Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Crackstuffers

Zpravodaj

Crackstuffers Suppository - Anální kolík pro extrémní anální protahování

S Crackstuffers Suppository Jsou skutečnou výzvou, kterou byste si neměli nechat ujít! Anální kvarteto Crackstuffers vám nabízí jedinečnou příležitost vybrat si mezi čtyřmi prvotřídními análními kolíky, které byly vyvinuty pro jasně viditelné anální roztažení.

Více informací

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crackstuffers Suppository - Nejvyšší výzva pro extrémní anální strečink

    S Crackstuffers Suppository Vás čeká opravdová výzva, kterou byste si neměli nechat ujít! Anální kvarteto Crackstuffers vám nabízí jedinečnou příležitost vybrat si mezi čtyřmi prvotřídními análními kolíky, které byly vyvinuty pro jasně viditelné anální roztažení. Každá ze čtyř velikostí slibuje maximální anální potěšení a působivé výsledky análního roztahování. Na Crackstuffers Suppository Anální kolíky jsou ideální pro každého, kdo chce rozšířit svou sbírku o ty nejlepší anální kolíky, aniž by musel dělat kompromisy.

    Dokonale tvarované anální kolíky pro maximální anální roztažení

    Na Crackstuffers Suppository butt plug je ručně vyráběný a nabízí jedinečnou kombinaci designu a funkčnosti. Je navržen pro snadné anální zavádění, zatímco dlouhá hřídel análního kolíku pomalu vklouzne do těla pro maximální anální roztažení. Butt plug Crackstuffers se již etabloval jako oblíbený v naší kolekci erotických pomůcek a je dokonalým doplňkem pro každého, kdo hledá extrémní anální roztažení.

    Vyberte si správnou velikost - Pro 4 úrovně análního roztažení:

    Crackstuffers Suppository Anální kolíky jsou k dispozici ve čtyřech různých velikostech, z nichž každá svým způsobem poskytuje působivé anální roztažení. Ať už jste začátečník nebo profesionál, pro každou potřebu se najde vhodná velikost:

    • Malý: délka 21 cm, průměr 5,5 cm
    • Střední: délka 26 cm, průměr 6,5 cm
    • Velký: délka 31 cm, průměr 8,5 cm
    • Extra velká: délka 34 cm, průměr 9,5 cm


    Každá velikost Crackstuffers Suppository Análních kolíků nabízí výjimečnou roztažitelnost, která je výzvou i pro ty nejzkušenější uživatele a přináší působivé výsledky.

    Dokonalý skluz pro bezkonkurenční potěšení:

    Další výhodou je, že Crackstuffers Suppository je všestrannost při výběru lubrikantu. Na stránkách Crackstuffers Suppository je kompatibilní s lubrikanty na vodní i silikonové bázi. Mastné lubrikanty, jako je Crisco nebo jiné známé lubrikanty, jsou ideální i pro tyto výjimečné anální kolíky a dilda od Crackstuffers. Doporučujeme zejména hybridní lubrikant Glory Hole s panthenolem a laureth-9, který kombinuje vynikající lubrikaci a péči.

    Další podrobnosti:

    • Crackstuffers Suppository - Více informací o análních kolících
    • Vysoce kvalitní výrobek z řady MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se udržuje a je šetrný k pokožce
    • Erotické hračky Crackstuffers jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, který se dobře drží v ruce a výborně spolupracuje se všemi lubrikanty.
    • Dildo nebo anální kolík z řady Crackstuffers x MEO znamená anální erotické hračky nejvyšší kvality.
    • Dilda a anální kolíky Crackstuffers jsou vyrobeny z materiálů šetrných k pokožce, které se snadno udržují a jsou dokonale kompatibilní s lubrikanty na vodní a silikonové bázi i s hybridními lubrikanty, jako je GloryHole od MEO.
    • Čištění: VERYCLEAN Doporučujeme používat teplou vodu a čisticí prostředek na hračky.
    • Sprej Extremeo ještě více usnadňuje zavádění. Sling V kombinaci s polštářkem ASS UP nebo Fuck&Play , lze dilda Crackstuffers zavádět obzvlášť pohodlně a extrémně hluboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, která se specializuje na výrobu dild a dalších análních erotických pomůcek a je známá zejména svými velkými, extra velkými a neobvykle tvarovanými dildy. Tato dilda byla speciálně vyvinuta pro pokročilé uživatele a milovníky intenzivní anální stimulace. Crackstuffers je nejznámější svými velkými dildy, která jsou často větší než většina běžných dild na trhu, což umožňuje extrémní a intenzivní zážitky. Crackstuffers nabízí celou řadu jedinečných designů, často speciálně vyvinutých pro anální stimulaci, včetně dild s velmi výraznými hlavicemi, úzkými dříky a širokými základnami, které umožňují různé pocity. Crackstuffers používá vysoce kvalitní, pro tělo bezpečné materiály, přičemž dilda jsou obvykle vyrobena z pevného PVC bez ftalátů, které je odolné a snadno se čistí. Značka je úzce spjata s komunitou LGBTQ+ a je oblíbená zejména na gay scéně. Výrobky Crackstuffers jsou přizpůsobeny potřebám této komunity a nabízejí širokou škálu dild, která jsou vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry. Všechny výrobky Crackstuffers se vyrábějí ve Velké Británii, což zaručuje vysokou kvalitu a přísné kontroly během výrobního procesu. Kromě klasických dild zahrnuje sortiment značky také další anální erotické hračky, jako jsou anální kolíky, stimulátory prostaty a speciální výrobky pro fistingovou komunitu. Crackstuffers se proslavil svými speciálními, často extrémními výrobky a je značkou, kterou si vybere každý, kdo hledá nevšední a intenzivní anální zážitky.
    • MEO hrdě nabízí celou řadu produktů Crackstuffers. Díky našim dlouholetým zkušenostem, prvotřídnímu zákaznickému servisu a rychlé a diskrétní přepravě vám zaručujeme, že svá velká dilda Crackstuffers obdržíte rychle a spolehlivě. V MEO najdete ty nejlepší výrobky pro mimořádné a intenzivní zážitky - vždy s bezpečností a kvalitou, kterou si zasloužíte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottimo

    Ho preso una taglia M, col senno di poi avrei preso una L perché non è troppo grande. Ottimo toy, ottimo materiale e la forma è veramente accattivante e facile da gestire. Consiglio uso di lubrificante. Enjoy b side!

      Hodnocení 

      Fantastic plug

      A fantastic plug, well in place so it wants to stay there forever ... Requires a little practice to get it in place but once there it is as molding;)

        Hodnocení 

        Du bonheur en douceur (médium)

        J'ai commencé par le small et il est vite devenu mon jouet de préliminaire. Ensuite je suis passé à la taille supérieure et certainement mon jouet préféré. Même si ce n'est qu'une taille médium, il me rempli bien et passe tout en douceur.

        Je regrette juste qu'il n'y ai pas une taille entre me médium et le large, car passer de 65mm à 85mm mon fion n'est pas encore prêt.

        • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Geiles Feeling

        So aufgedehnt zu werden ist ein total geiles Feeling. Das Material ist TOP !!!!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Der große ist mir viel zu groß

        Der große ist mir viel zu groß - ich bezweifle das den überhaupt jemand reinkriegt.

        • 0 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Der macht was her

        Endlich ein Buttplug, der auch was her macht und dazu noch Fun bereitet. Der Suppository ist leicht zu reinigen und riecht neutral. Endlich mal eine vernünftige Größenauswahl!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Great feeling

        If you've never used a plug before then you won't be buying this one for your first. Unless you are very determined or very brave. Doesn't actually look that big at first, but you will soon find out that it's bigger than you think. I would advise warming up with something smaller first before slipping this bad boy in. Being tapered, you can comfortably go at your own pace. The feeling you get just before, and then when you get over the bulge and swallow it up is amazing. It's physically wonderful and psychologically very exciting. Anal play is very addictive and it's tempting to go larger and more extreme, though I'm sure this will suffice for most people. This plug is very smooth, firm but not rigid. It's actually a good balance of the two. I really like it.

        • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Crackstuffers Suppository - Anální kolík pro extrémní anální protahování

        Crackstuffers Suppository - Anální kolík pro extrémní anální protahování

        S Crackstuffers Suppository Jsou skutečnou výzvou, kterou byste si neměli nechat ujít! Anální kvarteto Crackstuffers vám nabízí jedinečnou příležitost vybrat si mezi čtyřmi prvotřídními análními kolíky, které byly vyvinuty pro jasně viditelné anální roztažení.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: