Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinace vibrátoru a análních kuliček

Na stránkách Crackstuffers Balls Deep je ideální kombinací vibrátoru a análních kuliček, ideální pro všechny, kteří hledají intenzivní anální zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje mimořádnou stimulaci, která dokáže mnohonásobně zintenzivnit každý orgasmus.

Více informací

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách Crackstuffers Balls Deep je ideální kombinací dilda a análních kuliček, ideální pro všechny, kteří hledají intenzivní anální zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje výjimečnou stimulaci, která dokáže mnohonásobně zintenzivnit jakýkoli orgasmus. S extrémní délkou 51 cm a průměrem 6 cm nabízí toto dildo Crackstuffers bezkonkurenční pocit plnosti a roztažnosti a poskytuje maximální stimulaci při každém zasunutí a vysunutí análního otvoru.

    Intenzivní anální dobrodružství s každým zasunutím a vytažením:

    Crackstuffers Balls Deep je navrženo tak, aby každá kulička při zavádění jemně vklouzla do análního otvoru a při vytahování z něj pak poskytovala velmi intenzivní pocit. Kuličky mají mírně hruškovitý tvar a jsou zúžené pro lepší zavádění do konečníku, což usnadňuje pronikání a zintenzivňuje pocit při vytahování z konečníku. Tento jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje výjimečnou stimulaci, která dokáže mnohonásobně zintenzivnit každý orgasmus.

    Dokonalý design pro maximální potěšení:

    Zavádějte kuličku po kuličce Crackstuffers Balls Deep zavádění a následné pomalé vytahování vytváří bezkonkurenční pocit anální stimulace. Toto dildo Crackstuffers je ideální pro každého, kdo hledá dokonalé anální vzrušení. A pokud to máte rádi extra intenzivní, můžete po čtyřech silných kuličkách vložit dildo nebo penis, aby byl zážitek dokonalý.

    Rozměry Crackstuffer Balls Deep:

    • Délka: 51 cm
    • Průměr: 6 cm


    Díky těmto rozměrům je Crackstuffers Balls Deep jedno z nejdelších a nejlepších kuličkových dild na trhu, ideální pro zkušené uživatele, kteří hledají extrémní anální stimulaci.

    Proč zákazníci milují Crackstuffers Balls Deep lásku:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Balls Deep kvůli jeho jedinečné kombinaci dilda a análních kuliček. Kuličky ve tvaru hrušky usnadňují zavádění a poskytují intenzivní pocit při vytahování, zatímco délka a průměr dilda Crackstuffer poskytují pocit maximální plnosti. Díky těmto vlastnostem Crackstuffers Balls Deep nepostradatelnou hračku pro každého, kdo hledá extrémní anální zážitky.

    Kompatibilní se všemi běžnými lubrikanty od MEO:

    Crackstuffers Balls Deep je vysoce kvalitní výrobek ze série Crackstuffers x MEO™ a je vyroben z odolného materiálu šetrného k pokožce. Je kompatibilní se všemi typy lubrikantů, včetně lubrikantů na vodní bázi, na bázi silikonu a hybridních lubrikantů, jako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN K čištění se doporučuje teplá voda a čistič hraček. Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Vysoce kvalitní výrobek ze série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: Vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se udržuje a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík od Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Hodnocení 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinace vibrátoru a análních kuliček

        Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinace vibrátoru a análních kuliček

        Na stránkách Crackstuffers Balls Deep je ideální kombinací vibrátoru a análních kuliček, ideální pro všechny, kteří hledají intenzivní anální zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje mimořádnou stimulaci, která dokáže mnohonásobně zintenzivnit každý orgasmus.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: