Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukojetí pro přesnou anální stimulaci

Klasika v arzenálu Crackstuffers, která Crackstuffers Plain Truncheon nabízí vše, co potřebujete pro intenzivní a obzvláště přesnou anální stimulaci. Zúžená hřibovitá hlava modrého dilda poskytuje extrémní stimulaci hluboko v análním kanálu, zatímco hladká hřídel a speciálně tvarovaná rukojeť zajišťují dokonalou manipulaci. Ideální pro masáž prostaty!

Více informací

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukojetí pro přesnou anální stimulaci a masáž prostaty.

    Klasika v arzenálu Crackstuffers, která.. Crackstuffers Plain Truncheon nabízí vše, co potřebujete pro intenzivní a obzvláště přesnou anální stimulaci. Zúžená hřibovitá hlavice modrého dilda poskytuje extrémní stimulaci hluboko v análním kanálu, zatímco hladká hřídel a speciálně tvarovaná rukojeť zajišťují dokonalou manipulaci.

    Dokonalé ovládání pro cílenou masáž prostaty:

    To, co skutečně nastavuje Crackstuffers Plain Truncheon opravdu vyniká, je jeho ergonomická rukojeť, která umožňuje mimořádně přesné ovládání. Tato rukojeť byla vyvinuta tak, abyste vy nebo vaše partnerka měli plnou kontrolu nad každým pohybem, což je obzvláště výhodné při intenzivní anální stimulaci. Díky této rukojeti můžete cíleně masírovat partnerovu prostatu a vytvářet hlubokou, pronikavou stimulaci, která pasivního partnera přivede k extrémnímu orgasmu prostaty. Každý pohyb je dokonale ovladatelný, takže si můžete nastavit rychlost a intenzitu podle svých představ.

    Stránka Crackstuffers Plain Truncheon je ideální volbou pro páry:

    Crackstuffers Plain Truncheon je ideální volbou pro páry, které chtějí naplno využít potenciál anální stimulace. Robustní rukojeť umožňuje intenzivní a velmi přesné hýčkání partnera. Ať už se jedná o jemnou stimulaci nebo silné, hluboce pronikající pohyby - toto dildo vám umožní dokonale ovládat stimulaci a maximalizovat potěšení. Výhody tohoto provedení ocení zejména muži, kteří si chtějí nechat intenzivně masírovat prostatu.

    Velikosti obušku Crackstuffer Plain:

    Crackstuffers Plain Truncheon je k dispozici ve třech různých velikostech, které vyhovují různým potřebám:

    • Malý: celková délka 35 cm, zaváděcí délka 20 cm, průměr hlavice hřibu 5 cm, průměr dříku vibrátoru 3,5 cm.
    • Střední: celková délka 38 cm, délka zasunutí 22,5 cm, průměr hlavice hřibu 6,5 cm, průměr dilda 5,5 cm.
    • Velký: Celková délka 41 cm, délka zasunutí 27 cm, průměr hlavice hřibu 8 cm, průměr dříku vibrátoru 6,5 cm.


    Proč naši zákazníci milují Crackstuffers Plain Truncheon milují:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Plain Truncheon kvůli jeho všestrannosti a intenzivní stimulaci, kterou poskytuje houbovitá hlavice. Ale je to právě rukojeť, která dělá z této erotické hračky absolutního favorita. Umožňuje přesné ovládání vibrátoru a stimulaci nejcitlivějších míst. Zejména při stimulaci prostaty se Crackstuffers Plain Truncheon je obzvláště účinný při stimulaci prostaty a může pomoci pasivnímu partnerovi dosáhnout nezapomenutelného orgasmu prostaty. Ať už sám nebo s partnerkou, toto dildo nabízí bezkonkurenční zážitek a je nezbytnou součástí každé sbírky erotických hraček.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty MEO:

    Crackstuffers Plain Truncheon je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukojetí pro přesnou anální stimulaci a masáž prostaty.
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce.
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně funguje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často speciálně vyvinutých pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great for using on your own or with a buddy.

    Great for using on your own or with a buddy. Nice and smooth for easy entry, and a good handle to help maneuver it into just the right spots. Comes in 3 sizes, so no matter how experienced the hole is, you'll be able to give the prostate a good beating.

      Hodnocení 

      überlegte Formfindung

      Die "Eichel" ist sehr überlegt geformt. Relativ spitz öffnet sie die Rosette problemlos, um dann sofort geil zu dehnen. Damit mag insbesondere bei Analanfängern ein die Geilheit krass steigernder Dehnungsschmerz verbunden sein. Der nur wenig dünnere Schaft hält die Rosette schön offen.Nach einer Zeit der Gewöhnung an diese dauerhafte Dehnung wird das wiederholte rasche Durchtreten der "Eichel" orgastische Gefühle auslösen.
      Die oder der Penetrierte darf sich des Genusses sicher stöhnend dem Geschehen ergeben.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Use on yourself or get your partner to work you

      A tapering mushroom head guaranteed to stimulate your hole then a smooth shaft ending in a base, use on yourself or get your partner to work you, either way you will love the head.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukojetí pro přesnou anální stimulaci

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukojetí pro přesnou anální stimulaci

        Klasika v arzenálu Crackstuffers, která Crackstuffers Plain Truncheon nabízí vše, co potřebujete pro intenzivní a obzvláště přesnou anální stimulaci. Zúžená hřibovitá hlava modrého dilda poskytuje extrémní stimulaci hluboko v análním kanálu, zatímco hladká hřídel a speciálně tvarovaná rukojeť zajišťují dokonalou manipulaci. Ideální pro masáž prostaty!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: