Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Deep Plug - butt plug Konečný proAnal Depth Play

Na stránkách Crackstuffers Deep Plug je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi hloubku. Butt plug Byl vyvinut pro obzvláště hluboké anální zavádění, a proto je ideální, pokud dáváte přednost delším análním kolíkům a chcete intenzivní stimulaci. TheCrackstuffers Deep Plug otevírá řitní otvor dokořán a stimuluje celý anální kanál najednou.

Více informací

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Deep Plug - butt plug Konečný proAnal Depth Play

    Na Crackstuffers Deep Plug je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi hloubku. Butt plug Je navržen pro obzvláště hluboké anální zavádění, takže je ideální, pokud dáváte přednost delším análním kolíkům a chcete intenzivní stimulaci. TheCrackstuffers Deep Plug otevírá řitní otvor dokořán a stimuluje celý anální kanál najednou. Butt plug Je ideální pro každodenní anální protahování nebo pro krátké sexuální přestávky mezi nimi. Díky svému propracovanému designu seCrackstuffers Deep Plug bezpečně sedí a nevyklouzne z análního otvoru.

    Proč naši zákazníci milují Crackstuffers Deep Plug milují:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Deep Plug kvůli jeho schopnosti pronikat hluboko do těla a zároveň poskytovat stálou, intenzivní stimulaci. Úzká hlavice umožňuje snadné zavádění, zatímco široká základna zajišťuje, že kolík bezpečně sedí a nevypadne. Díky těmto vlastnostem je Crackstuffers Deep Plug vhodné zejména pro tzv Anal Depth Playanální kolík, protože umožňuje hluboký průnik do análního kanálu, zatímco konečník zůstává široce otevřený. To vede k intenzivnímu pocitu roztažení a je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální hranice.

    Dokonalý design pro individuální potěšení:

    Crackstuffers Deep Plug je k dispozici ve třech různých velikostech, takže si každý může najít ideální velikost pro své nejhlubší potěšení:

    • Malý: délka 27 cm, průměr 6 cm
    • Střední: délka 31 cm, průměr 6,5 cm
    • Velký: délka 33 cm, průměr 8 cm


    Tyto tři velikosti nabízejí ideální výběr pro stimulaci a roztažení análního kanálu různými způsoby.

    Kompatibilní se všemi standardními lubrikanty MEO:

    Crackstuffers Deep Plug je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Deep Plug - butt plug Vhodný proAnal Depth Play
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Hodnocení 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Hodnocení 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Konečný proAnal Depth Play

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Konečný proAnal Depth Play

        Na stránkách Crackstuffers Deep Plug je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi hloubku. Butt plug Byl vyvinut pro obzvláště hluboké anální zavádění, a proto je ideální, pokud dáváte přednost delším análním kolíkům a chcete intenzivní stimulaci. TheCrackstuffers Deep Plug otevírá řitní otvor dokořán a stimuluje celý anální kanál najednou.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: