackstuffers jsou o něco dražší než běžné průmyslově masově vyráběné produkty, protože jsou pečlivě ručně vyráběny z vysoce kvalitního, platinou vytvrzeného prémiového silikonu. Tento materiál vhodný pro potraviny nabízí výjimečnou měkkost, pružnost a trvanlivost, která průmyslově vyráběným výrobkům často chybí. Každý jednotlivý výrobek je pečlivě testován a zpracováván, aby byla zaručena nejvyšší kvalita a bezkonkurenční zážitek. Výsledkem je jedinečný výrobek, který zaujme nejen svou kvalitou, ale také dlouhou životností.

    Používejte prosím pouze maziva na vodní bázi nebo hybridní maziva:

    Je důležité, abyste pro silikonové výrobky Crackstuffers používali pouze lubrikanty na vodní bázi nebo naše hybridní lubrikanty Glory Hole by měly být používány. Mazivům na bázi silikonu je třeba se vyhnout, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál. Naše lubrikanty na vodní bázi FuckBuddy a Glory Hole s panthenolem a laureth-9 poskytují vynikající lubrikaci a péči bez poškození materiálu.

    Další podrobnosti:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Hodnocení 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Crackstuffers Derrick - butt plug Velký jako mužská pěst

      Crackstuffers Derrick - butt plug Velký jako mužská pěst

      Crackstuffers Derrick butt plug Je to přesně to pravé pro každého, kdo už má zkušenosti s fistingem a hledá dokonalé potěšení. S působivým průměrem 8 cm a délkou 19 cm nabízí tento anální kolík z nové řady prémiového silikonu od Crackstuffers intenzivní zážitek i našim nejzkušenějším zákazníkům.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: