Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, kterou všichni milují

Na stránkách Crackstuffers Double Buttbutt plug má tvar kuličky, která poskytuje maximální potěšení při každém zasunutí a vytažení z konečníku. Díky svým čtyřem různým velikostem splňujeCrackstuffers Double Butt splní všechny anální fantazie a nabízí něco pro každého, ať už začátečníka nebo pokročilého.

Více informací

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, kterou všichni milují!

    Na Crackstuffers Double Buttbutt plug je ve tvaru kuličky, která poskytuje maximální potěšení při každém zasunutí a vytažení z konečníku. Díky svým čtyřem různým velikostem splňujeCrackstuffers Double Butt splní všechny anální fantazie a nabízí něco pro každého, ať už začátečníka nebo pokročilého. Butt plug Tento Crackstuffers může být návykový - jakmile vyzkoušíte jednu z menších velikostí, brzy budete toužit po dalších, a to až po verzi XL s impozantním průměrem 8 cm.

    Intenzivní stimulace při každém použití:

    Crackstuffers Double Butt poskytuje plnou, uspokojivou stimulaci při každém zasunutí a vysunutí. Kulovitá struktura tohoto dilda Crackstuffer byla navržena tak, aby optimálně stimulovala anální otvor a vytvářela intenzivní pocit análního roztažení. Ať už používáte Crackstuffers Double Buttbutt plug sami nebo s partnerem, bude vás vzrušovat znovu a znovu.

    Různé velikosti pro všechny potřeby:

    Crackstuffers Double Butt je k dispozici ve čtyřech různých velikostech, aby si každý mohl najít tu, která dokonale vyhovuje jeho potřebám:

    • Malý: délka 18 cm, průměr 5,5 cm
    • Střední: délka 20 cm, průměr 6 cm
    • Velká: délka 23 cm, průměr 7 cm
    • Velká: 25 cm délka, 8 cm průměr


    Díky těmto rozměrům je Crackstuffers Double Butt univerzální anální kolík, který se dokonale přizpůsobí různým přáním a poskytuje intenzivní anální stimulaci v jakékoli velikosti.

    Proč naši zákazníci milují Crackstuffers Double Butt láska:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Double Butt kvůli jeho všestrannosti a intenzivní stimulaci, kterou poskytuje. Kulovitá struktura poskytuje neuvěřitelný pocit úplného análního vyplnění, zatímco různé velikosti zajišťují, že si každý muž i žena najde ten správný druh stimulace. Na stránkách Crackstuffers Double Buttbutt plug je ideální pro každého, kdo hledá intenzivní a obzvlášť uspokojivý anální zážitek.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty od MEO:

    Crackstuffers Double Butt je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Double Butt - Anální kolík
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často speciálně vyvinutých pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, kterou všichni milují

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, kterou všichni milují

    Na stránkách Crackstuffers Double Buttbutt plug má tvar kuličky, která poskytuje maximální potěšení při každém zasunutí a vytažení z konečníku. Díky svým čtyřem různým velikostem splňujeCrackstuffers Double Butt splní všechny anální fantazie a nabízí něco pro každého, ať už začátečníka nebo pokročilého.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: