Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pro extrémní Anal Depth Play

Na stránkách Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pro každého, kdo touží po hluboké anální stimulaci a postupném protahování análu. S impozantní délkou 55 cm je toto extrémně dlouhé dvojité dildo stvořeno k novému definování hranic anální odolnosti.

Více informací

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pro extrémní Anal Depth Play

    The Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pro každého, kdo touží po hluboké anální stimulaci a progresivním análním protahování. Toto extrémně dlouhé dvojité dildo s impozantní délkou 55 cm je stvořeno k novému definování hranic anální odolnosti.

    Extrémně hluboká anální stimulace pro začátečníky i profesionály:

    The Crackstuffers Smooth Buddy Expander je k dispozici v různých průměrech, takže je ideální pro začátečníky i zkušené profesionály. Pružný materiál se dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii a poskytuje jemnou, ale intenzivní stimulaci. Díky hladkému povrchu se dvojité dildo i přes svou dechberoucí velikost snadno zavádí a vy se nebudete moci dočkat, až prozkoumáte hlubší oblasti svého těla.

    Na Crackstuffers Smooth Buddy Expander je ideální pro hrátky ve dvou:

    Sdílení může být tak zábavné! Protože oba konce tohoto dvojitého dilda XXL jsou identické, můžete ho použít Crackstuffers Smooth Buddy Expander se svým partnerem současně. Ať už se o dvojité dildo dělíte, když oba ležíte na zádech, nebo si navzájem drtíte zadečky, toto dlouhé dvojité dildo poskytuje bezkonkurenční zážitek.

    Proč Crackstuffers Smooth Buddy Expander je ideální pro Anal Depth Play je:

    Anal Depth Play je výzvou, která vyžaduje fyzické i psychické nasazení. Na Crackstuffers Smooth Buddy Expander je pro tento typ stimulace obzvláště vhodný díky své výjimečné délce a úžasně hladkému a pružnému materiálu. Délka 55 cm umožňuje hluboký průnik do těla, zatímco různé průměry umožňují přizpůsobení podle osobního pokroku. Díky pružnému materiálu se dvojité dildo XXL dokonale přizpůsobí vnitřním konturám těla, což usnadňuje průnik a zároveň stimuluje anální stěny. Každý centimetr průniku se tak mění v intenzivní zážitek, který poskytuje postupné anální roztažení a neuvěřitelné uspokojení.

    Pět velikostí Crackstuffers Smooth Buddy Expanderkteré na vás udělají dojem:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je k dispozici v pěti různých velikostech, které vyhovují různým potřebám a zážitkům:

    • Průměr 4 cm, délka 55 cm
    • Průměr 5 cm, délka 55 cm
    • Průměr 6 cm, délka 55 cm
    • Průměr 7 cm, délka 55 cm
    • Průměr 8 cm, délka 55 cm


    Kompatibilní se všemi běžnými mazivy MEO:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je vysoce kvalitní výrobek z řady Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na bázi vody, silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojité dildo pro extrémní potěšení Anal Depth Play
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, bez ftalátů, snadná údržba a šetrnost k pokožce.
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Hodnocení 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Hodnocení 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pro extrémní Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pro extrémní Anal Depth Play

        Na stránkách Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pro každého, kdo touží po hluboké anální stimulaci a postupném protahování análu. S impozantní délkou 55 cm je toto extrémně dlouhé dvojité dildo stvořeno k novému definování hranic anální odolnosti.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: