Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vybouleným žaludem

Kdo by neměl rád kyprý, dokonale tvarovaný penis? Všichni! Na Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybaven tak silným žaludem, že se jistě rychle stane vaší oblíbenou erotickou hračkou. Díky svému skvělému designu, který připomíná tlustý penis, se tentoCrackstuffers Mushroom Head intenzivní stimulací a análním roztažením, které posouvá anální otvor až k jeho hranicím.

Více informací

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S baculatým žaludem

    Kdo by nemiloval silný, pevný a dokonale tvarovaný penis? Každý! Na Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybaven tak silným žaludem, že se jistě rychle stane vaší oblíbenou erotickou hračkou. Díky svému jedinečnému designu, který připomíná tlustý penis, theCrackstuffers Mushroom Head intenzivní stimulací a příjemným roztažením, které posouvá anální otvor až k jeho hranicím.

    Intenzivní stimulace a bezpečné uchycení v análním otvoru:

    Crackstuffers Mushroom Head je navržen tak, aby při zavádění maximálně roztáhl anální otvor a poskytl intenzivní pocit plnosti. Butt plug Jakmile překonáte počáteční bolest při natahování, Crackstuffers bezpečně sedí a už nevyklouzne. Je ideální pro hru "Vytlačování a zasouvání", při které se vytlačujeCrackstuffers Mushroom Head do konečníku a zase ho vytlačíte ven - zážitek, který si zamilujete!

    Různé velikosti pro každou potřebu:

    Crackstuffers Mushroom Head se dodává ve třech různých velikostech, aby si každý mohl najít tu, která dokonale vyhovuje jeho potřebám:

    • Malý: délka 21 cm, průměr 5,5 cm
    • Střední: délka 24 cm, průměr 8 cm
    • Velká: délka 26 cm, průměr 9,5 cm


    Díky těmto rozměrům je Crackstuffers Mushroom Head univerzální anální kolík, který se dokonale přizpůsobí různým potřebám a poskytuje intenzivní stimulaci v jakékoli velikosti.

    Proč naši zákazníci milují Crackstuffers Mushroom Head láska:

    Crackstuffers Mushroom Head je nejoblíbenější anální kolík, pokud jde o speciální hřibovitý tvar hlavice, a to z dobrého důvodu. Tento tvar se vyznačuje širokým, zaobleným žaludem, který připomíná přirozenou anatomii penisu. Na stránkách Crackstuffers Mushroom Head poskytuje při zavádění intenzivní stimulaci, protože široká hřibovitá hlavička roztahuje anální otvor více než užší anální kolíky, což vytváří mimořádně vzrušující pocit plnosti. Po zasunutí se Crackstuffers Mushroom Head zůstává díky svému kónickému tvaru bezpečně v konečníku, což minimalizuje riziko nechtěného vyklouznutí kolíku, a to i při intenzivních pohybech. Po vytažení poskytuje široká hřibovitá hlavice cílenou stimulaci análních stěn a svěrače, což výrazně zintenzivňuje orgasmický pocit. Tento anální kolík je navíc neuvěřitelně univerzální a je vhodný jak pro roztahování, tak pro cílenou stimulaci, což z něj činí nepostradatelnou erotickou hračku pro milovníky intenzivních análních hrátek.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty od MEO:

    Crackstuffers Mushroom Head je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Anální kolík
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často speciálně vyvinutých pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.



     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Hodnocení 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Hodnocení 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Hodnocení 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vybouleným žaludem

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vybouleným žaludem

          Kdo by neměl rád kyprý, dokonale tvarovaný penis? Všichni! Na Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybaven tak silným žaludem, že se jistě rychle stane vaší oblíbenou erotickou hračkou. Díky svému skvělému designu, který připomíná tlustý penis, se tentoCrackstuffers Mushroom Head intenzivní stimulací a análním roztažením, které posouvá anální otvor až k jeho hranicím.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: