Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Velmi dlouhý anální kolík pro hlubokou anální stimulaci

Na stránkách Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolutní senzace a revoluce v análním tréninku! V porovnání s běžným Crackstuffers Depth Trainer análního náčiní je tato verze vybavena jemnými vlnami, které poskytují dodatečnou stimulaci při análním protahování.

Více informací

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Velmi dlouhý anální kolík pro hlubokou anální stimulaci

    Na Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolutní senzace a přináší revoluci v análním tréninku! V porovnání s běžnými Crackstuffers Depth Trainer análního kolíku je tato verze vybavena jemnými vlnami, které poskytují dodatečnou stimulaci při análním protahování. Na Crackstuffers Curved Depth Trainer byl vyvinut tak, aby umožňoval pomalé a obzvlášť hluboké protahování análního otvoru - až po možnost umístění extrémních dild nebo dokonce celé paže!

    Pomalé anální protahování pro maximální stimulaci hluboko v těle:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer je ideální pro každého, kdo chce anální stimulaci posunout na další úroveň. S tímto výrobkem od Crackstuffers si můžete anál roztahovat vlastním tempem, aniž byste museli zasunout celé dildo najednou (ideální je trénink budovat několik měsíců). Až budete připraveni a budete chtít víc, jednoduše přejděte na další velikost dilda Crackstuffers Curved Depth Trainerhladký, pružný materiál Crackstuffers Curved Depth Trainer zajišťuje, že snadno vklouzne do análního otvoru, zejména když se hodně Glory Hole Lubrikantu.

    Vyvinuto odborníky - ideální pro extrémně hluboký průzkum:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer byl vyvinut specialisty a je to dokonalá erotická hračka pro zkoumání análních hloubek. Zatímco mnoho análních kolíků a dild pomáhá roztáhnout anální otvor, tento úžasný výrobek od Crackstuffers trénuje hlubiny těla. Design ve tvaru vlny poskytuje naprosto intenzivní stimulaci, zatímco konec vibrátoru ve tvaru rukojeti zajišťuje bezpečnou manipulaci. Na Crackstuffers Curved Depth Trainer dokonale padne do ruky a dává vám plnou kontrolu nad tím, jak hluboko do vás dildo může proniknout Crackstuffers Curved Depth Trainer může do vás proniknout.

    Rozměry zahnutého hloubkového trenažéru Crackstuffer:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer má délku přibližně 55 cm a je k dispozici v pěti různých průměrech, aby vyhovoval individuálním preferencím a tréninkovým úrovním:

    • Průměr 4 cm
    • Průměr 5 cm
    • Průměr 6 cm
    • Průměr 7 cm
    • Průměr 8 cm


    Bez ohledu na to, jakou velikost si vyberete Crackstuffers Curved Depth Trainer vám nabízí hlubokou a intenzivní anální stimulaci, která je dokonale přizpůsobena vašim potřebám.

    Dokonalá lubrikace pro bezkonkurenční potěšení:

    Další výhodou Crackstuffers Curved Depth Trainer je všestrannost při výběru lubrikantu. Na stránkách Crackstuffers Curved Depth Trainer je kompatibilní s lubrikanty na vodní i silikonové bázi. Mastné lubrikanty, jako je Crisco nebo jiné známé lubrikanty, jsou ideální i pro tyto mimořádné anální kolíky a dilda od Crackstuffers. Doporučujeme zejména hybridní lubrikant Glory Hole s panthenolem a laureth-9, který kombinuje vynikající lubrikaci a péči.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - velmi dlouhý anální kolík
    • Vysoce kvalitní výrobek z řady MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se udržuje a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často vytvořených speciálně pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Hodnocení 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Velmi dlouhý anální kolík pro hlubokou anální stimulaci

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Velmi dlouhý anální kolík pro hlubokou anální stimulaci

      Na stránkách Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolutní senzace a revoluce v análním tréninku! V porovnání s běžným Crackstuffers Depth Trainer análního náčiní je tato verze vybavena jemnými vlnami, které poskytují dodatečnou stimulaci při análním protahování.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: