Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Bobbin - Dlouhý anální kolík pro intenzivní stimulaci

Na stránkách Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlouhý se zárukou spokojenosti a je jedním z nejoblíbenějších análních kolíků v kolekci Crackstuffers. Naši zákazníci si je oblíbiliCrackstuffers Bobbin kvůli jeho optimálnímu tvaru, který je ideální pro stimulaci análního otvoru a bodu P.

Více informací

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlouhý se zárukou spokojenosti a je jedním z nejoblíbenějších análních kolíků v kolekci Crackstuffers. Naši zákazníci si je oblíbiliCrackstuffers Bobbin díky jeho optimálnímu tvaru, který je ideální pro stimulaci análního otvoru a bodu P. Každý okamžik s anální kolíkem Crackstuffers je potěšením, ať už je zasunutý do análního otvoru, nebo vytažený.

    Dokonalá stimulace při každém použití:

    Crackstuffers Bobbin byl vyvinut pro maximální stimulaci při každém použití. Pečlivě promyšlený tvar umožňuje intenzivní anální roztahování a stimulaci análního otvoru, zatímco Crackstuffers Bobbin zároveň přesně zasahuje bod P. Tato kombinace z něj dělá nepostradatelný anální kolík pro každého, kdo hledá intenzivní a uspokojivé zážitky.

    Stabilní základna pro použití bez použití rukou:

    Další důvod, proč je Crackstuffers Bobbin je u našich zákazníků tak oblíbený, je jeho stabilní základna, která umožňuje použití bez použití rukou. Butt plug Díky tomu je Crackstuffers ještě univerzálnější a výrazně zvyšuje faktor zábavy. Ať už sami, nebo s partnerem, naCrackstuffers Bobbin vždy nabízí působivý výkon.

    Rozměry Crackstuffer Bobbin:

    Crackstuffers Bobbin je k dispozici ve třech různých velikostech pro různé potřeby a preference:

    • Malý: délka 38 cm, průměr 4 cm
    • Střední: délka 30 cm, průměr 5 cm
    • Velká: délka 36 cm, průměr 6,5 cm


    Díky těmto třem velikostem nezůstane žádné přání nesplněno a každý si může Crackstuffers Bobbin vybrat velikost, která nejlépe vyhovuje jeho individuálním preferencím.

    Proč si naši zákazníci oblíbili Crackstuffers Bobbin lásku:

    Naši zákazníci oceňují Crackstuffers Bobbin především kvůli dokonalé kombinaci velikosti, tvaru a funkčnosti. Anální kolík Crackstuffers je ideální pro ty, kteří hledají intenzivní anální roztahování a cílenou stimulaci, zatímco robustní základna umožňuje používat kolík bez použití rukou Crackstuffers Bobbin k použití bez použití rukou. Díky těmto vlastnostem je Crackstuffers Bobbin nepostradatelnou součástí každé sbírky análních hraček.

    Na Crackstuffers Bobbin lze použít se všemi běžnými lubrikanty:

    Další výhodou Crackstuffers Bobbin je univerzálnost při výběru lubrikantu. Na stránkách Crackstuffers Bobbin je kompatibilní s mazivy na vodní i silikonové bázi. Mastné lubrikanty, jako je Crisco nebo jiné známé lubrikanty, jsou pro tyto mimořádné anální kolíky a dilda od Crackstuffers také ideální. Doporučujeme zejména hybridní lubrikant Glory Hole s panthenolem a laureth-9, který kombinuje vynikající lubrikaci a péči.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Bobbin - Dlouhý anální kolík
    • Vysoce kvalitní výrobek z řady MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se udržuje a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bella esperienza

    Bella esperienza, toy di taglia perfetta si sente ed è molto piacevole

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nice feeling when going in and out...

    The Bobbin has nice gentle bumps to tease as each bump slides through, gentle enough not to make you jump, but a nice feeling when going in and out.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Crackstuffers Bobbin - Dlouhý anální kolík pro intenzivní stimulaci

    Crackstuffers Bobbin - Dlouhý anální kolík pro intenzivní stimulaci

    Na stránkách Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlouhý se zárukou spokojenosti a je jedním z nejoblíbenějších análních kolíků v kolekci Crackstuffers. Naši zákazníci si je oblíbiliCrackstuffers Bobbin kvůli jeho optimálnímu tvaru, který je ideální pro stimulaci análního otvoru a bodu P.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: