Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Missile - Drážkované dildo pro anální protahování

Toto jedinečné dildo od Crackstuffers bylo speciálně vyvinuto pro maximální stimulaci a roztažení análního otvoru. Vlnité drážky po celé délce dilda Crackstuffers Missile stimulují rozetu a anální kanál při každém zasunutí a vytažení způsobem, který slibuje čistou extázi a zároveň maximálně roztahuje anální otvor.

Více informací

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Missile - Drážkované dildo pro anální protahování:

    The Crackstuffers Missile je dokonalé dildo pro trvalé roztažení análního otvoru s jasně viditelnými výsledky. Toto jedinečné dildo od Crackstuffers bylo speciálně vyvinuto pro maximální stimulaci a roztažení análního otvoru. Vlnité drážky podél dilda Crackstuffers Missile stimulují rozetu a anální kanál při každém zasunutí a vytažení způsobem, který slibuje čistou extázi při maximálním roztažení análního otvoru.

    Dokonalá anální stimulace při každém použití:

    Crackstuffers Missile byl vyvinut, aby posunul anální potěšení na další úroveň. Jednoduše zasuňte a pomalu si užívejte - drážky podél vibrátoru Crackstuffer poskytují intenzivní stimulaci při každém zasunutí a vytažení. Propracovaný tvar a odstupňované velikosti umožňují postupně zvyšovat anální roztažení, dokud není dosaženo požadovaného výsledku.

    Různé velikosti pro každý požadavek:

    Crackstuffers Missile je k dispozici ve čtyřech různých velikostech, takže si každý může najít ideální velikost pro své potřeby:

    • Malý: délka 28 cm, průměr 6,5 cm
    • Střední: délka 29 cm, průměr 7,5 cm
    • Velká: délka 32 cm, průměr 8 cm
    • Velká: 33 cm délka, 9 cm průměr


    Díky těmto rozměrům je Crackstuffers Missile univerzální anální kolík, který se dokonale přizpůsobí různým potřebám a poskytuje intenzivní stimulaci v jakékoli velikosti.

    Proč naši zákazníci milují Crackstuffers Missile láska:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Missile pro intenzivní stimulaci a viditelné výsledky, kterých dosahuje při análním protahování. Jedinečné drážky podél dříku byly speciálně navrženy tak, aby při každém zasunutí a vysunutí poskytovaly maximální masáž análních stěn. Tyto drážky zajišťují hloubkovou masáž análního kanálu, díky čemuž je každé použití nezapomenutelným zážitkem. Kromě toho Crackstuffers Missile je vyroben z materiálu, který má dokonalou pevnost - je dostatečně pevný, aby dosáhl požadovaného roztažení, a zároveň dostatečně pružný, aby stimuloval všechna citlivá místa hluboko v těle. Díky této kombinaci struktury a materiálu je Crackstuffers Missile ideální dildo pro každého, kdo chce posunout své anální hranice a zároveň zažít intenzivní a hlubokou stimulaci.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty od MEO:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo s drážkami
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Hodnocení 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Crackstuffers Missile - Drážkované dildo pro anální protahování

      Crackstuffers Missile - Drážkované dildo pro anální protahování

      Toto jedinečné dildo od Crackstuffers bylo speciálně vyvinuto pro maximální stimulaci a roztažení análního otvoru. Vlnité drážky po celé délce dilda Crackstuffers Missile stimulují rozetu a anální kanál při každém zasunutí a vytažení způsobem, který slibuje čistou extázi a zároveň maximálně roztahuje anální otvor.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: