Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Rocket - butt plug Ideální pro intenzivní sólo sex

Crackstuffers Rocket butt plug Je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní a dlouhotrvající anální potěšení. Butt plug Díky své vypouklé hlavici a stabilní základně je tento Crackstuffers ideální pro sezení a jízdu. Crackstuffers Rocket Speciální tvar the umožňuje vklouznout hluboko do análního kanálu, zatímco vy...

Více informací

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Rocket - butt plug Ideální pro intenzivní sólo sex

    Crackstuffers Rocket butt plug Ideální pro každého, kdo hledá intenzivní a dlouhotrvající anální potěšení. Butt plug Díky své vypouklé hlavici a stabilní základně je tento Crackstuffers ideální pro sezení a jízdu. Crackstuffers Rocket S peciální tvar mu umožňuje jemně a hluboko vklouznout do análního kanálu, zatímco vy zažíváte centimetr po centimetru orgasmické rozkoše.

    Crackstuffers Rocket Proč zákazníci milují :

    Crackstuffers Rocket Je obzvláště oblíbený pro sólo sex, protože jeho jedinečný tvar a velikost zajišťují intenzivní orgasmy. Butt plug Vypouklá hlavice poskytuje neuvěřitelnou stimulaci, zatímco stabilní základna zajišťuje, že zůstane bezpečně na svém místě a vy můžete jet vstříc orgasmu. Crackstuffers Rocket Díky hladkému materiálu the se snadno zavádí do análu i při větších rozměrech, zejména s trochou lubrikantu Glory Hole Lubrikant: Vnitřní část je vybavena lubrikantem, který je vhodný pro všechny typy análních otvorů. Crackstuffers Rocket Naši zákazníci oceňují design a vynikající kluzné vlastnosti materiálu, který nabízí maximální pohodlí i při dlouhodobém používání.

    Perfektně se hodí pro začátečníky i profesionály:

    Crackstuffers Rocket Je k dispozici ve čtyřech různých velikostech, aby poskytl dokonalý zážitek jak začátečníkům, tak profesionálům:

    • Malý: délka 23 cm, průměr 6,5 cm
    • Střední: délka 25,5 cm, průměr 7 cm
    • Velká: délka 26,5 cm, průměr 8,5 cm
    • Velká: délka 29 cm, průměr 9,5 cm


    Tyto velikosti představují ideální volbu pro ty, kteří chtějí rozšířit své anální dovednosti a přejít na větší průměry.

    butt plug Sex s od Crackstuffers - Proč by to měl zkusit každý:

    Butt plug Crackstuffers Rocket S a jako je , lze sexuální potěšení posunout na zcela novou úroveň. Butt plug A nabízí jedinečnou formu stimulace, která zvyšuje povědomí o těle a stimuluje erotogenní zóny. Butt plug A lze používat samostatně nebo s partnerem a zvýšit tak intenzitu orgasmu a objevit nové dimenze rozkoše. Butt plug Pocit, že máte A diskrétně v konečníku a zároveň tlačí na nejerotogennější zóny, vede k hlubokému a intenzivnímu vzrušení, které mnozí považují za bezkonkurenční. Crackstuffers Rocket Je ideální volbou pro tyto vzrušující zážitky, protože je vhodný pro začátečníky i zkušené uživatele a díky ergonomickému tvaru se s ním snadno manipuluje.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty od MEO:

    Crackstuffers Rocket Je to vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na bázi vody, silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Rocket - butt plug Ideální pro intenzivní sólo sezení
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce.
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a dokonale spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliatissimo

    Consigliatissimo, con la ventosa sì può usare durante la doccia e si può lasciare dentro durante la giornata !!!

      Hodnocení 

      X-Large, je suis un peu trop gourmand, MAIS...I am a little too

      J'ai pris le X-Large car je rêvais de lui. Une fois en main, on prend en considération son gabarit, son épaisseur et son poids. C'est un vrai jouet de bonne qualité.
      Je pensais facilement glisser dessus, mais un peu gourmand. Mais maintenant la tête passe, "plop" je sens clairement que je passe un cap, "ça bouge" et ensuite je glisse dessus, pas encore jusqu'à la base, mais franchement quelle sensation et excitation de sentir que le petit trou est un tunnel bien droit ..long...et large de 9.5cm ! Je suis excité rien que d'en parler !

      I took the X-Large because I dreamed of him. Once in hand, one takes into consideration its size, its thickness and its weight. It's a real good quality toy. I thought easily slip on, but a little greedy. But now the head passes, "plop" I clearly feel that I pass a course, "it moves" and then I slide on it, not yet to the base, but frankly what a sensation and excitement to feel that the little hole is a tunnel right ..long ... and 9.5cm wide! I'm excited just to talk about it!

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      J'ai pris le L ! Ça t explose le trou ! Mais que c est cool!

      Je suis BottomToys sur twitter et les réseaux sociaux. Je fais des articles sur les godes (un peu gros)
      C était mon 1er crackstuffers, et bon sang whaou ! Je comprends vraiment l'engouement pour cette marque.
      La matière est hyper souple, et très glissante, d autre part la base peut faire une très très bonne ventouse.
      Franchement j ai eu un peu de mal a passer le haut, mais alors une fois le "ploc" passé, c est fantastique !
      Contrairement a d autres comme les bombshell docjohnson, le fait d être souple permet au gode de trouver le bon angle de pénétration.
      La couleur aussi est vraiment superbe ! Que du positif, reste juste à bien choisir votre taille :-)

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Great for placing on the floor and riding

      With a flat base and a nice head, the Rocket is great for placing on the floor and riding. A good head with a tapering body, letting you slide further down.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideální pro intenzivní sólo sex

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideální pro intenzivní sólo sex

      Crackstuffers Rocket butt plug Je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní a dlouhotrvající anální potěšení. Butt plug Díky své vypouklé hlavici a stabilní základně je tento Crackstuffers ideální pro sezení a jízdu. Crackstuffers Rocket Speciální tvar the umožňuje vklouznout hluboko do análního kanálu, zatímco vy...

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: