Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL pro extrémní anální protahování

Toto dildo Crackstuffers s působivým průměrem 9 cm a délkou 35 cm bylo speciálně vyvinuto pro extrémní anální protahování. Výsledky jsou jasně viditelné již po krátké době a díky nim se Crackstuffers Big Cal první volbou pro zkušené uživatele, kteří hledají intenzivní a rychlý pokrok v anální dilataci.

Více informací

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách Crackstuffers Big Calbutt plug je ideální pro každého, kdo hledá extrémní anální protažení. Toto dildo Crackstuffers s působivým průměrem 9 cm a délkou 35 cm bylo speciálně vyvinuto pro extrémní anální roztahování. Výsledky jsou jasně viditelné již po krátké době a dělajíCrackstuffers Big Cal první volbou pro zkušené uživatele, kteří hledají intenzivní a rychlý pokrok v anální dilataci.

    Extrémní anální dilatace pro maximální výsledky:

    Crackstuffers Big Cal se vyznačuje působivou velikostí, hmotností (téměř 2 kg) a speciálním tvarem, který umožňuje extrémní dilataci análního kanálu. Butt plug Tento Crackstuffers není určen pro začátečníky - díky svému silnému žaludu je skutečnou výzvou i pro zkušené uživatele. Ale ti, kteří překonají svůj strach aCrackstuffers Big Cal na hranici svých možností, budou odměněni jasně viditelnými výsledky.

    Použití bez použití rukou díky široké základně:

    Speciální vlastnost Crackstuffers Big Cal je široká základna, která umožňuje použití bez použití rukou. Díky tomu je dildo Crackstuffers ještě univerzálnější a můžete se plně soustředit na intenzivní pocit anální dilatace.

    Velikost vibrátoru Crackstuffer Big Cal:

    • Délka: 35 cm
    • Průměr: 9 cm
    • Obvod: cca 28,3 cm


    Díky těmto rozměrům je Crackstuffers Big Cal jeden z největších a nejpůsobivějších análních kolíků na trhu, ideální pro pokročilé uživatele, kteří chtějí otestovat a překročit své anální limity.

    Crackstuffers - značka pro extrémní anální stimulaci:

    Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu vibrátorů a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými vibrátory. Tato dilda a anální kolíky byly speciálně vyvinuty pro pokročilé příznivce intenzivní anální stimulace.

    Proč zákazníci milují Crackstuffers Big Cal lásku:

    Naši zákazníci milují Crackstuffers Big Cal kvůli jeho obrovské velikosti a extrémnímu análnímu roztažení, které poskytuje. Dildo Crackstuffers poskytuje rychlé a viditelné výsledky análního roztažení, zatímco široká základna umožňuje použití bez použití rukou. Díky této kombinaci je Crackstuffers Big Calbutt plug nepostradatelným XL pro každého, kdo hledá intenzivní anální zážitky.

    Na Crackstuffers Big Cal lze použít se všemi běžnými lubrikanty:

    Další výhodou Crackstuffers Big Cal je univerzálnost při výběru lubrikantu. Na stránkách Crackstuffers Big Cal je kompatibilní s mazivy na vodní i silikonové bázi. Mastné lubrikanty, jako je Crisco nebo jiné známé lubrikanty, jsou pro tyto mimořádné anální kolíky a dilda od Crackstuffers také ideální. Doporučujeme zejména hybridní lubrikant Glory Hole s panthenolem a laureth-9, který kombinuje vynikající lubrikaci a péči.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Big Cal - Více informací o análním kolíku XL
    • Vysoce kvalitní výrobek z řady MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, bez ftalátů, snadná údržba a šetrnost k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL pro extrémní anální protahování

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL pro extrémní anální protahování

    Toto dildo Crackstuffers s působivým průměrem 9 cm a délkou 35 cm bylo speciálně vyvinuto pro extrémní anální protahování. Výsledky jsou jasně viditelné již po krátké době a díky nim se Crackstuffers Big Cal první volbou pro zkušené uživatele, kteří hledají intenzivní a rychlý pokrok v anální dilataci.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: