Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pro dokonalé protažení análního otvoru

Nejnovější řada análních kolíků od společnosti Crackstuffers nabízí dokonalý zážitek pro každého, kdo má rád profesionální "anální hrátky". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní anální protahování s obzvláště dobře vyplňujícím .

Více informací

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pro dokonalý zážitek z análního protahování

    Nejnovější řada análních kolíků od Crackstuffers nabízí dokonalý zážitek pro každého, kdo miluje profesionální hrátky se zadkem. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní anální roztahování s obzvláště dobře vyplňujícím . Butt plug Díky jemným výstupkům, které poskytují neuvěřitelnou stimulaci při každém zasunutí a vysunutí, posune tento crackstuffer váš anální zážitek na další úroveň.

    Crackstuffers Ridged Plug Čím je the tak výjimečný?

    Crackstuffers Ridged Plug Byl speciálně vyvinut pro široké otevření análního otvoru a jeho trvalé roztažení. Drážky jsou fantastické a poskytují nezapomenutelný pocit při každém použití. Kulatá hlavička a klasický tvar análního kolíku vás vyplní zevnitř a nabídnou naprosto naplňující zážitek, který potěší i ty nejzkušenější uživatele. Butt plug Ať už máte sólo sex, nebo si hrajete s partnerem - tento Crackstuffers nenechá nic náhodě.

    Dokonalé velikosti pro každou potřebu:

    Crackstuffers Ridged Plug Je k dispozici ve čtyřech různých velikostech, aby poskytl ideální zážitek začátečníkům i profesionálům:

    • Malý: délka 16 cm, průměr 5,5 cm
    • Střední: délka 17 cm, průměr 6,5 cm
    • Velký: délka 19 cm, průměr 7,5 cm
    • Velká: 22 cm délka, 8,5 cm průměr


    Tyto 4 velikosti nabízejí skvělou volbu pro každého, kdo chce zlepšit své anální dovednosti a přejít na větší anální kolíky.

    Kompatibilní se všemi standardními lubrikanty MEO:

    Crackstuffers Ridged Plug Jedná se o vysoce kvalitní výrobek z řady Crackstuffers x MEO™, který je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na bázi vody, silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pro dokonalé anální protažení
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce.
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Hodnocení 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Hodnocení 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pro dokonalé protažení análního otvoru

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pro dokonalé protažení análního otvoru

        Nejnovější řada análních kolíků od společnosti Crackstuffers nabízí dokonalý zážitek pro každého, kdo má rád profesionální "anální hrátky". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní anální protahování s obzvláště dobře vyplňujícím .

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: